summer time

snart sommar, YEAHS! så jag kollar runt på bikinisar .
kändisar brukar ha såå fina, så snokade runt lite. jag hittade tre stycken som föll mig i smaken, riktigt söta.
min favorit blev sienna millers vit-svart randiga med så guld detaljer.
om du har en åsikt, komentera gärna. vilken tycker du va sötast?

sienna millers, jessica biel eller rihanna




mischa barton

image74

jag älskar mischas klädsmak, men kanske inte just denhär outfiten .
vad tycker ni, hiss / diss ?

jag ska, jag ska, jag ska

alla säger att jag ska skriva mer i bloggen, har varit dålig på det. därför ska jag börja skriva oftare :)

my day

min dag har varit ganska händelselös:  jag hade omprov i tyska, vilken gick ovanligt bra (a) idag skulle skoltröjjorna komma, men kom andrig (?) sen INGENTING , snacka om ett tråkigt liv ^^
just nu håller jag på att göra toast, mums! ohno, håller på att bränna , brb. ne den va inte klar än.. jag snacka nyss med mix, som för tillfället går på alvedon (!) inte bra inte bra för henne . hon blir helt flumm . nu måste jag gå för att bli klar med mina jävla toast & göra mig klart för att gå & kolla på hanna & saras vår soaré :)

dagens citat

m- va heter jag i mellannamn
l- katrin
m- nej kristina
l- juste, kerstin!
senare på dan:
l- jag visste hela tiden att du hette kristin !
m- XD


'välkommen till syjuntaklubben'

idag fyller denna vackra varelse 15bast GRATTIS ÄLSKLING <3


från älskling

image69

freda

idag har det varit stressigt & ganska jobbigt. det var vårt sista matteprov, som då är mitt avgörande för mitt VG som jag verkligen hoppas jag får ha kvar (a) det kändes ganska bra, men jag skulle kolla igenom det som alla tjatar på mig att göra för jag har alltid slarvfel, men aja , gjort är gjort. kan bara hoppas det gick bra .
idag va också sista inlämningsdan för alla inlämningar i NO vi har haft under terminen.
efter skolan åkte jag & amanda för att köpa emelies pressent, det blev en grå canada med rött löv. tjejmiddagen va väldigt rolig, vi åt en jättegod lasange . sen lekte vi en lek jag inte lek på läänge, vilken va jättekul. dendär leken när man ska ta en tugga av ett äpple i vatten & sen hitta en sockerbit i mjöl. fyy vad man blek kletig & sminket rann , men det va fan värt det, det va faktiskt väldigt kul att få va barn ibland :) sen fikade vi med brownies, glass & halllon, MUMS ! jag var verkligen jättesugen på brownie . efter det gick vi ner till parken & körde fotboll & brännboll .
tack för en jätterolig kväll tjejer <3
jag måste bara säga att emelies nya vattensäng är uursköön , jag vill också ha en sån (a)

TORSDAG

har inte hunnit skriva något typ men här kommer liteom min torsdag :)
vi började klockan 8, då skulle vi vara vid snäckan i centrum . vi skulle ha stadsorientering tävling mot 9orna. i min grupp vare emelie, linnea, linda, alice, frida, laura & jag. vi va fan grymma. nu ska jag vara krånglig som fan & ta den långa versionen (a)
1an skulle man skriva vem som bodde på nått ställe, svaret va göran person. den kunde vi redan från start. 2an skulle vi springa till nått riddarhus & göra nånting där, vet inte vad för där hade vi fel^ 3an skulle man hitta 4 affärer i gamla stan & markera dom ut på en karta. sen skulle man typ göra nånting men det gjorde vi inte för dit man skulle sen var bara en ledtråd på vilken plats målet var. på pappret stod det : M _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ . & lixom hur mångsa platser i stan börjar på M & har 16 bokstäver? så vi åkte till medborgarplatsen på en gång för att chansa att där var målet. när vi kommer dit var ingen där & jag tänkte då direkt att det va fel. då ringde vi våra lärare & sa att vi va där & om det va rätt . dom fråga om det va någon annan där & annars så hade vi vunnit :D omg , vi vann jue ! mot alla grupper i 8an & 9an! när alla lärare kom dit efter typ en kvart hade dom vart & fikat för dom trodde att det skulle ta minst en timma för dom bästa. för oss tog det 44min för att va exakt . vi kommer att få motsvarigheten till skolans idrottspris på skolavslutningen ^


desperat >.<

jag får panik ! jag försöker hitta spelet quadra pop som jag är totalt beroende av . dessvärre finns den ju såklart inte i min mpbil så försöker hitta den , snälla vet nån vart jag kan ladda ner den till min mobil ?

