31a december - mitt nyår

idag har jag och pappa åkt och reserverat bord på jacks resort, en av dom större och kändare resturangerna här i trakterna. har inte varit där än innan men det verkade vara ett mysigt ställe. så dit ska vi ikväll med några andra från området för nyårsfirande. skulle hellre vilja vara hemma med vänner , skulle vara så mycket roligare men man får väl göra det bästa av situationen.
idag är det fortfarande molnigt , hur länge ska det vara det egentligen? hoppas på sol imorgon , skulle göra soldansen om jag visste hur man gjorde , så gärna vill jag ha sol . har åkt moppe mest idag , fram och tillbaka till olika ställen .ska nog vila ett tag så jag orkar med natten , har inte sovit så mycket inatt.

eftersom dethär inlägget säkert är det sista inlägget för iår så ska jag sammanfatta året som varit. har varit mycket blandande känslor för min del. personer som kommit och gått . bloggandet har också ökat och blivit roligare för mig. läsare har jagg både haft mycket och lite av men tycker det har varit ungefär lika roligt ändå hela tiden.
vet inte vad jag ska säga om mitt år mer .. om man ska tänka igenom hela året så har det varit ett rätt så bra år men hoppas på ett bättre 2008.

varje år brukar jag iallafall lägga ut nyårslöften , som man ändå bara håller i nån vecka om ens det. men iår blir inget undantag.
- jag ska satsa på skolan stenhårt
- minska lite på godsakerna och öka på det nyttiga
- skaffa gymkort , träna där minst en gång i veckan
- simma en gång i veckan för knäna
- jag ska (försöka) vara gladare , inte låta saker trycka ner mig

det är vad jag kommer på just nu , kommer säkert komma upp något mer under dagen och kvällen. hoppas alla får ett jättebra nyår. här får vi 2008 6 timmar innan er så gott nytt år säger jag.


30e december - moppedag

gårdagen bestod även den dagen av moln. jag va inte på äta humör , så skippade frukost och lunch nere vid stranden. men blev hämtad av pappa med moppen när vi skulle vara på stranden. där va det skitmycket vågor och ganska blåsigt men va bara skönt när man solade då blev det inte så stekande varmt.
jag tröttnade snabbt så stranden så åkte lite moppe istället. runt lite sen tvingade jag mamma att hon skulle komma på nått jag kunde åka och köpa.  blev så att jag fick åka två gånger till affären då jag hade såå tråk. snälla solen kom tillbaka! eller den är ju framme men inte så mycket jag skulle vilja .

29e december - moln & shopping

fortfarande halvmolnigt när man vaknar så vi bestämmer oss för att ta en shoppingtur idag igen i Prachurap Khiri Khan . perfekt väder för shopping , sisst vi va där va det så grymt varmt så man orkade knappt gå in i alla affärer. vi började i affärerna där vi slutade förra gången. vi tog några drickspauser men åt inte lunch för det skulle vi hunnit när vi kom tillbaka till huset igen. tåget hem igen skulle gå halv 2 . men va försenat till 3 ! hemma blir man irriterad för en kvarts försening och där är det iallafall inte kokande varmt. så vi satt snällt där i 1 och en halv timma men vi köpte dricka och chips. det har min syster och jag knarkat hela veckan , pringles , mums.
på tåget satt det munkar brevid mig. jag tycker dom är ascoola. har ingen aning varför dåra dom är bara det. tågresan tar ca en halvtimma men det är skönt för den åker rätt så fort och fönstrerna är antingen borta eller nere så det fläktar skitskönt.
när vi kom tillbaka till huset kändes det som jag hade shoppat upp halva stan men när man såg allting va det typ ingenting alls. jag köpte ; hello kitty kallingshorts , "i love you" kallingshorts, gullig slips som jag inte kommer använda men den va söt , flippflopp , playboyörhängen , lång tröjja med nån text plus nallehalsband. tror inte jag glömt nått. madde kpöppte spiderman kallingshorts , ett par andra , två örhängen , flippflopp . allt det kommer vi egentligen dela på som med allt annat , egentligen är dte som vi har en gemensam garderob , fast det är jag som står för kläderna >.<
vi lämnade sakerna i huset och sen gick vi till stranden för en lunch-middag. klockan va typ 5 och vi va ashungriga efter all väntan. jag åt nått grillat med pommes fritt. fan va jag va sugen på de , det första onyttiga jag ätit här tja förutom alla chips såklart men i matväg.
efter maten åkte jag och pappa för att tanka och ta ut pengar men det funkade inte eftersom vi inte kunde thai. tjejen som skulle hjälpa oss verkade tro att vi kunde det och vi va tydligen helt dumma i huvet för vi inte kunde . så vi åkte till grannbyn och där funkade det. jag fuck lite långtråkigt så körde runt lite med moppen själv , wohoo . madde får inte köra så är bara pappa och jag just nu . snart kommer martina så får väl köra runt med henne.
eftersom jag har sovit sen jag kom in så är jag inte trött alls just nu men borde sova .
uhh va läskigt , det är nått som lyser som flyger vid poolen. aha nej det va bara vakten ^ måste säga att han är lite läskig. i alla hus här har fönster och dörrar sånnt svart på fönstrerna så man inte kan se in. men på kvällen när man har sopotlightsen på ser man in lite iallafall har jag märkt. och vakthuset , hans fönster är så han kan se rakt in i mitt rum. det är äckligt för han sitter verkligen och stirrar.
bilder från idag läggs ut imorgon för har ingen ork att hämta kameran eller sladden . godnatt allihoppa


skrivet av ett trasigt hjärta

jag har fortfarande frågor , frågor utan svar. frågor som du undvikt för länge. vill du att jag ska må såhär? det verkar iallafall så och det suger. en person man en gång älskat som man iallafall hoppas har älskat en själv , ändras på en sekund och innan man hinner reagera är den för långt ifrån för att sträcka sig efter. som vanligt tänker jag hela tiden på minnen och på varför .. jag tror hela tiden att jag kommit över men när man sen börjar grina för en låt inser man att man är inte ens i närheten av att må bra. allting suger känns det som , tror jag är scizofren (helt fel stavning) , ena sekunden kan jag vara hur jävla glad som helst men en liten sak kan få mig vänta om helt och bli depp eller ledsen.
att åka iväg trodde jag faktiskt skulle hjälpa , långt ifrån problemen , ta semester från problemen. men det är ingenting man kan göra, problemen förföljer en som ett plåster vart man än går försvinner det inte. hur ska man bli av problemen då? den frågan är nog den jag vill ha svar på mest.
att prata ut hjälper för stunden , likaså att gråta en skvätt. att prata med personen det handlar om går inte har faktiskt försökt ett x antal gånger men det går verkligen inte. just nu skulle jag inte tacka nej till att göra det oavsett om det skulle göra det bättre eller sämre, för det kan väl ändå inte bli sämre än vad det redan är. är inte på botten , har varit där och ska inte dit igen. dom som älskar mig på riktigt har hjälpt mig upp, önskar du kunde vara en av dom men det är du som fått mig falla.
jag skulle göra vad som helst för en tidsmaskin så jag kunde berätta den riktiga anledningen , aledningen du eller någon annan egentligen vet. varför jag betedde mig som jag gjorde. det blir svårt efter så här lång tid men skulle verkligen göra vad som helst för ett tillfälle att bara kunna prata på riktigt med dig, som vi alltid gjorde förut. det har jag inte glömmt, som med allt annat jag inte kan glömma. vad ska man göra när man inte kan glömma någon man inser för sent hur mycket man älskar?


28e december - tråk dag

här kommer en liten sammanfattning om dagen . blev som vanligt väckt imorse och åt en nyttig frukost. tog ett dopp i poolen sen åkte pappa och jag ut och snurrade lite här omkring. bland annat åkte vi till ett bygge där dom bygger lägenheter som vi kanske kommer köpa.  sen åkte vi också till dolfin villagen med lägenheter , där gick han ba in i några lägenheter fast som tur va så hade ingen flyttat in än . där kanske vi också ska köpa hus . finns en del alternativ , både lägenheter och hus. vi åkte också runt typ överrallt och kollade resturanger , stränder , hus. det värsta va att pappa fick för sig att dom små pyttevägarna bland träd va genvägar och där körde han som en jävla dåre . men det va kul förutom när brillorna höll på att åka av.
vi kom tillbaka lagom till ananasen , gud vad jag älskar det! att bo här är fan livet (a)
idga va det inte heller så värst fint väder senare på eftermiddag , eller jo det va ju varmt och så men lite moln va det så ingen lust att ligga på stranden. men gick ner iallafall för att ta kort , va faktiskt asskönt att bara gå på stranden , hoppas jag fick några bra kort, lägger ut några som vanligt.
nu kommer alla som tycker jag ska bli mörkhårig bli lite bittra maybe , för jag håller på att bli blondare. inte för det är så jätteblont men det syns redan nu så hur kommer det se ut om lite mer än tre veckor när jag kommer hem? jag vet inte om jag vill bli blond^
aja , nu har jag nästan precis ätit middag och ska ta en skön dusch och sen ansiktsmask . kollar väl på en film om vi har lust . ha det bra i vinterkylan
btw , har skickat vykorten idag så håll utkik i brevlådan om kanske en vecka om ni har gett mig adressen . 


27e december - brun brunare brunast

nu är äntligen internetet tillbaka! det va ingenting fel på nätet utan hade virus på datan, så pappa har ominstallerat datan så har typ ingenting på den nu förrutom det jag va tvungen att spara, några word dokument jag skrivit här till bloggen igår när dte inte funkade och thailand bilderna.

idag vet jag inte hur eller vem som väckte mig. har  bara bilder av att först va det madde som skrek på mig sne helt plötsligt ligger pappa på maddes säng och pratar med mig. jaha , så vaknade jag . jag va verkligen inte hungrig eller på humör för nånting , som väl ingen är när man blir väkt men vill sova vidare? klockan va bara 9 och dom åkte ändå iväg sen så vad skulle jag göra? orkade inte gå ner till stranden just då iallafall så satte mig och skrev lite på vykorten. när alla kom tillbaka gick vi till stranden , var fortfarande inte hungrig men blev tvingad att beställa något till lunch iallafall. efter lunch va vi på stranden ett bra tag. badade och solade , är faktiskt rätt så brun nu äntligen! fast pappa är ju som vanligt brunast. idag va det döda maneter som åkte upp på stranden , jag och madelene skulle självklart kolla på dom och hon ba "vad skulle du göra om den kom på dig" jag ba "den kommer inte komma upp hit" , " ska vi slå vad?" . precis då kom den jävla maneten med en våg upp på MIG , eller nuddade så jag skrek och hoppade ^ just då kommer hetingen som bor i samma område som oss hah , men so wthat.
idag kände jag för massage , men det va så många före mig så jag tog manikyr istället. hon som gjorde det va lite smått otrevlig , satt och pratade i telefon och började hålla på med annat när hon fixade naglarna. sen hade hon en kompis där också och dom kollade på en , sa något sen garvade. jaha ? brydde mig inte så mycket, tänkte bara att hit kommer jag aldrig mer igen. finns en till "salong" nere på stranden. efter stranden badade vi som vanligt i poolen och jazuzzin. en dusch och fixar sig så skulle vi efter ett tag på middag.
nu efter är jag lite trött efter en heldag på stranden men kommer inte somna för det, hela jag kokar även fast jag inte brännt mig och ACn är på.

en rolig sak som vi, eller pappa fick veta idag av Anki ,hon som säljer och hyr ut hus här , att dom ska börja bygga lägenheter ungefär lika stora som huset vi bor i men lite mindre altan , vid stranden. vi kanske kommer köpa där istället för en villa . om dom är lika stora som husen för betydligt mindre pris köper väl man det då.


27e december - jonas 18 år!

ja må han leva
ja må han leva
ja må han leva uti hundrade år
ja visst ska han leva
ja visst ska han leva
ja visst ska han leva uti hundrande år


grattis jonas , hoppas du får en superdag och kom ihåg ; nu får du göra precis vad du vill !
gratta
jonas du också
image548

26e december - 2005 rip

idag är det exakt två år (eller tre?) sen flodvågen förstörde mycket av västkusten. Vi bor på östkusten så är nästan ingen risk för något sånt hemskt eftersom jordplattorna ligger inte nära nog , tror jag det va. Men mamma är ändå nojjig , ni vet när en tsunami är på väg åker allt vatten ut till havs och kommer inte tillbaka och vågen blir bara större och större. Så nu för minsta lilla utdrag av vatten sticker mamma till och kollar noga. Lite jobbigt för henne kanske då att ha sånna reflexer men så är det

Men det känns ändå att det är exakt idag som det hände , man . märker på folk och man tände ljus nere på stranden för dom som omkom.


26e december - shopping !

Hejsan alla blekisar 

Jag ska inte säga något , är inte så värst brunt än men ändå.

Nu krånglar internetet här i området också så skriver i word, måste ju uppdatera på något sätt.


 

idag vaknade vi tidigt , kl 8 , för att åka med tåget till Prachurap Khiri Khan. Tåget va lite sodär äckligt och satt brevid en sliskig gubbe. S.k. 1a klass va igen skillnad förrutom stolarna som va snäppet skönare. Men vad förväntar man sig egentligen .. när vi va framme var det madde och jag som bestämde vart vi skulle, det va nämligen så att eftersom det va en helshoppingdag var det jag och madde som bestämde vart vi skulle och hur länge. Jag börjar tro att pappa inte förstår vad riktig shopping är för något, han ser shopping som att handla mat så han blev smått uttråkad när vi stog i en affär minst en halvtimma, stackars pappa, men ett par skönare skor fick han köpa. Mamma fattade vinken från början när pappa sa att vi skulle få bestämma. Hon tog bekväma skor och va på affärshumör. Men när båda tröttnade på oss satte dom sig på ett fik så gick vi runt kollade. Just där hittade jag inte så mycket , köpte två par skor och vykort. Tillslut tröttnade pappa helt så vi åkte hem. Vi ska åka dit med martina när hon kommer nästa vecka, då kommer det bli shopping av.

När vi kom hem va städerskan inte klar än så vi åt vi lunch nere på stranden , va verkligen inte hungrig , hoppade till&med efterrätten vilket inte är likt mig. Älskar deras ananas och meloner men va inte på mathumör så madde och jag gick upp till poolen och låg där en stund.

Sen ville pappa åka på en marknad som är varje onsdag , en lite större än dom vanliga. Så pappa och jag tog moppen dit. Där fanns det verkligen allting, kläder , smycken , mat , grönsaker. Allt man kan tänka sig nästan. Pappa köpte en tröjja , strumpor och ett smycke. Jag köpte ingenting faktiskt men ska ju dit fler gånger så får bli då, kommer köpa en playboy tröjja som faktiskt va fin. Playboy verkar vara väldigt inne här just nu så varför inte höhö .

Vi köpte också bullar , dounuts och något pannpaksliknande sak med valfri fyllning. Vi köpte två jordgubb och två choklad. Eftersom vi åt en väldigt sen lunch , ätit massa fika så va väldigt mätta och va rätt så trötta efter dagen så bestämde vi oss för att skippa middagen. Ska nog försöka somna tidigt idag också för att komma upp relativt tidigt, ska bli en heldag på stranden med massage och manikyr. Kanske blir en pedikyr också om jag orkar vara stilla så länge i värmen. Det var min dag , ska göra min nya ritual som jag gör varje kväll; duscha, ansiktsmask och kolla film, kommer en ny dag imorgon.


25e december - stranden

idag lyckades jag vakna så jag hann till stranden. vattnet är jättevarmt och jag har blivit snäppet brunare efter solandet. på stranden åt vi lunch , vet inte riktigt vad jag åt men nån kyckling i typ kokosnötmjölk , skitgott men starkt som allt annat här. när vi kom tillbaka åkte mamma och pappa till nån marknad med moppen så jag och madde badade i poolen och jacuzzin. där skulle jag försöka simma för mina knäns skull men hon höll på att larva sig så det va ingen ide att ens försöka vara seriös ^ nu ska jag kela med Bio , hunden som bor i grannhuset . ciao


24e december - thai mat & svenska julsånger

så var det måndag och julafton fast tydligen inte längre för mig ser jag nu , klockan är halv 1 . idag har jag inte gjort mycket alls , vaknade klockan 5 (11 svensk tid) för jag kunde inte somna inatt. då höll solen på att gå ner typ så hann inte sola någonting så är mitt bleka jag fortfarande. när jag hade vaknat till liv åt jag olika frukter till frukost , typ mango , annanas , nån kiwiliknande och meloner . såhär kan jag verkligne tänka mig leva , så jävla najs ! när vi fixat oss började vi gå mot vad vi trodde skulle vara shoppinggatan med affärer och resturanger , men hoppas verkligen vi kom fel för det va ingenting att hurra för . men vi gick in i en affär och jag köppte peeling . vi skulle käkat där men vi hittade inte rätt så vi gick tillbaka till huset först och lämnade det vi köpt och sen till resturangen här brevid. jag åt nån kycklingrätt med vitlök , usch vad det inte va gott med vitlöken men tog bort så smakade det bra .  jag och madde gick före dom och jag duschade sen tog ansiktsmask , såå skönt kände mig så äcklig i den här fuktiga luften .
ikväll hade jag tänkt mig att inte somna så sent som igår för jag vill verkligen till stranden och sne få massage , min rygg plågar mig. men först ska jag kolla klart på filmen med syster , casino royale .
som ni märker har vi inte gjort något speciellt juligt idag , skulle egentligen på en julfest här men pappa tyckte vi skulle ta det lugnt och istället gå på den större festen på nyår. låter bra tycker jag. godnatt

image572
jag med min inte allt så hetta frilla , den bjuder jag på ^^

hatar tidsskillnader

meningen med bloggandet från thailand va att jag skulle slå ihop två flugor i en smäll och både blogga medans jag skriver dagbok till skolan. därför är det meningen att jag ska skriva en gång per dag typ . egentligne är jag på chillsemester så borde inte ens ha datan här nu men jag kan verkligen inte sova och alla andra sover så har ingenting att göra . har legat här i 6 timmar (!) och velat säga god jul till alla men ni ligger ju 6 timmar efter så nu när jag har tröttnat på att vänta spammar alla GOD JUL istället på msn och pea. aja .. tror solen börjar gå upp , har blivit lite ljusare iallafall och hör vakterna utanför . åh vad jag vill sola och bada nu , så jag ska tvinga mig att sova nu om jag så måste slå nånting i huvudet på mig själv . nu kan jag äntligen säga det GOD JUL

image571.


merry christmas

asså jag har seriöst tråkigt! är inte trött heller så vad ska man göra? kollar på ahmed the dead terrorist goes santa haha . någon kanske sett dom andra med honom , sjukt roliga. nu ska jag väl försöka sova men först sätta på ACn som madde nyss stängde av , jävla pucko !


utmanad

har blivit utmanad av linnea att skriva hur jag brukar fira jul.
jag brukar fira jul tillsammans med min familj och släkt på mammas sida. vi brukar turas om att "hålla" i det hemma hos sig. helgen innan har vi julbakat så det blir hembakat och hemmagjord mat. självklart kommer tomten och ger julklappar till alla snälla.
i år vet jag inte riktigt hur vi firar julen och om vi ens kommer göra något speciellt , vi åkte ju hit för att mamma ville slippa julen. vad jag vet kommer vi vara på stranden , få massage , sola och bada . något juligt vet jag inte förutom min fina tomteluva (a)
eftersom jag är skittrött just nu , klockan är väl halv 3 nånting , så utmanar jag ingen speciell utan alla som vill bli det får jättegärna skriva hur eran jul firas :) god jul på er !


23e december - framme i thai

alohaa !
jag börjar tro att jag är på hawai , för alla säger alohaaa hela tiden . hihi .
nu vet jag inte alls vart jag ska börja bara för det.. kanske ska börja där jag slutade skriva igår eller inatt eller när det nu va. känns så knäppt att klockan på datan är svensk tid och mitt närminne är inte det bästa så kyckas glömma att det är det på en sekund.

flyget från moskva tog typ 8-10 timmar. det va jättemånga sånna luftgropar i början så mådde inte så jättebra men gick över sen när maten kom in (a) maten va att man kunde välja mellan fisk , som jag inte är så förtjust i. orientaliska nudlar, luktade inte så gott. eller kyckling som jag valde. sen vare massa chokladsaker.
eftersom vi åkte natttid så försökte jag sova men kunde inte för hade alldeles för deppiga låtar på mp3n så kom väl några tårar här och där. börjar jag bli riktigt trött på nu !
planet vi åkte me såg annurlunda ut än vanliga som man brukar åka. flygbolaget hette aerflot eller nått sånt och är ryskt, planet va från sovjet och hade ingen teve, just my luck ..
bortsett från att det va ett B plan , så gillar jag att flyga. tycker det är så skönt att lyfta ^ ända nackdelen med flyg är att man är fast. just nu va jag fast i att tänka och kunde inte ta mig ut, sånt gör mig panikslagen faktiskt.

när vi kom fram va det så jävla varmt och hade mjukisar . det ångrar jag verkligen eftersom vi hade en 5-6 timmars bilfärd framför oss. flygplatsen diggar jag verkligen , man behöver inte ens gå , man rullar hahah .
när vi hänmtat väskor och allt sånt blev vi hämtade av en chaffis från villagen. här kör dom dom dårar , inga trafikregler verkar dom heller ha menmen. på mitten stannade vi och åt och sen bar det vidare igen till huset. när vi va framme hälsade vi på alla grannar och packade upp lite smått. huset är verkligen över mina förväntningar. vet att mina föräldrar inte skulle hyra ett ruckel , men det här huset tycker iallafall jag va finaste av dom husen , om man tänker på inredningen för alla hus ser likadana ut.
det finns en jättesöt hund här som heter Bio , det är hon som är ordförande i den här villagens hund och hon är skitsöt och lydig. hon springer runt här men stannar alltid precis utanför grinden och är bästa kompis med vakten haha.
när vi skulle äta tog jag nån nudelrätt med kyckling och grönsaker , nog det godaste jag ätit på länge .
ojj , nu ser jag att jag skrivit ganska mycket så jag lägger in lite bilder från idag sen får det vara nog . imorgon ska vi upp tidigt till stranden , kanske ska hyra moppe också . kostar bvara 40 spänn per dag.


22a december - mellanlandning i Moskva

Klockan är snart 6 här i moskva och snart 4 hemma i sverige. Har varit här sen kl 2 rysk tid och planet till bankok går halv 12, så har en del tid kvar. Internet funkar inte heller förrens vi kommer till villan vi ska bo i så skriver i word för att ha något att göra.

Det man hunnit göra här är att äta lite , gå runt i affärer och bara suttit. Är så jävla trött sov typ två timmar inatt och försökte sova på planet hit om det inte vore för en kärring som snöt sig hela tiden , inte så tyst heller. Det som fanns kvar att göra va att lyssna på mp3 , skriva lite och äta det man fick ; frukostmacka , juice , te , chokladbit och dessert va nån choklad-jordgubbs bakelse.

Om man inte vill spendera tusenlappar på fejjk saker så finns det inte mycket att göra , människorna här är bara irriterande , sura och otrevliga. Det jag letar efter är solbrillor eftersom jag glömde mina hemma. Hittade ett par söta pilot och ett par andra som jag sen såg va fejjk gucci kostade 1400 kr (?) vem köper sånt? Och tror dom verkligen man är dum , alla märkesgrejjer är i ett hörn och dom brillorna hängde bland alla leksaker. Nej , jag tycker inte om ryssland, verkligen inte. Inte nog med att alla röker överrallt här också , ingen AC finns det heller och en läsk kostar 80 spänn. Så det är en del pengar man spenderar här för att få nått i magen.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer , ska nog kolla på någon film med syrran. Vet inte vilka vi har med riktigt men vad som helst funkar just nu, har så tråkigt!

Det här inlägget kommer nog komma in i bloggen typ ett dygn efter det är skrivet men så blir det när dom inte kan ha något trådlöst internet här.


kan tiden inte gå snabbare?

nu dampar även den här datan , låtarna från playahead vill inte spelas upp och allt blir bara knas . i min uttråkade sits så gjorde jag en ny header där det står massa men kom på nu att det står fel . ska stå 22 december - 22  januari. så ni slipper mig en hel dag till.


snart så ..

klarpackad och nyduschad , klockan börjar närma sig 2 ska upp om typ 4 timmar och funderar om det är nån mening med att somna ens. grejjen är den att jag kan aldrig somna på flygplan. jag ska alltid vara vaken och göra saker, så får se hur mycket sömn man får.
vet inte om det här är sista inlägget i sverige eller om jag skriver lite av uttråkning på arlanda på tidiga morgonen och kanske sen i moskva. ja men det ordnar sig.
det sista jag måste göra nu innan jag kanske kan somna är att lägga in allanya låtar på mp3n , laptopen dampade så jag kunde inte förut.
om det är sista inlägget från sverige så hörs vi bloggen , om inte i moskva så hörs vi i ban han yang eller vad staden nu heter. ciaao , måste nog lära mig hur man säga hejdå på thailänska . någon som kan ?


massa babbel

nu vet jag inte vad jag ska göra . har packat klart tror jag, har typ inte med mig nånting (!) pappa tvingade mig att packa ut massa eftersom han vet hur jag shoppar och hur mycket övervikt jag brukar få ^ så jag har med mig vad jag behöver för tillfället. skulle vilja ha med mig hela garderoben.
har också raggat adresser till alla som skulle ha vykort , blev många tillslut , runt 25 st kommer få skrivkramp! om någon kommer på att dom vill ha skriv adress på pea , muuckis@ . har också kollat om någon skulle ha något köpt. än så länge är det yeison som ska ha en stone island tröjja och amanda som jag tror skulle ha chanel örhängen. ja .. vet inte vad jag ska skriva mer just nu. kommer nog vara uppe hela natten om jag inte sover nån timma , åker hemmifrån vid 7 imorrn bitti. nu ska jag fortsätta lägga in låtar på mp3n och lite sånt . tjohej sålänge


sista dagen hemma

idag är den stora packa - städa - säga hejdå - dagen. hatar allt sånt så kommer inte bli nån rolig dag. tror inte jag varit borta en månad på semester förut så blir lite annorlunda att inte träffa alla på så länge.
har städat rummet nästan helt klart , nu måste jag ta in fler låtar på mp3n och packa väskan och handbagaget.
uppdaterar senare


jag går i säng med min lärare

den låten ska vi sjunga på skolavslutningen till sommarn. lixom , alla 9or hittills har sjungit nån tråkig sommarlåt eller inte gjort nånting. oss kommer dom iallafall komma ihåg. alla 9or står på scen och sjunger "jag går i säng emd min lärare och lär mig ingenting .. " som egentligen stämmer in på vår klass, asså att vi inte lär oss nånting då höh.
fast jag tycker inte den svenska versionen är så värst bra, originalet som är danskt är bättre. men börjar alltig tänka på en uschig person när jag hör den så ska inte lyssna mer. men lägger ipp både svenska och danska. vilken tycker du är bäst?



kommentarer

så här ligger det till, jag får inte många kommentarer dagligen och är ingenting jag klagar på alls. blir jätteglad när jag får det. men jag skulle vara jättetacksam om man kunde skriva namn. alla har ju ett namn så varför inte skriva det? har man en åsikt står man väl antagligen får den så varför inte skriva sitt namn om man nu ska klaga, till exempel. egentligen spelar det ingen roll om man gör det för oftast ser jag på IP nummret vem det är ändå, men för att göra det mer ärligt kan man väl lika gärna skriva namn?


my life be like ..

vad ska man göra när man saknar någon? vad ska man göra när man känner sig patetisk för man saknar någon för mycket? vad ska man göra när man vill få en andra chans? vad ska man göra när man bara vill få vara någon nära? vad ska ma göra när alla minnen plågar en? vad ska man göra när gråten jämnt sitter i halsen? vad ska man göra när man vill kunna prata med personen och få riktiga svar för en gångs skull? vad ska amn göra när man inte får veta nånting som händer längre? vad ska man göra när man aldrig känner sig glad , på riktigt? vad ska man göra när det känns som livet inte har någon mening? vad ska man göra när man inte vet vad man ska göra?


massage skulle sitta fint

just nu sitter jag och tänker på lite olika. vissa är dock hemliga men ena saken är att jag såå gärna vill ha massage. det får mig bara längta ännu mer till thailand där man kan få hur mycket massage man vill. ååh vad skönt, skulle sitta fint just nu med min onda rygg.

en till sak jag kom på är att jag måste hinna köpa favvo hårsprayen, ända som riktigt håller i sig i mitt über tunna hår. den är från d:fi och är skitbra!

image553


vad hände med min kväll

början av kvällen, vid 5 åkte jag , pappa , madelene och boy till farmor där vi först åt middag, köttfärsås och spagetti a lá starkt. sen blev det som vanligt hos farmor och säkert alla andra gammlingar eller vad man ska säga, fika. massa gott, det mesta tyskt då såklart, i början hade jag svårt för tyskt godis men nu tycker jag mycket är gott faktiskt. när vi fikade kom min faster maria och hennes kille martin dit och vi fick julklappar från dom. det va ett halsband och armband från Siv Määttä. jättefina. halsbandet är i silver med rosa stora och små pärlor, armbandet är i typ renskin med silver saker och rosa pärlor på.
av farmor fick jag 250 euro, typ 2500 spänn, som ska med till thailand. nu har jag drygt 4000 kr (=20 000bath). så det kommer bli mycket shopping minsan.
när vi skulle åka lämnade vi boy där eftersom där ska han bo när vi åker till thailand. kommer sakna honom jättemycket. vem ska nu värma min säng?

när vi kom hem skulle jag till solfagra med bla linnea och patricia, men vet inte vad som hände riktigt? jag va tvungen att åka en liten sväng till stan för att växla pengar. sen skulle jag då till dom men då ska mina föräldrar krångla lite och åka på en "sightsing" , först till donken sen till biltvätten. nu vet jag inte om det är någon ide att ens pallra mig ditåt , klockan är ju över 10, hela kvällen borta typ. wey , det blev mycket till min sista chans till utekväll med kompisarna på typ en månad. ska försöka komma ut imorgon men ska upp vid 6 på lördag så vettefan asså..


kvällens planer

känns som hela dagen har gått, slutade ju vid 10 och sen dess har man suttiti här. shit vilket liv man har? men är faktiskt så att jag ska fika hos farmor vid 5 och få julklappar. ska nog göra klart hennes så jag inte behöver göra det sen. ikväll blir det utgång med några , mest från klassen tror jag det blir kommer nog bli kul bara vi hittar någonstans att vara, annars får vi vara ute. det vill jag verkligen inte burr vad kallt.


jag vill till thailand

chattar med bebisen som är i thailand just nu. hon snackar om hur bra dte är där så jag längtar bara ännu mer! önskar vi kunde bo lite närmre varandra, ca 40 mil mellan oss. så hoppas vi kan åka dit över en dag eller så. image552

merry christmas

hittade en lite rolig sida, kolla in och se jag och tre av mina vänner dansa . uurläckert hah . vill du också göra en så gå in på elfyourself.com


2007, årets ..

Aldrig gjort förut: älskat någon på det sättet , suck 
Nyårslöften: hålls i typ en vecka som vanligt
Död: inga jag haft nära kontakt med
Land: kan ha fel, men tror inte jag varit utomlands än iår än, så det får bli thailand
Lärdom: vilka som ställer upp oavsett vad
Framgång: vet inte vad det skulle vara?
Skada: mina knän osm förstör
Köp: laptop
Slöseri: för mycket godis
Glädje: sommaren 07
Jul: i thailand med familj
Program: Desperate H och Greys Anatomy
Önskan: bör inte nämnas , nära vänner vet
Födelsedag: förvånandsvärt lugn
Må bra: vännerna
Kändis: svårt, beror på vilken kategori. hetaste är lugnt zac efron
Saknad: inte så svårt att lista ut kanske .. ?
Människa: alla vänner , verkligen. men människa är ental, så jag säger laura.


mitt jullov

som jag säkert sagt tusen gånger så kommer mitt jullov plus två veckor spenderas i thailand. kommer faktiskt sakna julen, nyår, alla fester, vara med vännerna och allt sånt som är en självklarhet. om jag inte åkt till thailand hade jag varit så lite som möjligt hemma kan jag tro. allt jag inte kunnat göra på helgerna, då man oftast är för trött för att tänka. vad ska ni hitta på på erat jullov?


julavslutning

Hejsan alla glada , idag är det en bra dag, det är ju jullov nu ! började vid halv 9 med storsamling sen betygs och prisutdelningar. är inte så jättenöjd med mitt betyg har både höjjt och sänkt mig. men är däremot rätt så nöjd med mitt ANT arbete, fick VG på No delen men på SO vet man inte men tror på G nånstans.
pratade med en av lärarna idag och han sa att jag ska inte ha med några läxor till thailand , jaha det va ju bra (?) men kommer ligga sjukt mycket efter nästa termin då. så kommer ta med mig mattebok och lite sånt för att göra ändå, vet ungefär vad vi ska göra. så det blir nog bra. idag ska jag inte bara säcka ihop här hemma. måste få träffa tvilling nån dag och hoppas på idag , ikväll ska jag ut och innan dess ska jag packat nästan klart. nu ska jag återgå till mitt härliga jullov ,ciao!


19 december - dagens

 image550












imorse hann jag faktiskt ta kort på dagens outfit också eftersom jag hade så lång tid på mig. bilden är dock inte den eftersom dom bilderna raderade min syster men hittade en bild från tidigare i höstas tror jag, så passar på att lägga ut dagens idag.

blå cheap monday, åhlens
svart linne, H&M
vit kofta, H&M eller JC

dagens köp

blev till slut ingenting åt thailand. men det blev en tomteluva från BR , en tunika från H&M 198kr och ett svart linne från H&M 198kr. hittade ingen bild på linnet men på tunikan. så det va dagens köp

städa städa städa

för första gången på typ hela terminen åt jag imorse frukost, verkligen hann det och sminkade mig i lugn och ro. hade all tid i världen kändes det som. när den va typ kvart i 8 smsade jag emelie om dom hade gått och hon säger att vi börjar 9. eftersom jag va sjuk igår visste jag inte att vi fick sovmorgon så jag va klar en timme innan vi skulle gå typ. vad skulle man göra då? så jag gick ut med hunden en lång stund och sen bar det iväg till skolan.

enda anledningen att jag gick idag va egentligen hantverken. men då ska vi städa hela hantverken på den lektionen (?) det kunde ju 8orna som va innan oss lila gott göra för vi behöver våra lektioner mer än dom faktiskt. dom har inga nationella prov , slutbetyg nästa termin eller bal som våra klänningar ska vara till. städa är det enda vi gjort idag. och så var det ju såklart julbord med julmust. inte så värst gott och julmusten smakade knas.
det roligaste idag va fan att emelie och sandra tog två julmustflaskor fast man bara får ta en.det vainte det roliga om ni undra. det roliga va att dom slickar på kanterna och i flaskan för att ingen lärare ska ta dom. men så kommer en lärare och säger att dom tagit två för mycket så tar han dom och ställer tillbaka. hahaha stackars den som fick dom sen. hoppas det va nått äckligt litet småbarn .

nu ska jag och syster iväg till centrum och kanske stan för att köpa lite till thailand, bland annat en tomteluva som jag också ska ha imorgon.


svaret på gåtan

kollar just nu på ugly betty dubbelavsnitt med en blåbär & hallon smoothie (stavning?) i handen som mamma gjort, mums. madelene och ali har kuddkrig och ska nog joina snart haha. lite kul får man ha när man är sjuk väl.
anledningen att jag bloggar nu är att jag kom på att jag skulle ge svaret på gåtan. svaret är; smedarna och lastbilschaffisen är tjejer. då kan dom ju inte heta chris right.


