24e december - thai mat & svenska julsånger

så var det måndag och julafton fast tydligen inte längre för mig ser jag nu , klockan är halv 1 . idag har jag inte gjort mycket alls , vaknade klockan 5 (11 svensk tid) för jag kunde inte somna inatt. då höll solen på att gå ner typ så hann inte sola någonting så är mitt bleka jag fortfarande. när jag hade vaknat till liv åt jag olika frukter till frukost , typ mango , annanas , nån kiwiliknande och meloner . såhär kan jag verkligne tänka mig leva , så jävla najs ! när vi fixat oss började vi gå mot vad vi trodde skulle vara shoppinggatan med affärer och resturanger , men hoppas verkligen vi kom fel för det va ingenting att hurra för . men vi gick in i en affär och jag köppte peeling . vi skulle käkat där men vi hittade inte rätt så vi gick tillbaka till huset först och lämnade det vi köpt och sen till resturangen här brevid. jag åt nån kycklingrätt med vitlök , usch vad det inte va gott med vitlöken men tog bort så smakade det bra .  jag och madde gick före dom och jag duschade sen tog ansiktsmask , såå skönt kände mig så äcklig i den här fuktiga luften .
ikväll hade jag tänkt mig att inte somna så sent som igår för jag vill verkligen till stranden och sne få massage , min rygg plågar mig. men först ska jag kolla klart på filmen med syster , casino royale .
som ni märker har vi inte gjort något speciellt juligt idag , skulle egentligen på en julfest här men pappa tyckte vi skulle ta det lugnt och istället gå på den större festen på nyår. låter bra tycker jag. godnatt

image572
jag med min inte allt så hetta frilla , den bjuder jag på ^^

gästboksinlägg
Postat av: MADELEJNE atp.

eeh , mikis .. de stavas heta (?)

2007-12-25 @ 13:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback