pic

image151

finns det någon mer slarvigare ?

jag får damp ! jag hittar inte min sladd till mobilen för att föra in bilder & sånt tilll datan ! medans jag va på landet & lata mig städade min kära mamma mitt rum , ordentligt ! så nu hittar jag ingenting längre . så det blir inga bilder från landet , & det jag velat lägga upp . men det kommer så fort jag hittat den jävla sladden .
föresten var jag idag på modelhouse . allt började med att jag fick ett samtal innan midsommar . dom sa att någon hade skrivit upp mitt namn & nummer . jag vet inte ens vem det var , om du det är du eller vet vem det är så säg gärna till :) ända tills när jag kom dit trodde jag det va någon av mina bussugna kompisar som ringde , men det va fan verkligt , haha XD va faktiskt rätt så kul . blev inte direkt sminkad som jag hade velat , men va lite anurlunda & det kan vara kul . själva plåtningen gick sodär , koncenterade mig mer på hur kroppen såg ut än fejjan , så på gansla många bilder som kunde blivit bra om ansiktsuttrycket skulle vara bra, blev det helt fakkat . sen efter valde vi ut bilder jag ville ha . & vad händer när jg kommer hem ? jag tappar bort cdn med biderna ! jag vet inte vart dom är . men hade laddat in två på glims data så det får jag näjja mig med sålänge :) nu är jag för trött , fortsättning följer

i'm back

så nu var jag hemma, ingen som har saknat mej :) är för trött för att skriva just nu . bilder & sånt kommer imorrn :) godnatt


i <3 you

image149

inga kommentarer , tack, som "den enda i världen eller?" acceptera eller inte , ditt val .

grattis grattis !

GRATTIS ANDRÉ  , har tyvär ingen bild & han vägrar att skicka . men gratta den envisa gotlänningen vettja :) knoddis @pea


byee people !

idag åker jag som sagt till landet,  vet inte riktigt om jag vill längre . för lixom hitintills har jag enbart varit sjuk på mitt sommarlov & nu när jag börjar bli frisk & kan vara med folk , åker jag iväg . ju typisk min tur asså ! så det kommer inte bli något bloggande vad jag vet . är på landet för att chilla & vila upp mig inte förl att sitta vid datan :) men jag kommer hem den 27/6 . kommer sakna alla så jävla mycket, känner du dig träffad så varsogod (: aja nu åste jag packa , har typ inte ens börjat (a) men ha de så gött people !

image144

congratulations

image143

grattis mamma, 19/6

...

idag blev jag väckt av att mikkis ringde mej , hon frågade om jag ville göra något idag . men jag måste packa (!) idag så kan inte . buhuu , har inte träffar dig på länge bejbe . & jag åker till landet imorrn och kommer hem om en vekcka  . så alltså kommer min dag bestå av att packa & städa mitt fula rum .  jag ska alltid packa i sista minuten , medans alla jag känner typ packar flera veckor innan . så det blir alltid så att jag har gkömt något . mitt sommarlov hittils har inte varit det bästa heller , har varit sjuk & inte kunna göra så mkycket .. & nu när jag börjar bli frisk ska jag iväg till landet , ifrån alla . great !

i have so fun , not

Följ instruktionerna

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - an easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i rule
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs


Så här blev det då för mig:
I shot a pornstar because I love marijuana

''a pink car , how cute''

som sagt så är jag sjuk & vill inte riskera att bli ännu mer sjuk, så har varit inne hela dan . jag har mest varit vid datan & kollat runt. av nån anlening så fick jag tag på en hemsida med lite roliga saker . bla hittade jag denhär datamusen som föreställer en rosa bil . rätt cool tycker jag :) tyvärr så kommer jag inte ihåg vad den heter, återkommer om jag får tag på den .


saknar min älskling, kom hem

image136

need your help, people !

jag hatar att vara förkyld ! jag kan inte gå ut eller göra någonting & får sitta här hemma & ruttna -_- något tips hur man kan bli frisk snabbare eller vad man kan göra när man är förkyld & inte får gå ut ? tacksam för alla komentarer (a)

veckans bild ffs

image135

om nån vill kontakta denna underbara varelse så heter han Cubeliluba@ pea &
[email protected]

sunny day, yeah !

idag var jag , pappa, madde & boy & badade nånstans vid havet. det va ju såå varmt idag , weeey ! när vi kom fram blåser det som fan , så inget bad för mig , tack . så lekte med hunden istället . han är så söt nät man går i vattnet, då skäller han & ser jätteorolig ut. till slut när man simmar utåt så är han typ tvungen att haka på så kan typ dyker i, asså de e så jävla gulligt. vi filmade det men vet inte hur man kan få in den här , det var min soliga dag .


funny day .. not

idag blev jag nog ännu mer cepe , jag städa fan rummet frivilligt . asså de va ingen såndär ordinary städning, de va typ storstädning eller vad det heter . jag typ torka av hyllor & sånt skit . något helt nytt för mig om jag ska vara ärlig . eller kanske gjort det för hundra år sen men inget nu på länge, fatta hur äcklig jag är (a) nej u driver jag faktiskt, det är jag lite duktig tycker jag själv att göra lite då & då ^ ej fanva tråkig jag är , så blir man efter en hel dag med städning . till min räddning fick vi strömmavbrott & vi drog till donken & käka glass . jag smakade den nya 'glassmix' , inte så jättegod som den ser ut, men funkar . nyss såg jag på femman , she's all that . en typisk såndär amerikansk film . snobbarna mobbar töntarna , en snobb antar ett vad om att få tönten populär , tönten flr reda på vadet genom en annan snobb, tönt blir ledsen, allt slutar med att snobben åker hem til tönten & förklarar att han verkligen tycker om henne nu efter & alla blir lyckliga ... >.<
nu vill jag gå & lägga mig , men jag orkade inte fortsätta städa efgter strömavbrottet, så det ligger saker över hela sängen (a) vart ska jag nu sova ...

sommar med älskling

idag åkte älskling på fotbollscup i västerås och är borta i 5 dagar, så jag var hos han innan han åkte , vi badade & han packade lite . hoppas jag hinner träffa honom när han kommer hem, för han ska jobba på nån fotbollsskola eller nått sånt & kommer inte vara hemma på dagarna & tre dagar efter åker jag till landet . sen om typ tre veckor åker jag till gotland , sen till öland med äöskling, sen till gotland igen med älskling , kommer bli supermysigt :) vi ska till pippiland , haha , eller asså vattenland de va jättelänge sen jagvar där & han var där för  nån vecka sen med sin klass , dom hade askul så jag vill också dit (a)

godnatt

image128

MMM , JORDGUBBAR

vet ni vad jag är sugen på !? JORDGUBBAR , det åt jag idag hos älskling & guu så gott (a) lixom nu äre sommar & jirdgubbarna hör till sommarn
jag skulle nog göra vad som helst för jordgubbar just nu känns de som , fler än jag som känner suget efter de av bilden ? (a)


image125

cutelicious


vill ha vill ha vill ha ,

jag älskar victoria's secret & vill bara ha & ha ! nu har hjag hittat en så söt bh , vad jag tycker ialf .
 säg gärna vad ni tycker :)


hihi

hittade en liten sjuk sak på sandras blogg som jag bara va tvungen att göra :)

Mitt namn: Mikaela

skriv ditt namn med lillfingret: mikaela

skriv ditt namn med armbågen: mikAea

skriv ditt namn med pannan: jiokiwe<34iqw

skriv ditt namn med foten: miikae3la

skriv ditt namn med näsan: mi8iqoq

finally !

idag är en av dom bästa dagen i mitt liv asså XD SOMMARLOV ! yes , de va så efterlängtat . dagens outfit fick bli grå tröjja/klänning , vita leggins & långt guldhalsband . efter en sövande avslutning fick vi betygen , inte så nöjd måste jag säga men inget ig ialf så de är jag nöjd över . sen efter va jag med älskling . jag måste bara säga att jag är sjukt avundsjuk på honom , han har fått världens skönaste hängmatta , i rummet !

är såå trött !

denhär dan har fan varit hektisk . jag vaknar mot min vilja vid 7 & kom på att jag börjar halv 10 , så jag somna om & vaknar igen vid 9 . jag sminkar mig, går ut med hunden & går till skolan , det börjar ovanligt bra, fick en biobiljett av kamratstödjarna för dethär året . vettefan om jag orkar fortsätta nästa år faktiskt så får ta mig en tänkare ^, sen gjorde vi ingenting tills klockan 12 när vi skulle äta tårta & power puff pinglorna , vi fick medaljer för vi vann jue stadsorienteringen ! woho . sen gick alla hem . skoldagen bestog alltså av att : komma till skolan halv 10 , göra ingenting tills klockan 12 när vi äter tårta & sen går man . de va ju chill men kunde ju fått sovmorgon till 12 (?) när jag kommer hem ska jag åka direkt till centrum för att köpa något till avslutningen . det fick bli en tröjja/klänning från MQ , leggins & ett långt guldhalsband från H&M . hade egentligen inte tänkt spendera något till en avslutning, men så blev det ialf . när jag kommer hem igen , ska jag åka igen -.- denhär gången är det calle som jag ska träffa i stan . vi umgicks lite sen åkte jag hem, & här tänker jag stanna ! orkar fakriskt inte röra mig mer idag (a)
´jaaaa, imorgon är det avslutning & sen SOMMARLOV ! asså fett grömt ! känner på mig att denhär sommaren kommer bli så jävla lyckad


världens dåligaste humor, men sånn är jag



paris in i finkan , igen

nu efter ett beslut att paris ska slippa fängelset för att hon grinar dagarna långa & att istället få vara hemma men med en elektrisk fotbojja . men nu är hon tillbaka . det blev mycket skrikande , sparkande & gråtande i rättssalen . men nu är det så , att hon är tillbaka för att avtjäna sitt straff jag tycker hon förtjänar .


image110

grattis thersé & william !

igår tog william & theresé studenten , william skulle springa ca två timmar innan theresé så vi hann inte kolla när han sprang ut tyvär , men theheréses 'fest' skulle vara här hemma så dit gick vi & kollade :) deras flak ägde alla , haha , de va såndär militärflak som gungade när alla hoppade , såg jttekul ut XD


coyote ugly

jag kollade nyss på coyote ugly på trean . guu vad länge sen jag såg den , därflr va de lite kul att se den nu . jag kommer ihåg i .. vare 6an eller 7an (a?) som vi 'lekte' coyote ugly , jag var rachel - the NY bitch XD
imorgon kommer jag nog vara hemma igen, för therese tar studenten :)
godnatt <3


knäppt blir cepe

jag visste att dagen skulle bli knäpp , men inte såhär cepe asså . jag skulle som sagt till tandläkarn sp kunde inte följa med till skansen med klassen . att komma dit skulle bli komplicerande som fan . när pendeln kommer in till huddinge 14.03 står den där i ca 12min för det är strömfel . när vi väl kommer iväg stannar vi i ytterligare 15min mellan stuvsta & älvsjö för dte är någon med någon elledning vid årstaberg . just min tur asså ! när strömmen var av i tåget stängdes också ACn av & det var ju ca 29grader . jag känner att jag skulle svimma när vi stog där & älskling sa att jag måste köpa något att dricka så fort som möjligt . när vi stannar i älvsjö går jag& köper en vatten , jag kommer till perrången igen & sen hjälper en kille mih upp . hade jag svimmat (!?) han frågade om jag behövde hjälp men pappa ringde just precis då & sa att han skulle hämta mig . han skjusde mig &mamma in till kungsgatan . jag spände tandstllningen & fixade felet & sen hämtade pappa oss igen . när jag kom hem sov jag i ca 3,5timmar , vilket var väldigt skönt . jag mår fortfarande lite knäppt, så förlåt om jag skrivit lite konstigt (a)


that's my day

idag skulle vi till skansen med klassen, förstår inte varför igentligen vi är väl inga småbarn?, men ida måste jag till tandläkarn ör min tandställning har lossnat bak , kanske bttre det än att åka till skansen om jag ska vara ärlig . inatt har ag inte sovit nånting typ, börjar bli sådär nojjig nu att stäng av datorn när jag nte använer den, ta ut mobilladare, släcka lampor osv . efter det igår har jagblivit knäpp helt enkelt, ^ jag somna mot min vilja inatt vid 4 & blev väckt av pappa för skulle ut med hunden vid 8. jag sov alltså 4timmar & är antagligen inte så rolig att vara med iallafall, så tack tandställning ! när jag kom ut ser jag då direkt dom svarta rucklen som igår när jag senast såg dom, var det hus. jag är sodär morontrött & märker inte att en av brandmännen som ska fixa med slangar, går baklänges imot mig & jag går ju & typ halvsover så märker inte att han går rakt in i mej >.< just my luck !
have a great day people !

kolla hitåt

jaa, nu ere så att älskling har startat en blogg & hat dåligt med besökare , så kolla gärna in & checka läget vettja :) älsklings blogg

nationldag & målregn

nationldag & målregn för sverige idag ! marcus allbäck stod för två av dom fem målen . jag såg dom tre första målen , sen skulle jag gå hem ifrån älskling så hann inte se mer , det var ett mål jag tyckte va snyggt men kommer inte ihåg vilket, men det var när nån klacka in bollen , eller vare heter (a) ska inte skriva nå långt , men sverige vann iallafall med 5-0 , det är väl huvudsaken ialf .


image103

kunde varit mitt hus

min dag började fantastiskt, solen sken, det va jättevarmt & jag & mina kompisar skulle bada i mörtsjön. vid mörtsjön står jag på en klippa & ser ett stort svart rökmoln bakom skogen. jag trodde det var en skogsbrand eller något sånt & hörde en kille ringa brandkåren. inte så långt senare ringer min kompis som bor brevid mig & säger att det brinner hos oss (!) vilket senare visar sig vara i min länga, 4 hus ifrån mig (jag bor i kedjehus) . sen ringer min pappa & säger att elden har spridit sig till ännu ett hus, närmre mig. jag blir verkligen skiträdd att det skulle sprida sig ännu mer & är påväg att springa hem, men pappa säger att dom har det under kontroll, som dom hade sagt när ett hus brann(!?) jag är ändå jätteorolig. efter typ 2,5timmar går jg & älskling hemåt till mig. det första jag ser när man börjar se husen är två tak helt nerbrända, svart rök ryka från husen & polissvspärrningen. vi var tvungna att gå rung för dom hade spärrat av nästan överallt. när vi går genom parken ser jag ännu mer avspärrning, två nästan helt nedbrända hus & en kille som går & tar kort med sin mobil, som jag tycker va så jävla hjärtlöst ! om man så gärna vill ha bild påre så får man väkl ta det ifrån tidning eller nått . eftersom alla hus i längan är nästan genetiska med varandra, så skulle man igentligen inte kunna skilja på viilket hus som brann, det såg ut som det kunde varit mitt eller någon annans hus lixom . om jag inte hade vetat vilka hus som brunnit så skulle jag nästan kunnat trott att det varit mitt eller min kompis .. när vi gått runt spärrningen på ena sidan & kommit till andra sidan ser jag ännu mer spärrning & trodde att jag inte skulle komma in till mitt hus eftersom det var mitt i spärrningen. som tur kom jag in & ser husen ännu närmre & massor av brandmän gå runt . när jag kommer hem sa min mamma att när dom fick vet att det brann så visste dom inte vart min hund var & dörren stod öppen . duktig som han är står han precis utanför & kollar bara . men han hade lika gärna kunnat springa iväg & kanske tillochmed in där & han är så jävla snabb så man skulle inte kunna stoppa honom typ , så hemska tankar har jag :/
husen brevid dom husen som hade brunnit hade blivit så rökskadade så att dom som bor där kanske inte kommer få bo där tills i jul eller nått sånt . fett läskigt det var iallafalla att se dom två nedbrända husen . sen hörde jag min pappa snacka med vår granne som bott där längre än oss & frågade om inte vårat hus hade brunnit för några år sen , vilket tydligen va sant . de e ju verklgen kul att veta just nu när två hus har brunnit ner nära oss ? orsaken till branden säger vissa att det var att dom hade grillat igår då & lagt askan i en påse som sen idag hade fattat eld . dom som bodde i huset hade varit inne i husen & en hade sovit , vilket jag tyckler va läskigt . familjen har tre hundar, en katt & marsvin . alla människor & hundar kom ut . men marsvinet & man tror att katten blev innebrända, verkligen jätteläskigt & hemskt . r.i.p
aa, men nu ska jag kolla på matchen sverige vs. island .

http://www.aftonbladet.se/vss/stockholm/story/0,2789,1088132,00.html


boooring

asså kan inte hålla mig, måste ha nånting att göra medans alla andra är ute & åker moppepå håltimmarna . NÄR SKA JAG FÅ MIN !? sp jag får väl roa mig med att göra dethär ..

surfing skills

image102

jag vill också kunna surfa (a)

jaghartråkigt&måsteskaffamigettliv

image100image101

omrenovering

nu ks ajag göra om min blogg helt har jag tänkt, men vet inte riktigt vilket tema jag ska ha, vad tycker du ? jag har verkligen ingen aning, men det jag skriver om skriver så många om redan så vill göra något annat :) snälla skriv vad ni tycker

är sommaren här?

idag har det varit såå skönt . det har varit så varmt & det måste man ju ta vara på så jag, glim & madde låg på baksidan & soola ! det kändes som riktig sommar lixom . någon mer som har solat idag ? :)


många äventyr tillsammans^

min mobil, min ögonsten, har varit med om mycket kan man säga. jag har tappat den i vattnet, avreagerat mig med den genom att kasta i väggen, råkat tappa på asfalt. & här är resultatet: kameraglaset är sprucket., men bilder förstörs inte av det. stora glasskärmen är trasigt. lite hack här & där.
på bilden till högerser man att dte är trasigt på kanten vid laddninguttaget. ni kan aldrig gissa vad som hänt där asså... en tjej på bion satte sig på den (!) det är också orsaken till sprickan i stora glasskärmen. skadan märkte jag inte förs jag hade kommit hem såjag vet ju inte vem det var alls.
det värsta ialf, hände igår. jag skulle möte glim i centrum för att ta bussen hem till mig. jag har mobilen i fickan på tröjjan. när jag komme hem skulle jag skicka ett sms & den var inte där. vi letade jöttelänge & tänkte att vi hittar väl när larmet går, eftersom det låter som fan. halv 7, ringer en kärring till glim & fråar om hans kompis har tappat en rosa mobil på bussen. jag blir jättechockad men så jävla glad att det var någon som ville ge tillbaka den som hittade den. då hade hon hittat hans nummer i min telefonbok & ringt eftersom mitt larm ringer då (a)
så idag åkte jag & glim förljde med, vi hämtade mobilen i stuvsta där hon bodde. hn fick hundra kroner, jag vet inte varför, men jag var så glad att få tillbaka min älskade mobil. nu säger alla att jag borde köpa en ny, men det tänker jag inte .

sverige vs. danmark

3mål lika & 2minuter kvar på matchen,  dansken christian poulsen klipper till marus rosenberg i magen med en högerkrok. poulsen fick rött kort & domaren blåste straff. en vansinnig supporter ttar sig in på planen med avsikt att attackera domaren. domarn valde att bryta matchen för att prata med linjemännen. till slut tilldöms segern till sverige 3-0. så alltså pga en supporter som springer in & attakerar domaren förlorar danmark tre poäng & har nu nästan ingen chans i EM. mannen ska vara dansk medborgare men tydligen bo i sverige. han tillhörde danska klacken, men vilken supporter förstör för sitt lag, för sitt land? 
jag är inte så jätteintresserad av sport & kan inte mycket, men jag trodde faktiskt att domaren skulle fortsätta matchens återstående tre minuter & låta sverige köra sn straff & kanske vinna på ett mer ärofyllt sätt. aja, sverige vann iallafall & ligger nu etta i sin grupp. weey
vad tycker du om matchen, kommentera gärna :)
image94

källa: aftonbladet

"jag kommer få en snygg latinounge"

alla kommerväl ihåg bb jessica? för er som inte gör det, säger jag big brother vinnaren från förra omgången. ringer det några klockor? jo det måste dte väl ändå göra:

ja nu är det iallfall så att jessica & hennes pojkvän santiago väntar barn! "jag kommer få en snygg latinounge" . & det är inte allt, dom ska även gifta sig. jättegulliga tycker jag & önskar dom lycka till :)

paris in i finkan

att paris åker in i finkan den 5e juni är det väl ingen som kan ha missat. hon hade kört bil utan körkort mer än en gång & straffet på 45 dagars fängelse, förkortades därför myndigheterna tyckte hennes beteende hade förbättrats under så kort tid, ex hon kom till sin rättegång själv. straffet blev tillslut 23dagar i finkan.
paris kommer få 'bo' på en avdelning för fångar, som poliser, kändisar och offentliga personer.
paris kommer få ca en timme utanför cellen varje dag, dr hon ska kunna duscha, ringa, kolla på tv , etc. 
 


vad tycker du om att paris fick fängelse när andra kändisar som gjort samma sak sluppit?
eller tycker du kanske att 23dagar är alldeles för lite? Vad skulle hon igentligen få för straff?
skriv gärna


dagens bild

image82

snabbt inlägg

nu är jag hemma från stan, vi har vaccinerat oss mot något konstigt. vi ska ju till thiland i jul & tydligen ska man börja redan nu^
idag har jag säkrat mitt VG i engelska genom att prata om min hund inför min lärare :)
annars har det inte hänt nånting!
nu kan jag inte skriva mer, ska ut .skriver mer sen :) Ciao


sööta

image81

skoltröjjor

igår vet jag inte vad som hände faktitiskt, jag somna efter middag & vakna 11 sen somna jag igen typ 12 ^ så jag hann inte skriva igår. men ska försöka ta igen det idag :)
igår fick vi våra skolkläder, jag köpte en grå tröjja & marinblå byxor.