sjukling

så var man där igen, förkyld och ont i halsen. ville gå idag men fick inte för vi skulle kolla halsen att det inte va något som smittar eller så. men det är det inte, så jag måste gå imorgon vare sig om jag mår bra eller inte. hantverken är det viktigaste just nu för mig efetsrom jag missat en del och kommer missa när jag är i thailand. så jag går imorgon men är hemma idag såjag kanske blir lite friskare. ska snart ta ännu en kopp te och hör mamma där nere pressa fler apelsiner, ska tydligen vara bra med nypressad apelsinjuice när man är förkyld. det är gott så jag klagar inte.
lillasyrran är också hemma, varför vet jag inte sjuk är hon iallafall inte vad jag ser menmen, kul med lite sällskap är det ju alltid. pappa är ute med hunden på lång lång prommenad som han brukar vid den här tiden och mamma ska snart iväg till jobbet. eller just ja, hon ska inte till jobbet idag för hon ramlade på isen igår eller något så hon va tvungen att åka till akuten för hon kunde inte gå. gå hon är hemma pga sina knän. så jag kommer inte vara ensam ändå.
man kan ju undra varför jag sitter vid datan när jag är sjuk, inte något jag brukar göra när jag inte mår bra iallafall. men såg att mix va inne på msn, hon är ju i thailand så var ju tvungen (: passade på att skriva ett inlägg då också. men nu ska jag faktiskt gå och kolla vilken film min syster kollar på . hoppas ni får en bra dag


seriemåndag

egentligen av en slump slog jag på teven och fick upp stridssoldaterna eller vad det heter, går på femman ialafall. det verkad först så booring, men när jag blivit tvingad att kolla en stund tyckte jag det va rätt så intressant faktiskt. rätt så coolt att kunna flyga flygplan, det lät rätt nördigt när jag läste de "flyga flygplan" haha , menmen. en ganska intressant serie. nu precis började ett av mina favoritprogram, CSI. tycker CSI NY och Miami är bäst. nu ska jag skutta till teven och kolla sen sova. beroende på om jag kan sova eller inte så kommer jag nog sitta uppe och skriva lite om jag orkar. teven kallar , ciao


kan du lösa gåtan ?

det var en FBI agent som utredde ett mord. det enda som visste var att mördaren heter chris. det var en bankdirektör, två smeder och en lastbilschaufför i ett rökigt rum där dom spelar poker. dom anhåller bankdirekttören direkt, varför?

en liten kluring våran lärare gav oss idag, tänkte lägga upp svaret imorgon vid samma tid. förstår om ni inte löser det för det gjorde jag inte själv (a) skriv gärna om ni kommer på nånting


17 december , my day

började dagen med att komma försent med flit , eller min hund mådde inte bra imorse han spydde och rörde sif knappt, förrutom när linnea och emelie tydligen kom så kunde han tralla sig neråt. kanskebara är ett knep för att få extra sällskap? det måste jag nog fundera vidare på, för jag harkommit på att min hund är inte så dum som man kan tro.

när jag väl kommer till skolan är jag full förväntad att se en viss sak, enda anledningen att jag kom till skolan idag egenligen då jag är sjuk. men då är personen inte där så ... >.< började skoldagen med musik med några tråkiga lektioner som följde. lite kul på hemkunskapen där jag för en gångs skull blev sedd av läraren och fick beröm, kors i taket! vi bakade kladdkaka för vi skulle ha utvärdering.

efter gick jag, emelie, laura och linnea hem till linnea och skulle sjunga singstar men hon hitta inte skivan så vi läste gammla tidningar, snackade och hade mys. tills jasmine eller vad hon heter (lebben i busken) kom in, utan att knacka som vanligt. antagligen så fattar ni ingenting av vad jag menar nu. men det började typ förra sommaren har jag för mig. då jag , linnea och typ alice (?) tror jag va hos linnea och det kommer in en främmande brud in i linneas hus och säger nånting. säger yp att vi är bästa vänner och allt sånt. hon förföljer oss ! sen dess har hon bara kommit in i våra hus lite då och då utan att knacka, det är fan läskigt för hon kommer bara in i rummet oavsett om man skriker på henne att hon inte får komma in bara. asså hon bryr sig inte. det va inget undantag idag ; hon kom in vi säger att hon FÅR INTE GÅ IN BARA SODÄR , och hon säger att hon vill vrara bästa vänner. psykofall?

nu ka det här sjuka barnet snart sova om jag kan , inatt fick jag inte mycket sömt , får typ panik när jag inte kan andas genom näsan så aa det går inte så bra helt enkelt .


lite får man väl skryta (a)

nu jag kan verkligen inte sova, längtar allt för mycket till thailand. pappa skickade precis ett dok med massa info in byn där vi ska bo och vad som finns att göra där. det verkar så jävla mysigt. det ska vara en liten mysig by med söta små parker, vattenfall, snorkling och små affärer. snacka om att kunna koppla av. förvisso kommer vi bo i bankok i några dagar men det är ju enbart för shoppingens skull. läste en hel de om området där vi ska bo också; huset några meter från stranden, vägen till stranden är en säg med kokospalmer och en lite flod. det jag mest ser fram emot är nog att få massage några gånger i veckan, få manikyr och pedikyr då och då och bara bli ompysslad. loove it! nu ångrar jag att jag inte ville åka förut, nu längtar jag bara. bort från all stress! bild på stranden



helgen slut , välkommen mån

om det ändå vore så trevligt att somna på söndagar och veta att imorgon måste man upp för att gå till skolan. usch nej. tror inte jag kommer få någon sömn inatt faktiskt , är så täpp i näsan och nyser hela tiden. orka vara sjuk mikaela! fy , inte nu när det är thailand så snart.
men bara för de kommer jag gå imorgon , är så trött på att bara sitta hemma när man är sjuk. blir det för jobbigt får jag väl gå hem men det får jag se imorgon. nu ska jag sova , eller iallafall försöka. godnatt

hoppas ni har haft en bra helg , för det har jag haft

image545


3e advent

image544

idag är det tredje advent och är som en tradition att baka med släkten eftersom vi alltid är tillsammans på julen. men idag ska jag iväg till danderyd förhoppningsvis och träffa tvillingen som man inte gjort på ett tag nu. så det blir inget bak för mig, kanske blir så att jag åker till kusinen senare och hjälper till men ingenting jag tror kommer hända, hoppas på attvara med calle så långt som möjligt. tror också jag börjar bli sjuk, är förkyld och ont i halsen, perfekt såhär innan thailand.. men nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning så min dag kan börja, ciao

städdag

idag har jag bara städat och städat. blev väckt vid 11 och nästan hela tiden sen dess har jag städat. mamma tyckte vi skulle ha storstädning innan thailand så det är rent och fräscht. jag grovstädade i mitt rum , möblerade om och sen mer städ. har också hjälpt till lite med småsaker överrallt i huset.

nu är jag bara så jättetrött , skriver jättestelt och vill typ bara sova. skulle ut ikväll men vet inte om jag orkar längre faktiskt .. annars gåre pirates of the carrabean 1 och shreck 2 på teve, så kanske något jag kollar på får se.

btw , idag åkte en liten tös vid namn mikaela till thailand och kommer hem om två veckor. då menar jag inte mig själv utan min älskling. eftersom jag åker nästa vecka kommer vi inte ses förrens om en månad och en vecka, för lång tid ! kommer sakna dig <3


gårdagen

jag och linnea gick till balingsnäs och där blev vi hämtade av callmar och hans mamma. vi hämtade amanda i centrum och fick skjus till patricia, där var mix och patricia. vi ligger och myser i hennes säng lite tills några killar kommer och ska komma in men får typ inte så vi försöker få bort dom men det går typ inte så vi går ut istället. då kommer laura, emelie, sandra och niels. vi leker lite i parken sen åker amanda och mix . då går alla in till patricia och kollar på nått tråkigt när alla grabbs drar kollar vi på date movie . hem får jag skjus av callmar igen :)


otroligt rolig film

sitter här hemma med syster och kollar på ensam hemma 2 - vilse i NY . väntar på att gå ut, ska möta callmar och linnea sen åka vidare. kan inte skriva mer än så tyvärr, uppdaterar imorgon.

