datanord or what

haha , sa sitter jag har igen. idag ar orsaken att det ar monligt och faktiskt ganska kyligt ute. vi hade ingen lust att sitta inne sa vi gick ut forst till glassbaren och at varldens godaste bananasplit. eftersom allt och alla har verkar ha siesta sa gick vi runt tills saker och ting oppnade igen. vi gick in till tatueringsstudion har brevid och ali bestallde tid. han ska skriva nanting pa halsen. jag vill ocksa tatuera mig! fast det far jag ju saklart inte sa langtar verkligen tills jag fyller 18.
idag lar vi sitta har eftersom det inte finns mycket att gora nar det inte ar sol.
ciaaaooo bejbs


bestiger vulkaner

sa sitter han har idag igen. den har gangen pa en data vars internet kranglar, vilket far mig att kanna mig som hemma. jag maste erkanna att jag langtar hem, inte sa att jag inte kan vara borta men jag saknar alla hemma. liksom det ar lov igen och jag ar borta. hander sakert jattemycket roligt hemma.
men man far val gora det basta av situationen. idag besteg vi ett annat berg, fast ett lite annorlunda berg. vulkanen Etna. bilvagen steg sig bara 2000m av de 3400meter hoga berget. nar man kom en bit upp var det helt dott, bara svarta trad , jord och hus. kandes som en skrackfilm att aka dar haha. vi akte sa hogt upp snon kom sen vande vi, da sag man anda ingenting eftersom det va sa mork dimma. det ar tydligen ett halvar sen Etna hade utbrott senast darfor kandes det laskigt att det kanske hander nar som helst nar man ar dar uppe.
ja .. det ar vad som har hant idag. ska kolla lite adra saker innan ali madde och jag gar vidare till cafet. ciaao

uppdate from italy

Halloj !

Har varit har i tva dagar nu och har redan langtrakigt. tog en evighet bara att hitta hit men det va det verkligen vart. madelene skulle saga grattis till hennes pojkvan anton som fyller 14ar idag , sa det gor jag med,  grattis grattis fjortis. idag fyller min lilla bebis 3 ar ocksa , tva grattis i samma inlagg. alltsa syrrans kille och min hund som fyller ar today.
Idag har vi varit pa ett berg som jag inte kommer ihag vad det heter. det va iallafall coolt, man sag over hela stan , som jag ocksa har glomt namnet pa, och over till stan pa andra sidan. alskar landet italien , hur det ser ut och sa men manniskorna kan jag vara utan, iallafall dom som sliskar sig.

nu orkar jag inte skriva mer pa det har tangentbordet , allt blir bara fel. vi hors och ses pa mandag , ciaaaao


ciao sverige

klockan är hux flux halv 3 och förstår inte vart tiden runnit iväg någonstans. frågan om jag har packat ner allt har jag inget svar på, mitt handbagage är inte klart än men gör jag på nån minut. men för att få en timmas sömn sodär så hade jag tänkt att fixa det sista sen sova alldeles strax.
för er som inte redan vet så åker jag till italien , eller närmare bestämt sicilien inatt / imorgon bitti. är borta en vecka så kommer hem den 3e. har varken mobil eller internet om det inte finns internet där vilket jag inte vet.
hoppas alla får ett jättebra sportlov , ha kul ! det är det loven är till för. jag kommer bara vila upp batterierna och göra lite skolarbeten så det blir klart, annars vet jag hur det blir; stressar sista dagen för att hinna klart.
vet inte hur kul jag kommer ha , mitt humör är inte på topp av olika orsaker.

nu babblar jag bara massa , så ska avsluta. ha ett superduper roligt lov så hörs och ses vi om en vecka ! pussar

image720

i förskott

image719

den 27e februari är ingen vanlig dag alls , det är då min lilla bebis fyller år. på onsdag fyller Boy 3 år . är tyvär inte hemma då men har sagt att när jag kommer fixat jag festen , haha

helgen

man brukar säga förlåt för dålig uppdatering blablabla , men jag säger förlåt för ingen uppdatering alls på några dagar. har varken haft ork eller tid egentligen. men här kommer snabbt vad som hänt dom senaste dagarna av mitt  liv.
fredagen va som en vanlig fredag ska vara i skolan , alltså helt onödig. på kvällen spenderar vi mest åt att vänta och åka buss och tåg. först till patricia sen johan.
igår var det lördag och vaknade runt halv 4 eftersom jag kom hem vid 3 nångång dagen innan. hade inte lång tid på att fixa mig, skulle på en grekisk resturang på söder för att fira min moster. av oss fick hon en resa till grekland. senare kom vi hem alldeles för sent, synd för hann inte träffa A.
idag har det varit söndag hela dagen och har bara packat och städat. min mobil verkar vara pajj , eller får inte alla sms som tydligen skickas så om jag inte har svarat på någons sms är det därför. aa , jag har bara packat eller är inte klar men så är det alltid med mig och packning..


så efterlängtat

så nu var det äntligen lov ! det är vårterminens höjdpunkt , det första lovet. har varit trött på skolan i flera veckor nu så ska bli så skönt att bara åka iväg och ladda batterierna. men innan det börjar är det en rolig helg att se fram emot. har lite förhoppningar men ska inte säga för då blir det aldrig av.
just nu hade jag bara tänkt att chilla , måste köpa ny foundation men ska till älvsjö senare så det görs på vägen.
ikväll vet man aldrig vad som händer , men det märker vi . ciao sålänge


ha humorn eller inte


sleep tight

efter en hel kvälls pluggande är jag äntligen klar med min no och är mer än redo att krypa under täcket i sängen. imorgon är det fredag , vilket betyder helg och loov! för min del är det skönt så länge det varar , får se hur kul det blir i italien.
innan jag stänger av här lägge jag ut ett klipp från youtube som elin och emelie har pratat och garvat om så jag va bara tvungen att kolla. haha !

image1003

godnatt / m

17:36

jag som har klarat mig bra hela dagen , en frukost gjorde underverk på mig. för yes imorse åt jag frukost ! eller mamma kom med frukost på sängen bland annat min favorityoghurt , yoggi tre korn , hör så nyttigt det låter haha.
mellan lunch va jag inte sugen på mat men va ändå hungrig i hjärnan så klagade ändå . men nu efter skolan är jag såå sugen på ben & jerrys. vi har det faktiskt hemma men icke sa nicke , jag tänker inte bryta mitt löfte om att inte småäta. får väl ta ett päron eller nått ...


mittwoch

nu när det ändå är paus från playboy mansion så passar på att skriva lite om dagen. innan lunch va alla jättehungriga så sista lektionen innan som va matte satt vi bara och klagade. när det äntligen va lunch va det fisk, uurk. på hantverken hann jag inte mycket men tog hem bitar jag kan nåla ihop hemma.
efter skolan pluggade jag faktiskt. nu måste jag sova, behöver all sömn jag kan få , imorgon är det torsdag vilket är en jobbig dag.


skärpning nu

orgaaaaaaaaaasm ! jag älskar sötsaker, nästan för mycket faktiskt. jag börjar gå upp i vikt vilket vissa tycker jag borde men jag vill verkligen inte det. hela dagen har jag sagt att från och med imorgon äter jag inget sånt. ska äta
frukost lunch och middag och kanske nått mellanmål där emellan . jag måste också börja träna , pappa har fixat gymkort nu så det måste bli av . får nästan panikångest när jag ställer mig på vågen .
jag vill helst inte ha kommentarer om att jag borde gå upp i vikt eller att jag är löjlig . man bloggar ju för att skriva det man tycker och känner .

pluggis

gud vad jag nyser , det är ju föfan vår nu tycker jag. lägger en okej dag i skolan bakom mig. förvånade mig att vi skulle leka med lärarna , vadå går vi på lågstadiet eller haha.
jag har faktiskt , kors i taket, pluggat efter skolan. eller försökt förstå matten iallafall, ger mig själv en guldstjärna i kanten för det. om det finns ett geni i matte kom hit och hjälp mig !
om ca en kvart börjar gossip girl , då läggs skolbäckerna åt sidan en timma. idag känns som en pluggdag så kör nog på lite efter teven eftersom det är ytterst sällan jag är på det här humöret .


på sportlovet



åker jag till italien , eller närmare bestämt sicilien . känns inte så jättelockande just nu eftersom jag vill vara hemma på något lov och ha kul med vänner . men lite så var det med thailand också , och se hur det blev , en succé. så vem vet kanske blir kul ändå. åker nu om en vecka och är borta i en vecka. kommer dock nog inte bli något bloggande så ni slipper mig i en hel vecka !

everybody love mondays

så va den värsta dagen på veckan över. såklart försover jag mig , varför skulle jag inte? det är en av mina morgonritualer nu för tiden. fast imorse kunde jag skylla på att jag va uppe till halv 3 och pluggade till hemkunskapen idag, som förresten gick bra. vi fick som vanligt smoothie vid prov. gud vad jag älskar den !
hela dagen har engelskalärarenes barn varit i skolan så det har varit barn film efter barnfilm som inprincip hela klassen suttit fastklistrade framför . haha. svampbob , superhjälparna och madagaskar är några av dom.

efter skolan somnade jag ett tag och har inte gjort mycket alls tills mikkis frågade om vi skulle ut och gå. jag tackade och bockade såklart . va en trevlig prommenad :)
det var allt om min dag , tjohoo


verkligen godnatt nu


har knarkat den här låten hela kvällen nu. för ett tag sen fick den mig att fälla fler än en tår. men nu , ingenting. så jävla skönt att inte ha det problemet längre, att jag faktiskt har gått vidare nu.


Fitness shoe

ni vet ju redan att jag är ett victorias secret freak , tar faktiskt hem mejl från dom tillochmed. nyss fick jag ett mejl om en toffel eller vad man ska kalla det. den ska bränna mer kalorier än att gå med vanliga skor,  ger en finare , sexigare ben och får en att hålla formen. allt det av en toffel? nja jag tror inte på idén men den lär väl sälja.


tortyr är ordet

den här dagen har varit plågsam på många sätt. vaknade alldeles försent och har pluggat mot min vilja hela dagen, har ont i mage , rygg och huvud och sist men inte minst , jag har varit godissugen hela dagen. mest på choklad . dte har jag börjat bli mycket nu för tiden. vill du ha mig , ge mig choklad så är jag din ! eller inte , så desperat efter choklad är jag inte. har choklad här hemma och det plågar mig att jag inte tänker äta det . inga onyttigheter för mig inte. är väl bäst så men hur kan man skilja sig från godis ?
min räddning har varit att borsta tänderna. vet inte vad jag har fått det ifrån men när jag är hungrig och inte borde äta borstar jag tänderna . det funkar för mig , försök gärna ni och se om det funkar.

nu väntar duschen , måste försöka få bort spritpennan på armen , godnatt !

tv söndag

idag är det söndag och då kommer alla repriser. har sett grey's anatomy som jag missade i onsdags tidigare idag. jag är inte så mycket för tv faktiskt , men en del program jag måste se ; gossip girl , grey's anatomy , csi och komedi serier.
ikväll kommer ELLE galan , kanal 5 kl 19.00. det ska jag se. egentligen är det miami ink på 6an då men det kan jag offra.
vad har ni för favoritprogram ?


så trött just nu

så nu har man vaknat , godmorgon eller vad man ska säga.

jag va som sagt på SBN igår med brudarna. amanda, linnea, linda, patricia, malin, alexia, lina och linda. kan börja med allt dåligt , vilket mycket va enligt mig. när vi kommer dit vid 8 är vi nästan först , vid 9 kommer alla vakter och ska göra om kön så jag och alexia kommer nästan sist medans dom andra kommer före. så vi står där i ytterligare en timma. det va alldeles för mycket folk så alla puttades och trängdes. det va föör många som inte hade rätt ålder för att vara där.
allt det förstörde faktiskt min kväll. men som alltid så får man göra det bästa av situationen. fanns stunder det va roligt. musiken va inte den bästa heller men så brukar det vara.

aja , idag kommer inte bli någon höjdardag , pluggar till hemkunskapsprovet imrogon . tudiloo

-

har ingen större lust att berätta om igår . dom flesta vet säkert eller kommer få veta , roligt för er då ..

ikväll ska det ialf bli kul , ska på SBN med brudarna . så jag ska börja fixa mig alldeles strax så jag hinner .


gaaah

vart fan tog våren vägen !? ursäkta ordvalet. på dagarna är det ju såå fint väder , så ma tror ju att våren är påväg. men senare börjar det snöa. så vare igår och så äre precis just nu . det snöar!

bara älska fredagar

jag vet inte hur många gånger jag har påpekat hur onödiga fredagarna är i skolan. liksom har klassråd, livskunskap och elevens val . ingen av dom tre "lektionerna"gör vi något speciellt . efter har vi so sen slutar vi kl 11.20. idag var det ännu onödigare eftersom vi skulle kolla på film med helklass på so:n men läraren kommer typ en halvtimma försent så hela klassen sitter i bion , min rumpa somnade , haha.

nu snart ska jag iväg först till centrum och sen lite andra saker. ikväll är det "filmkväll" , det kommer bli kul hoppas jag.


22:16

ett mirakel har skett , jag är trött innan tolvslaget. ser helt suddigt och dubbelt ibland plus jag gäspar heela tiden. fan vad jobbigt vill inte sova än.
nu har jag skrivit två rader och klockan är nu 23:26, vad effektiv man är !

kärlekens dag

försov mig imorse , kvart i 8 klev jag upp ur sängen. bara för att det är alla hjärtans dag tog jag mig själv tid och tänkte verkligen inte stressa till skolan. så gick tills nästan lektion. det som märktes att de va alla hjärtans dag va matsalen och roser hit & dit. va ändå en ganska chilldag. våran so/svenska lärare va inte där så två lektioner utan lärare. på idrotten också en vikarie som va för sträng och gjorde inga roliga lekar. men vi va så duktiga att vi fick en belöning , att spela fotboll (?) ingen ville spela det , ojj vilken belöning det blev .
sen hände det massor annat skojj idag , har skrattat mig igenom dagen.

efter skolan åkte jag, amanda, emelie och laura hem till laura. vi myste med bland annat varm choklad och massor mumsigheter. vi bakade små hjärtformade kladdkakor som vi skulle skriva på med glassyr men emelie blev hämtad så åkte med innan det blev klart ...
bilder lägger jag in när jag fått från amanda . som ni märker har jag inte haft något att klaga på idag ,en lyckad dag helt enkelt ! hur har eran dag varit ? <3


happy valentines day


jason bourne



okej , nu måste jag somna. lägger in en bild på jason bourne (matt damon). bourne ultimatum såg vi ju i skolan igår och förrgår. idag skulle vi skriva vad som va bra / dåligt med filmen . min grupp skrev en sak på bra delen , jason bourne. han är grymt snygg . ser fan inte ut som att va 39 bast (!)

alla hjärtans dag är för alla

nu har klockan passerat tolv och det är alla hjärtans dag. weey tänker vissa och andra tänker som jag , att den här dagen kan försvinna. visst tycker jag det är gulligt när man har någon men har någon tänkt på dom som inte har någon? haha i don't think so. nej men jag ska inte deppa ihop som jag har läst på några bloggar att många kommer göra. varför sitta hemma och deppa för man inte har någon och istället ha lite kul och kanske hitta någon på vägen. den tänker iallafall jag köra på. aldrig att jag sitter inne bara för jag inte har någon , för en gångs skull kan väl min alla hjärtans dag bli lite rolig. om vi tar förra året tillexempel så låg jag hemma och hade kräksjukan. jummie , hoppas det inte va någon som äter när dom läser min blogg, kan bli väldigt otrevligt vid vissa tillfällen. det enda possitiva då va såklart att min dåvarande pojkvän glim kom hem till mig...
men imorgon , idag menar jag ska jag hem till laura med några och vi ska baka i think. en till sak , att man har någon behöver ju inte betyda en pojkvän eller flickvän . jag har tillexempel mina vänner. brudsen , ni är mina valentines idag .

hoppas alla får en jättebra alla hjärtans dag , med eller utan partner kan man alltid ha kul ! remember that .
många pussar och kramar från mig


han är kärlek för mig , haha



Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
När du fnissar som en liten flicka
När man känner nåt man can't deny, when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och försvunnen
När Simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla, min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut.
Det hör egentligen inte hit och höra, det är bara en grej man kan göra.
När jag har dansat med Elin, en sommarnatt lång.
Och vi satt på en parkbänk och jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten och våga fallet som ett löv, våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt ? Vad är mode? What is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA, tack Göteborg ni är kärlek för mig!

så vare !

nu vet jag vad filmerna vi såg hette. den första vi såg i åttan , den bättre filmen, heter krigarens själ . 2an som vi såg idag heter krigarens hjärta. så , nu va det uppklarat.


hasse deutsch

kom nästan precis innenför dörren och har tagit en skål yoggi 3 korn. på teve är det greys anatomy, men har ändå missat det mesta.  jag ska snart duscha. önskat jag hade pluggat mer idag men som vanligt så fattar jag ingenting av tyskan, eller orkar inte fatta. det är verkligen jobbigt med all press jag har på mig bara för jag är halvt tysk. jag förväntas av min lärare och säkert av min familj att jag ska kunna allting när jag in själva verket kan minst i klassen säkert .. nu vill jag hoppa in i duschen för att värma upp mig lite , pussar sålänge


våren är här ?

jag vet inte hur ni är , men när solen kommer fram och värmer lite halvt och det är blå himmel blir jag så jävla glad. det känns verkligen som att våren är påväg nu. imorse va mitt humör sisodär eftersom jag försov mig igen. emelie och jag hade våran engelska presentation som förresten båda hade gjort haha, men jag hade inte skrivit ut så vi tog hennes. det gick bra tror jag. senare på förmidagen när solen kom fram ändrades mitt humör bara sodär och det blev ett riktigt solhumör.
vi hade hantverk idag, gud vad jag längtar tills min klänning är klar. jag har börjat sätta ihop delarna nu och då vill man bara jobba mer och mer. efter på låånga svenskan kollade vi på filmen ... hm nu har jag glömt vad den hette ialf. kommer jag på det uppdaterar jag. vi  såg iallafall ettan i åttan , den va mycket bättre. där var det mer verklighet nu efter alla priser den fått va det bara som vilken b film som helst tycker jag.

nu ikväll måsta jag plugga. imorgon har jag den skriftliga delen på tyska provet. hörförståelsen gjorde vi förresten idag. den gick verkligen inte som jag hoppades .. suck asså , blir väl omprov som alltid .


bedtime

varje kväll samma problem , börjar bli en vanesak att somna för sent. men nu ska det bli skönt att lägga ifrån mig datan och krypa under täcket. har hållt på med news of the week som emelie och jag ska presentera imorgon. vet inte om vi redan har en (?) så gjorde en ifall att vi inte har. är inte trött men måste somna annars kommer jag nog inte upp imorgon. börjar få svårt för sånt nu för tiden, jättejobbigt. måste jobba på det .

imorgon har vi hantverk vilket jag längtar tills, håller just nu på att sy ihop bitarna på klänningen. är såå förväntansfull hur den kommer se ut sen på.
god natt , xoxo


peela , sola , träna

vet ni vad som skulle vara så skönt just nu? många saker när man tänkte efter men saken jag tänker på är peeling. har lust att någon dag peela bort all död hud och sen börja sola. skulle ju bli helt vit igen när dom gammla hudcellerna är borta. på något sätt känner jag mig fräschare när min kropp är brun och fin. appropå fin ska jag också börja träna. imorgon om pappa kunde ska vi åka och köpa gymkort, wiie. äntligen ska det bli av. ett av mina nyårslöften också ju .


snabbt under paus

med mitt lilla mascaraproblem gick jag till skolan och hade som vanligt på tisdagar tråkiga lektioner. fick ont i huvudet efter lunch då gick hem. sov bort det mesta av de i 7 och en halv timma, lagom till gossipgirl började för en stund sen. hörs snart


typiskt mig

jag har upptäckt en sak, jag har fel mascara. okej , vilket u-landsproblem tänker ni men det märker jag nu. jag skulle köpt intense xxl volume+length . men köpte intense xxl extreme black volume+length. see the difference? det är iallfall väldigt stor skillnad på dom , ögonfransarna blir inte lika långa med extreme black.  vilket inte jag tänkte på. visste inte att det fanns två olika s tänkte inte på namnen i affären. men köper den rätta innan lördag så blir det nog bra .
nu skajag fortsätta sminka mig , ciao for now


tävling om iphones

nu är det så att jag är med och tävlar om iphones. klart du också vill ha chansen att vinna ! klicka här så kommer du direkt till tävlingen !