i give up !

har inte skrivit på länge men ingen läser ju ändå min blogg ? jag kan inte precis skryta om mina läsarsiffror, inte för att jag skulle göra det om jag hade mer än drygt 90personer per dag som läser min blogg . så det kanske är nån som läser denna allmänt tråkigt blogg . jag orkar inte skriva just nu, tar en paus ..


www.jaghartråkigt.nu

nu ska ju följa strömmen & göra test . hittade ett på amandas blogg som beskriver hur man är som person typ . ganska kul att göra om man har tråkigt som jag. här är länken:
http://www.zapera.com/survey/demo/personality/

såhär är jag:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


sant, sant

If you love something, let it go. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was.. it never was ...


still a bad day

Idag tänkte jag inte plåga mig själv genom att gå till skolan med värre nackspärr & ont i halsen så stannade hemma. Idag är det möte om i helgen som jag tycker är helt onödigt, för det är ju inte precis någon nyhet att ungdomar festar & krökar?


bad day

Igår var det verkligen ingen bra dag på något sätt.  Jag vaknade med nackspärr så kunde inte sminka mig normalt. Klädseln fick bli slappis; kss byxor med vit v-ringad tröjja från mq. dagen fortsatte med ett deprimerande väder, ont i halsen och irrititaion på lärare & vice rektor som bestämt möte om festen i helgen. jag va inte där men vet vad som hände & tycker inte att det är deras sak att ha möte om vad som händer på våran fritid. efter det kommer jag antagligen aldrig mer få se dagsljus.

fekka.se

yehas , vi kom med på fekka ialf . sbn har inet laggt upp sina bilder än men hoppas vi kommer med där också <3


sthlmbynight

image68

I <3 SBN

sbn igår va fan bäst, tycker jag ialf . amanda, emelie, linnea s, laura, patricia, jennifer linnea l & jag va där tsm men det var jag & amanda som höll ihop mest <3 vi blev fotade jätemycket känns det som & blir jättesur om vi inte kommer med på sbn eller fekkas sida . lägger uppb bilder sen

ja må hon leva ,

IDag fyller min kära syster 13, grattiis <3 madelejne @pea, gratta!
& just idag ska hon bli sjuk, krya


annars ikväll ska jag på sbn med brudarna, jättekul faktiskt . så jag ska
gå & fixa mig nu tror jag , ciiaoo !

amanda is the shiiaat

amanda är verkligen tankeläsare, hon bad mig skriva lite mer i bloggen & precis då typ 1sek innan tänkte jag att jag kanske skulle få arshlet ur vagnen & skriva i bloggen. love you bejb .besök hennes blogg maandys.blogg.se

english

jag måste bara säga att jag är väldigt stolt över mig själv. jag fick mvg på den ena delen av engelska provet, den andra delen var jag två poäng ifrån mvg . men jag är stolt ändå (a)

internationella tönt dagen

idag på engelskan kom vi på namn åt våra initialer
-Linda, L.M = Love Max
-Emelie, E.A = Ekorre Anal
-Mikaela, M.N = Mens Nörd
-Jag,Mikaela,M.N.P = Microsoft Network Penis
(nej det var inte jag som på mitt om ni undrar^) emelie,mikkis & min var bara på skojj men lindas är verklighe - love max . & han verkar besvara hennes rop på kärlek. MF- Magnusson Fucker. thats the shiiit we do in balle


stan

igår va skolan verkligen sååå tråkig . men sen blev det en stor förbättring , jag & amanda åkte till stan för amanda skulle köpa sbn biljetter & köpa en tröjja till sbn. vi träffade challie,märta & femi vid odenplan. på tunnelbanan dit tog amanda värsta cepe bilderna på mej- tänker inte lägga upp. sen åkte vi till san igen & vi gick in på nys h&m efter att märta köpt ett chanel puder. amanda & femi köpte deras 'drömtröjja'  jättefin faktiskt . jag själv vet fortfarande inte vad jag ska ha på mej . tror jag ska ha sbn hotpants & nått linne men får s6e. igår blev jag även beroende av donkens choklad milkshake (a) när amanda & jag skulle hem var vi verkligen jättepissnödiga så vi var berädda att missa tåget & ta nästa som gick typ 57 . när vi va klara , tagit kort & sånt så va klockan 40 & vi sprang för att hinna med tåget .. i precis sista sekunden hann vi med den . dagen var verkligen jätterolig :)

daaaans

idag har jag varit på mikkis,emelie,sandra,hanna,sara mm dansuppvisning
med amanda,malin,emelie & glim. det va kul att se faktiskt. sen efter skulle jag
till stan med calle men han hade match. just typiskt, vi har inte träffats på länge.
ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, just nu ser det ut att bli chill hemma.


that's me

Den nyfikna, äventyrslystna Väduren styrs av Mars. Planeten hjälper henne att få den energi och det mod hon behöver för att kunna genomdriva sina vilda planer. Som Vädur är du alltid pigg på det nya. Ingen utmaning är för stor eller för liten. Ord som vardag, kontinuitet och långsiktig planering ger dig rysningar ? vägen till ditt hjärta går i stället via konstant förändring. Du lever i nuet med ett barns sprudlande entusiasm!

väcker minnen

no promises- Shayne Ward  

design

någon som är bra på design & kan hjälpa mig ? :)

happy day

idag har det varit optimist dag. har varit glad hela dan och faktiskt varit trevlig för första gången ever mot folk runt omkring mej XD haha nej men jag har faktiskt varit så ovanligt trevlig att jag hälsar trevligt på grannar jag möter. nu känner jag mig faktiskt taskig på en gång bara för det ,
jag brukar verkligen hata torsdagar! men inte idag faktiskt, ganska konstigt för vi hade prov och det var tomt i magen. men det har bara vart så bra, hihi . idag hade vi somsagt engelska prov, grammatikdelen. imorgon är det läsförståelsedelen hoppas den blir lika lätt som grammatiken, det gick oväntat bra. idag fick vi tillbaka musik testet, om noter, pauser & sånt. jag fick VG , ganska nöjd


wanted

Jag verkligen hatar min mobil! Jag har en motorola v3 pink. Den har ju jättesnygg desig
och det var därför jag köpte den. Men minnet suger jag vill kunna ha låtar på mobilen men
det går inte att ha för stora låtar.
Jag vill ha en walkman mobil speciellt en med 'quadra pop' jag är verkligen beroende av det spelet!


nya skoltröjjor

imorgon har vi engelska prov som jag tror är avgörande för mitt VG . Det är tvp delar; grammatik & nån mer . faktiskt ganska lätt men ändå skitjobbigt. jag fick ju typ nästan ig på svenska grammatik provet .. ^^ Men ska plugga som ett as idag . hoppas det går bra (a)
Annars så ska jag beställa den nya skolträjjan & mjukisar idag ! Det är amanda, jennifer och emelie som har dessignat dom så klart man ska ha dom! jag ska ha grå tröjja och marinblå mjukisar. men vet inte än vad jag ska ha för namn. muukis eller mikayela , snälla kommentera!


ojj,nej nu måste jag gå så jag hinner till ug, bloggar mer sen :)

snyggast i världen

 

Andra på listan:
Rachel Bilson, 25
Jessica Biel, 25
Eva Longoria, 32
Jessica Alba, 26
Matthew McConaughey, 37
Jennifer Aniston, 38
Halle Berry, 40
Scarlett Johansson, 22
Eric Bana, 38


valborg

min valborg var inte som jag trodde, men ändå lyckad. Först var jag och mikkis i stan och jag köpte en tröjja på MQ, 349kr. sen åkte vi hem till laura för att träffa alla brudar och käka jättegod mat. Vi flummade vidare ner till trehörningen för att möta sara, hanna & niels vid elden. sen bar det iväg till centrum. där stannade några i centrum, några åkte till en fest i balle & jag, amanda,laura,sara, hanna & malin åkte till tullinge för amanda skulle träffa några kompisar. där var vi inte såp länge och när vi sen kom till huddinge igen mötte vi några från 'gänget' och det bar iväg till balle. på bussen mötte vi några som gick i vår skola förut & dom skulle tydligen till samma fest. haha, hela bussen satt & sjöng ^^
när vi komtill festen blev allt rörigt & orkar inte skriva allt:
- s & m tog med mig upp på bron för att visa pattarna^, som tur hann jag stoppa dom innan
- h & d kom & var lika packade
- m strulade med d
- nån hällde ut min dricka -.-
osv.. om någon kommer på något mer roligt jag ska skriva , skriv <3