handling:
Ensam hemma 2 - Vilse i New York
(Home Alone 2: Lost in New York) Amerikansk komedi från 1992 Kevin och hans familj är på väg till Florida för att fira jul. Resan går via New York där Kevin tappar bort sina nära och kära. Plötsligt är han alldeles ensam i en av världens största städer och där stöter han på några gamla bekanta.


only temporary

image543nu är jag så trött på min grymt fula (vad jag tycker) header jag hade så jag tog en jag hade för ett tag sen tillfälligt för att slippa den jag hade. sa ju förut att jag skulle göra en ny och det kommer, har inte haft tid för det ännu.

klonad

klockan är bara halv 5 och jag känner mig redan trött. just nu sitter det fyra killar någonstans i huddinge som leker mig på msn. vet att det är felix, callmar och axel , sen någon ludde som jag inte vet. alla 4 plus mig i en konversation får en en blick av hur dom ser mig egentligen. antagligen tycker dom jag är snuskigast i världen eftersom dom skriver bara "kom och knulla mig boys" och sånt . haha jaja det är väl kul (?)
nu vill jag bara komm ut , men vet inte omd et blir som det planderades igår? får se lite , ska komma ut iallafall

image540

kort och onödig

att gå i skolan i 2timmar och 20 minuter, är det så nödvändigt ? det tycker inte jag iallafall och det är så länge vi gick idag. fick en timmes sovmorgon så började 9 och hade elevens val där vi skulle göra tankadikter eller vad det kallas. min grupp ; linnea l , amanda s , patricia , callmar , fredrik n , max och jag. den skulle innehålla dom rätta takterna, rim och ha jul tema. vi , eller linnea kom på typ hela våran den va asbra. den bästa får ett pris nästa vecka. sen fick vi fika, lussebulle, pepparkaka och julmust, mums. våran ända riktiga lektion va no men där gjorde vi en helgruppsuppgift i matte istället. 11.20 fick vi sluta men får äta i skolan om man vill. det va fiskgratäng typ så jag ska äta hemma istället. vilket jag ska göra nu .


dags för sängen

är inte speciellt trött eftersom jag sov ett antal timmar idag efter lucian. min dag har jag redan skrivit om men kan sammafatta med att det har varit förvånandsvärt kul. trodde inte det från början när vi hade massa träningar och shit. men det va faktiskt roligt, bästa luciatåget som våran skola nånsin haft enligt lärarna. men eftersom skolan är relativt ny och har haft max 4 lucia så är det inte så konstigt kanske. förtjänsten är nog viktoria, vikarien för stefan. hon är bättre på att organisera än han och är mer bestämd och tar det mer på allvar.

idag har det såklart ätits lussebullar och pepparkakor. så nu blir jag kanske snäll. men nu ska jag förflytta mig till sängen och försöka sova, har lite sovmorgon imorgon, 1 timma. sov så gott


nya bikinis

som ni redan vet så älskar jag victorias secret och är ofta inne och kollar på hemsidan efter nyheter. eftersom jag åker till thailand vill jag ha nya bikinis men åker ju om 9dagar så om jag skulle beställa nu skulle som inte komma fram i tid tyvär. hade jag tänkt på det tidigare hade jag med säkerhet beställt någon. men nu hinner jag ju inte så får hitta någon här hemma eller hitta någon där. här är några av dom jag hittade från deras designer collections.



lyx vs budget

image533image534

på senaste tiden har ju frukthalsbanden blivit poppis. jag tycker speciellt om jordgubbarna. här är två inte helt men ändå rätt så lika med ca en tusenlapps skillnad. halsbandet till vänster kommer ifrån kyssjohanna , 125kr. den högra kommer ifrån kenneth jay lane, 1500kr. båda kommer från kyssjohanna.se


i love tea

som inte alla vet är jag galen i te, galen kanske är ett starkt ord men jag tycker om att ta en stor kopp te. idag bad jag mamma köpa ett te som jag fick smaka av markus. jättegott, med lite socker i. eller kanske ganska mycket, jag har en del socker i te kanske därför jag blir så beroende av de. haha nu kom jag på en alternativ anledning varför jag älskar te. tack för den bloggen höhö

image529

bilder från lucia




image525


bilderna kommer från lovina och patricia


sankta lucia lalal

som sagt så skulle vi samlas klockan 7 i skolan imorse. så jag vaknade vid kvart i sex ungefär och fick frukost på sängen av mamma, sen fixade jag smink , hår och kläder. vi fick inte ha hårspray eller parfym eftersom det är brandrisk, men mitt hår fungerar inte utan hårspray så va tvungen att ha i lite. men ingen olycka skedd så gjorde ingenting.

när vi kom till skolan bytte alla om , sjöng upp i idrottssalen och repeterade en gång. när vi övade kände jag mig svimfärdig (har väldigr lätt för att svimma)så jag, linnea l och nikita gick till matsalen och fick macka och juice av mona. när det va dags ställde vi upp och gick in. enligt mig va det väldigt fint att komma ifrån olika ställen och sen gå in samtidigt. själva 'uppträdandet' gick rätt så bra tror jag, lite lek hos killarna men det är inget ovanligt. om dom inte gjort de skulle man inte tro att de va dom ens. fick 4ornas låt på huvudet; long time ago in betlehem .. lalalala nånting

när de va klart bytte vi om, fick massa beröm av lärare och föräldrar och sen fikade vi. sen hjälpte vi till att städa idrottssalen från smulor och stearin. efter det fick vi sluta ! gud vad skönt. 7-halv 10, en helt tid tycker jag (a)
när jag kom hem somnade jag nästan precis och vaknade för en timme sen ungefär.  bilder från idag kommer senare


lite om dagen

idag var en så chill dag man kan ha, inprincip. fick sovmorgon för att engelskan blev inställd så började kl 9 med tyska. där kollar vi på Amadeus filmen , så där kan man sova. sen hade vi SO & efter det matte , båda utan lärare eftersom alla lärare va på utbildning eller nått sånt. så vi gjorde typ ingenting. sen lunch och efter det dagens ansträngning, genrep på lucian. gud vad jag hatar lucialinnen, man känner sig så instängd. det gick väl bra tills vi skulle träna med ljusen som rann ner på händerna. dom sk brickorna som ska stoppa det gjorde itne ett piss så det rann hela tiden när man rörde sig. imorgon ska vi vara i skolan kl 7 (!) och lucian börjar 8 så kommer lägga mig tidigt ikväll, eller iallafall försöka (a)

nytt igen

så iår fixade jag bara lite med bakrunden och headern. bilderna är jättegammla, från i våras om jag inte minns fel. ville ha likadana bilder som var från samma tillfälle och var på pappas data så hade bara dom. inte dom bästa bilderna så kommer göra om dom snart. så länge får ni plågas lite av hemska bilder ..


men ändå skriver jag

ikväll är det ugly betty och sista desperate housewives avsnittet. inet jag ska missa iallafall! såhär ser kvällens avsnitt ut :
"Nu bryter grannfejden ut på Wisteria Lane.