sova sova sova

kan knappt hålla ögonen uppe , ett tecken på trötthet kanske? i det sista stadiet kan man säga, kommer somna när som helst så ska krypa ner i min ensamma säng. nej mina tusen kuddar tar upp mycket plats. ser ganska lockande ut så det får bli så. sov sött


latmask

så nu är jag klar för sängen. ända hindret är att flytta datorn och gå två steg till sängen som jag faktiskt inte orkar. tror jag har sovmorgon imorgon så är ingen större fara just nu om jag sitter en stund till.
fick nyss en bild på msn , av vem vet jag inte känner inte personen. haha men den kanske skulle vara nånting att ha , eller ? genom att läsa vad man kan göra kan man kanske lista ut vilket kön den är till för också , haha.
image717

ikeas planeringsprogram

i flera timmar har jag bara suttit i den här fotöljen i mitt rum, bara hållt på med ikeas planeringsprogram. vi ska som sagt inreda en egen lägenhet till hemkunskapen, dock med begränsade utkomster. det har gått ganska bra. köket blev assnyggt men alldeled för dyrt för min budget. så ska göras från början, men det gör jag verkligen inte nu, man måste verkligen ha tålamod för det här vilket jag inte har just nu. vill bara hoppa in och ta en lång varm dusch. känner mig ganska sliten också så blir nog en ansiktsmask också. om det går lägger jag in bild på mitt dock för dyra men skitfräscha kök !


måndag eftermiddag

sitter här och håller på lite med hemkunskaps uppgiften. där vi bland annat ska inreda en egen lägenhet. kollar runt på ikea efter saker just nu och finns ganska mycket som är snyggt.

skolan va väldigt chill , på engelskan kollade vi på the bourne ultimation på två lektioner. hemkunskapen är måndagars höjdpunkt. idag gjorde vi fläskfile, klyftpotatis och bearnaisesås, muums var det. fast nu har jag såå ont i magen, ändå så får vi inte göra så mycket mat där. nästa vecka är det prov om "bostaden" det måste jag få minst VG på.


en välbehövlig god natts sömn på g

klockan är too late ikväll igen. men jag har faktiskt finslipat på rummet. hade ändå inte kunnat sova i min säng eftersom jag lägger allt på sängen som jag sen ska städa undan. på så vis måste jag städa upp allting innan jag kan somna, om jag inte vill slänga ner allt pp golvet igen och börja från början imorgon.
men dte är såå varmt i mitt rum nu, hela husen är för varmt jag smälter bort. öppnar jag fönstret kommer jag förmodligen vakna inatt eller imorse och inte vilja gå upp för det är för kallt.

något jag måste göra någon dag är att sortera min garderob som för tillfället är överfull , fick trycka in det sista. ändå så tycker jag inte min garderob är så liten?
en bra sak med städning är att jag fick fler kuddar till min redan kuddfyllda säng, som kallar på mig att jag ska gå och lägga mig. godnatt


så de så !

har varit väldigt dålig uppdatering idag, märker jag nu. jag vaknade jättesent idag igen, halv 2. sen har det inte hänt så mycket mer. har varit väldigt seg hela dagen men lyckats städa mitt rum halvklart och fixat med min gymnasieintagning.
det jag är mest nöjd med idag är att jag lyckats, eller förmodligen lyckats porta minderåriga från en clubfest som kommer snart. säger inte vilken för det spelar ingen roll, är man för liten ska man inte gå dit. det förstör bara för dom som får att fjortisar i miniformat kommer in.


det här plus städning ikväll

image715
h

03:33

"tänk vad tiden går fort när man har roligt" är ett uttryck som passar väldigt bra in nu. klockan är ju halv 4 men är inte speciellt trött än. har kollat på massor roliga klipp på youtube som A skickat. ett gott skratt förlänger ju livet , jag måste fan vara odödlig.


guten nacht

så nu va den filmen slut. som jag sa så kom det några tårar där men det hör till den filmen. är inte ett dugg trött så lär sitta här ett tag tills jag nästan somnar, det brukar vara då jag inser att sängen kallar. nu såhär efteråt fick jag veta omm fester jag kunde vart på, som jag inte trodde skulle blivit av förut idag. men ändå skönt att vara hemma. synd bara att det är en lördag jag bestämmer att stanna inne. imorgon är det söndag och brukar bli pluggdag kombinerat med att komma ut en stund. men det tar vi imorgon.

image714

titanic

slår om till 3an och vad hittar jag där? jo titanic. den filmen får mig alltid att gråta, tycker faktiskt att den är grymt bra. handlingen är så jäkla gripande, och låten får mig alltid att bli deppoffer.
kommer alltid komma ihåg när jag gick i 6års och filmen va ny. jag och min lillasyster fick kolla på den med våran storasyster och hennes kompis. vi skulle gå under täcket när det hände något hemskt men tjuvkikade såklart. dagen efter när vi pysslade skröt jag om att jag hade sett den och alla ville veta. haha shit vad man höll på då.


melodifestivalen

asså menar dom allvar? amy diamond !? sjäv tycker jag hon bara är en liten fjolla med pipröst, varför röstar man på henne för att representera sverige? ååh vart är världen påväg. jag hatar melodifestivalen i allmänhet också. jag vet inte om det är precis så jag tycker men just nu är jag sur av någon anledning.
som ni kanske märker har jag inte precis suttit och väntat förväntasfullt på dethär. men slog på 1an efter csi så kom björn gustavsson in. hahaha , fan vad jag diggar honom . någon som vet om han kommer på varje delfinal ? då kommer jag lugnt kolla -


lördag och sitta inne !?

halvligger i sängen och tänker på vad jag ska hitta på ikväll. mamma och pappa ska iväg. det är melodifestivalen som jag verkligen inte vill kolla på, men kommer säkert bli så ändå om jag inte hittar nån rolig fest eller nått sånt. huddinge är verkligen segt ...


mardrömm

kors i taket så vaknade jag idag igen , om det är något bra eller inte vet jag inte än. verkar inte som någon är sur fortfarande så för tillfället är det bra. jag drömde en skithemsk dröm. det jag kommer ihåg va att min lillasyster blev mördad i hennes rum och va som aska. jag blir typ hysterisk, får flashbacks från när min morfar dog. sen kommer jag inte ihåg så mycket mer. det va så jävla verkligt så när jag vaknade va jag tvungen att gå in till hennes rum och krama om henne. haha .
idag ... idag får jag faktiskt se vad jag får och kommer hittar på.


gårdagen

om vi säger såhär, det va inte bara en person som blev sur på mig igår. men jag ville inte bara ha en vanlig hemmakväll, så svårt att förstå?
anyway , jag åkte still stan och älvsjö för att träffa en kompis. senare var vi hos sandra. mix, amanda, sandra, fredrik, mackan och alexander var redan där. det första dom gör är att utnyttja mina pengar för att hyra film haha. vi hyrde nån film som verkade kul men va inte det, kommer inte ens ihåg vad den hette. vi gick ut och runt i c,lämnade av amanda mix och alexander på vägen till sandra igen. andre kom och vi gick till sandra för att sjunga singstar, men blev inget singstar. jag och fredrik blev hämtade av pappa. var inte den kvällen jag föreställt mig men det verkar det ändå aldrig bli. hade iallafall kul ,


by the way

bara jag som hade problem med blogg.se igår? lite senare på kvällen/natten igår kom jag knappt in på sidan och det segade jättemycket. att ladda upp bilder gick inte och det gick inte att publicera .
image712

image711

thank god its friday !

precis som jag förutspådde så försov jag mig idag. jag har verkligen kommit in i svensk tid , det märks efter den här veckan. tråkigt klassråd, livskunskap och elevens val. på no kollade vi på en film om kriminalteknik. det förstörde min syn på csi. jag som tycker om att kolla på det. domi filmen fick jobbet att låta så tråkigt!
fick tillbaka mitt matteprov idag, vad vare jag sa , omprov. men den här gången klandrar jag inte mig själv helt. jag hade bett om en genomgång med matteläraren ända sen jag kom från thailand eftersom jag inte har varit med från början och lärt mig grunden av kapitlet. 1 fel så blir det omprov. jävla sär skit asså. ikväll blir det att fira det , ni förstår kanske vad jag menar .


chilldag

nu är jag verkligen såå trött , av att inte göra nånting egentligenhar varken städat rummet eller gjort någon annan nytta. tre timmars prov , tre timmars håltimma sen två lektioner är vad jag orkat med. sen jag kom hem har jag slappat galet. ibland orkar man inte med saker man borde och idag va en sån dag . om jag försover mig imorgon orkar jag inte gå till skolan , har liksom 1 riktig lektion . klassrådet kan däremot bli intressant , något om balen kanske. menmen får se hur det blir . sweet dreams


be my valentine ?

skrev precis innan att alla hjärtans dag inte blir något speciellt . det kommer det inte heller bli men man kan väl få leka lite med tanken. haha . anledningen till det är att jag är inne på victorias secret - som jag älskar. finns massor alla hjärtans dag prylar jag lätt skulle vilja ha.

image710

städa rummet mikaela !

torsdagar är städdag hemma hos mig. jag ska passa på at städa mitt rum sen ta det lugnt , känner mig väldigt sliten. har precis ätit traditionell torsdagsmat , pannkaka, muums.
kom på att det är en vecka kvar tills alla hjärtans dag. förra årets blev väldigt jobbig eftersom jag låg hemma och va magsjuk men min dåvarande pojkvän kom hem till mig fast jag sov. det här året kommer jag inte göra nått speciellt , ingen big deal för mig nu känns det som.


finns det någon skönare ?



Björn

andra nationella provet

det andra nationella provet i svenska avklarat. skrev nummer 3 har jag för mig , en krönika om stress var det iallafall. satt säkert i en timma och bara tänkte. först tog jag 1an men det blev till 3an när jag skrev så fick bli så. men jag är rätt så nöjd med resultatet vilket jag verkligen inte trodde i blörjan eller när vi övat på lektionerna, då gick det inte alls. satt hela 3 timmar och fick stressa i slutet. efter hade vi lunch i typ 2 timmar, om inte mer (?) så vi åt först sen skulle laura äta på gula kiosken så dit gick vi. vi kom tillbaka och det va fortfarande typ en timma kvar. fick ett sms jag tog väldigt hårt så va lite nere , medans åt alla upp mitt godis. tack^
 vi hade bild och idrott , väldigt onödigt när vi kunde slutat efter provet lika gärna. lyyyx dom som fick göra det !


balingsnäs humor



den här videon är värd att ligga dubbelt av skratt . det gjorde jag när jag såg den första gången , medans calle bara satt där uttråkad. har man inte humorn så har man inte . det är förresten emelie och laura som ska leka parlamentet.


sammanfattning av tis och ons

har inte skrivit på ett tag , men ni lär märka varför längre ner..
i tisdags hade vi vårt första nationella prov. svenska läsförståelse. gick bra , kaninte säga jättebra för då kommer det floppa. men det kändes bra.
efter skolan var jag hos calle. mötte han och peter i stan sen åkte vi hem till honom i danderyd. vi nördade oss vid datan och gjorde lite roliga saker. när jag åkte hem krånglade först tunnelbanan med nått fel , sen på centralen var tåget försenat 40 minuter. kom hem typ 12 så orkade inte sätta mig vid datan.

igår var det onsdag och hade inget speciellt i skolan förutom hantverk. går frammåt med klänningen! efter åkte jag amanda och linda till stan, kollade på åhlens och mötte mani för att byta våra biljetter till sbn. efter var det ug , ganska tråkigt.. skulle ju ha nationella imorgon (idag) så efter gick jag , sandra, mackan, jonte och dennis till statiol för att handla godis. fanns inte så mycket gott men alla affärer hade stängt. åkte bussen och kom hem typ 11 så hade ingen ork eller tid för datan. behöver min sömn..


semeldagen ?

hade jag varit smart hade jag somnat som jag skulle igår, men blev ca 12. fast är ändå inte så jättetrött just nu. har faktiskt ätit frukost, en nyttig sådan och ska snart sminka mig. jag börjar 10 i 9 - 9 , så är ingen brådska. är det normalt förresten att inte vara nervös inför nationella? jag menar det är ju faktiskt ganska stort ändå och floppar man kan ens betyg sjunka. men jag är iallafal inte nevös kanske bäst det dåra.

idag ska det tydligen vara semeldagen också , fick veta av mix nyss. usch fy blä tycker inte om semlor!

lycka till alla som har nationella prov idag


måndagar är roliga ..

vet ni hur man är säker på att jag kommit in i svensk tidszon? jo jag försover mig. det gjorde jag imorse, vaknade klockan sju och fick turbosminka mig. men måste säga att en ny mascara jag köpte i helgen va bättre än vad jag trodde, intense XXL extreme black från maybelline. den funkade bra på mig och rekomenderas.
i skolan gjorde jag tre prov, eller snarare två prov och ett läxförhör men va som ett prov. matten missade jag när jag va sjuk och samma med historan. no:n va det värsta jag nåsin gjort tror jag , gick inte bra alls. matten blir ett G max. men historian kändes förvånandsvärt bra men ska inte säga att jag tror jag får högt betyg för då blir det aldrig så, men håller tummarna.
hade hemkunskap där det gäller att smöra nu, det funkar rätt så bra. bara jag skriver minst VG på läxförhör och på inlämningsuppgiften så blir det MVG. hur det går ihop fattar jag inte men enligt henne så ska det vara så. så i hemkunskapen kommer jag satsa järnet.

efter skolan åker jag emelie och linnea till centrum och handlar godis, cola och energidryck. vi har nationella prov i svenska imorgon i en och en halv timma tror jag det va. på torsdag kommer 3timmars passet. ikväll blir det sova tidigt , kanske 9-10 bör räcka. måste gömma allt godis också så jag inte äter upp allt.

det här kommer bli en sjukt jobbig vecka / M


sunday

sitter här med en varm vetekudde på ryggen. ni ska veta hur skönt det är, har sååå ont. kollar på en förtrollad romans på 3an, men ska snart sova. idag har jag som sagt pluggat mest. ätit en jättegod hemmagjord pizza. inte gjort mycket mer än så , en tråkig söndag helt enkelt .


plugga plugga plugga

tagit en paus från pluggningen för att kolla på one three hills. går inte så bra med matten eftersom jag fattar nästan ingenting och jag blandar ihop uträkningarna. så frustrerande ! dessutom påminde amanda mig om no läxförhöret imorgon. jo tjena det kommer gå bra då jag bara haft en eller två lektioner med kapitlet. jag har inte kunnat få in allting på det dessutom skulle jag få papper av läraren men kommenteraen "vi tar det på nästa lektion" är lite uttjatad med den läraren. tror faktiskt det är speciellt för mig , hon tycker helt enkelt inte om mig. jag kommer floppa helt imorgon.
matteprovet får vi hoppas gå lite smidigare ändå. om jag bara kunde ha något till bildminne hade allting gått vägen.
matteboken väntar

yeah right

image709

pluggis

idag ska jag bara plugga matte. måste få bra på provet även fast jag inte fattar ett skit av det här kapitlet, som är procent. någon som kan hjälpa ?

två rader

kom nästan precis hem från andre. vi kollade på resident evil och lite sånt. vet inte vad jag ska säga mer , pappa kom och hämtade mig haah . intressant det låter , right .


my evening

då var man hemma från ett farmorkalas, eller vad man ska kalla det. farmor fyller 66 idag grattis grattis så blev massa godsaker att mumsa i sig. vi kom på en liten skum men rolig sak också. mina sista siffror i mitt personnummer är som farmors personnummer , förutom alla nollor. och jag fyller år samma dag som min farfar har namnstag . haha . en liten rolig sak bara .
nu är det tänkt att jag ska sminka om mig och åka till andre . vet inte vad vi ska göra men finns alltid nånting. så ingen fest ikväll . det är min kväll , ciaao


mitt skrivbord

image708

detta finns på mitt skrivbord , något pappa gjorde när vi va i thailand . lite deprimerande och se hur varmt dom har det kanske ? något att se lite fram emot är ju förståss italien på sportlovet .


ryggont

inatt kunde jag knappt sova , hade så ont i ryggen och benen. har ingen aning om varför men gjorde förjädrigt ont. skulle sitta fint med thaimassage nu. ja jag tjatar om thailand jag vet , men det var seröst den bästa semestern jag varit på.
inatt drömmde jag en så bra dröm också , eller så vaknade jag bara på rätt sida för va på bra humör när jag vaknade för nån minut sen. orkar faktiskt inte kliva upp ur sängen.


drömmer mig till thai

nu blåser det rejält ute, jag som har mitt rum på översta våningen (3e) hör hur taket låter ,tycker inte omdet ljudet . hur som helst så tar alla dåliga dagar slut som tur är , idag har inte varit någon vidare dag. har inte haft något att göra eftersom jag är sjuk . men känner mig som sagt bättre så ska försöka sova bort resten.
fick förresten veta idag att papi fått mejl från en som skötte villagen vi bodde i och en av mäklarna som också bodde i samma som vi , att det var så tyst och tråkigt när vi inte är där. haha , att det är tyst , ska man ta det bra eller dåligt? men jag saknar iallafall thailand hur mycket som helst. kollar alla bilder och önskar tiden går fortare så vi åker snart igen.
imorgon väntar en ny dag , godnatt .

image707

bild, den första i högen;  jag och en av mopparna


tyvär dagens sanning

ett skratt förlänger livet. att skratta åt dig gör mig odödlig


spökhuset

internetet i detta hus verkar alltid krångla , oavsett om det är mobilt , trådlöst eller ska behövas kablar överallt. vet inte hur många gånger vi har bytt modem , operatör och allt skit . jag säger ju det , det ligger en hund begraven här. det är något som inte stämmer i dethär huset , värsta spooky.


fashion against AIDS

precis som många andra skulle jag vilja köpa något från fashion against AIDS kollektionen från H&M. jag gick in på deras hemsida och hittade tre stycken jag kan tänka mig. en , två eller tre kommer inhandlas imorgon eller söndag.
1a designad av rufus wainwright
2a designad av timbaland
3e designad av jade jagger


takida - reason to cry

förra helgen , den 27e januari är ett datum jag alltid kommer minnas så väl. det är datumet min morfar dog. bara ett tag innan hade jag fått veta att han inte är min biologiska morfar utan att min riktiga övergav min mormor, mamma och hennes syskon. men han kommer alltid vara som min riktiga, för det är han som har hjälpt mig ända sen jag varit liten och tagit hand om mig som om jag vore hans barnbarn. det finns minnen jag aldrig kommer få eller vill få med min biologiska . jag hoppas du har det bra vart du än är . jag kommer alltid älska dig morfar , rest in peace<3


-

jag är så trött på att bara finnas till hands när det duger för dig, när du vill prata med mig ska jag finnas där. men när jag verkligen behöver prata med någon som du sviker du, varje gång. vad hände med dig egentligen , du är inte samma person. du är inte den jag lärde känna.
jag är så trött att bara vara en stöttpåle när du känner för det


blåst vs värme

igår och idag har det blåst storm här. har varit ute en snabbis med hunden igår då ingen va hemma, och en hund måste ju ut. bokslavligen höll jag på att blåsa iväg. skulle lätt byta ut sveriges ynka 3 grader mot thailands just nu kvällsvärme på 28 grader. orkar inte med torr och kall luft . ge mig thailand , och ge mig det nu !

image700



nu vet jag anledningen

varför ingen har fått sitt brev från thailand än !  jag har fått veta att i stan/byn vi bodde i lägger dom breven på en hylla och kan ligga där tills någon har lust att skicka vidare dom. och hur vet hur lång tid det kan ta ? jag blev så sur när jag fick veta det , då skulle jag skickat dom i bankok. jag som betalade övervikt på alla också , haha . hoppas dom inte är så lata som jag tror iallafall , i varje brev är det en liten överraskning . ni som väntar ett brev från mig och inte fått än , här har ni anledningen men ser ni ett rosa kuvert med en sak i då vet ni vem det är ifrån .


riktigt sugen

planen för idag var att åka in till stan med madelene och hennes kompis för att möta calle och fixa lite saker. men känns inte rätt att vara från skolan och sen åka till stan så stannade hemma hon ska köpa hem ben & jerrys åt mig. har inte heller ätit på ett tag så ska bli gott att mumsa i sig världens godaste glass det första man gör.


cola är medicinen som funkar!

har inte uppdaterat på några dagar nu , har legat sjuk i sängen. tror det är någon magsjuka/influensa jag åkt på men mår lite bättre idag så kan sitta här. allt började i måndags men gick till skolan tisdag och onsdag, har ju missat mycket när jag var borta och jag kände mig bättre då. igår mådde jag inte bra på hela natten så va hemma och samma idag.
mamma berättade att läkaren hade sagt att avsklagen cola är den bästa medecinen och det är bevisat dte funkade för mig iallafall. så cola är det bästa medecinen mot illamående , bra att komma ihåg.
skriver mer sen , <3