Hemmafruarna på Wisteria Lane får stora skälvan när Bob och Lee installerar sin moderna vattenskulptur i trädgården. Susan är den första att bli irriterad och Katherine tycker inte heller att det passar sig. Hon kallar samman Wisteria Lanes grannförening för att omedelbart gripa in. Lynette blir orolig för vad man ska förbjuda härnäst går i strid med Katherine och sätter därmed Susan i en otacksam vågmästarroll. Samtidigt har Edie nosat upp att Carlos och Gabrielle har ett förhållande och trädgårdsmästaren John vill återuppleva gamla minnen."

image511


inget blogghumör just nu

imorse kände jag verkligen inte för att gå till skolan. så är det typ varje tisdag, jag är alltid så trött just på tisdagsmorgonen. första lektionen var NO och vi kollade på nån film om djurförsök den hette "är ett människoliv mer värt än ett djurliv?". min syn om det förändrades inte precis, tycker fortfarande att man inte ska behöva göra det på djur. djuren destinationsuppföds , det menas tydligen med att dom föder upp djuren för bara en sak, alltså pröva olika medeciner. och dom sa också att efter en behandling avlivade dom djuret. vad är det för mening att ens föda upp dom då? asså visst så vill nog ingen människa ställa upp på massa osäkra medeciner som kan gå helt fel. men ska djuren behöva göra det då? tycker inte det är rätt alls.
idag hade vi ingen luciaträning, thank god! men vi har genrep imorgon istället med linnen , ljus och allt. istället hade vi julbord med saker vi gjort; köttbullar, prinskorv, potatis, potatisgratäng, hård & mjuk pepparkakor, mintkyssar, ischoklad, lussebullar osv, allt det man brukar ha på ett julbord. det va inte så jättevärst gott, men köttbullarna , ischokladen och lussebullarna gick att äta. efter skulle vi städa och diska allting, inte det roligaste. men om Olise inte såg att jag faktiskt gör saker så blir jag jättsur, hon sänkte mig bara för att jag inte gör nånting. hur ska hon kunna veta det om hon inte ens kollar åt mitt håll när jag gör nånting? ska jag behöva skrika "kolla på mig , kolla vad jag gör nu" varje gång jag gör nånting?
aja .. på idrotten hade vi alexander som vikarie. han är en praktikant typ och ska bli idrottslärare. tycker synd om dom barnen han kommer ha, efetersom det ända han kollar på ta brösten. hela tiden, speciellt när man springer, finns der nått mer äckligt?


pink lady

image510

nobel / nåbel

började dagen med att försova mig, det gjorde linnea också så vi kom typ vid halv 9. då hade vi luciaträning men vi ville inte gå ner dit så vi tänkte vara lite smarta och gå till mattestugan. men den hade redan slutat så vi gömde oss. haha vi måste set ut som småbarnen när vi skulle undvika att någon såg oss. tänk vad man gör för att slippa sjunga luciasånger. otur som vi har så hade dom rast emellan så alla kom upp sen hade vi ännu en träning. efter hade min grupp håltimme men engelskan hade film så satt där en stund, jättetråkig som vi sett i typ 6an förut. vet inte vad den heter men handlar om typ en kille som reseri tiden och dyker i olika hav elelr nått.

sen var det äntligen dags för lunch, va verkligen döhungrig! de va extra fin mat idag eftersom vi hade nåbel. tydligen så får man inte härma nobel så dom har döpt det till nåbel, suck. iallafall, maten, det va fläskfile med klyftpotatis, cola och nån bakelse till efterrätt. väldigt gott. det roligaste är att man får bara ta en burk cola var och alla lärare kollar så att alla killar inte tar mer, medans vi tjejer kunde bara gå in flera gånger och hämta. vilket jag gjorde, va lite snäll så hämtade åt johan också. dagens goda gärning tror jag bestämt.

efter lunch var det dags för storsamlingen/prisutdelningarna. min klass kammade hem tre priser om jag inte minns fel. Jennifer fick hederspriset, Alice miljöpriset och Frida konstpriset eller nått sånt. killar, suuuckers!
det värsta jag nog nånin hört var när tjejer från 7an och 6an ska sjunga. 7orna sjöng nått så förfärligt , kommer inte ihåg vad. 6orna sjöng cascada. alla hos oss verkligen asgaravde, till och med lärarna gjorde det hahaha.
efter nåbel fick vi sluta, weey ...


nåbel outfit

image509
- svart långt linne , Mango
- Svart linne under , JC
- Svarta strumpbyxor
- Vit stickad kofta , USA
- Halsband , fått ..
- Svarta stövlar , din sko
- svart jacka/kappa , cubus

längtar tillbaka

till förra sportlovet som varit, då jag va i Åre med sandra, laura, tobbe, hanson, yeison, glim och alla andra. hade fan roligt även fast jag inte fick åka mer, så satt i värmestugan resten av veckan. kommer alltid komma ihåg det sportlovet. om det inte var så att jag ska med familjen till Italien nästa sportlov hade jag velat följt med igen.

image508

blandat om dagen

Som jag skrev tidigare så har jag legat efter med skolarbete och det är precis det jag tillbringat min dag med att göra, mer eller mindre. Har tagit lite pauser att gå ut med hunden en sväng, bloggat och nu senare på kvällen verkar min lilla bebis seg och äter inte. jag pratar alltså om min hund, tror han börjar bli sjuk så har tagit hand om honom lite. om han inte är bättre till imorgon åker vi till vetrenären och då ska jag med!

Har också kollat på love acually på 5an. den filmen har jag hemma och har sett den sjuttioelva gånger men den är ändå lika bra enligt mig. sånna kärleksfilmer är väldigt öevrdrivna med tänk om det skulle hända en själv. som en saga.

så imorgon är det måndag och nobeldag, elle nåbel som skolan kallar det. tycker inte det är något speciellt så kommer inte ha något speciellt. kanske leggins och nått linne, funderar på ett grönt från mango. men får se. nu när jag har en kamera igen tar jag nog ett dagens kort, som jag har fått förfrågningar på.

nu ska jag ta bort sminket , borsta tänderna och sova. börjar 8 imorgon tror jag med luciaträning. sov så gott


letandet fortsätter ..

"Fem tomtar är försvunna på blogg.se. De gick vilse när de letade efter en ???. Samla ihop bokstäverna som finns på tomtarna och försök lista ut vad det är de letar efter så har du chansen att vinna ett presentkort på H&M värt 1000 kr! OBS! Alla bokstäver ska finnas med i ordet. Svaret lämnar du tillsammans med namn, ort och en mejladress i en kommentar under ett inlägg i bloggen Tomtekalendern. "

har faktiskt bestämt mig för att vara med i den tävlingen, så har letat på dom bloggarna som dom ska finnas på. just nu har jag hittat 3 av 5, så får fortsätta leta. någon som har hittat ? (:

All you want for christmas is MQ



 på något sätt tycker jag MQ nya 'all you want for christmas' reklam är grymt bra. Med Agnes och Måns, det ser så mysigt ut.

Victoria Beckham

i början av hennes "nya jag" vet jag inte om jag tyckte hon va något speciellt. men jag ändrade mig snabbt , och nu är hon en av mina modeikoner. hennes egna stil tycker jag är så grymt snygg även fast den är lite för utmanande ibland.
vem är din modeikon ?
image505image506

vad tycker du?

kan verkligen inte släppa de här. vann rätt person? här är amanda och maries version av vinnarlåten. själv tycker jag att amanda kör på sitt egna sätt och det borde gett henne en vinst. visst så är mares röst skitbra men tycker inte det räcker ändå ..

hur har allas helg varit ?

Godmorgon , eller ska man säga goddag. Vaknade för en stund sen och har varit ute med hunden. idag måste jag ta mig i kragen och göra det sista på mitt ant arbete. skäms, har inte lämnat in den än och sist dagen imorgon. har varit så stressigt och har varit sjuk en men inget jag skyller på. så det blir dagens göra.
imorgon är det nåbeldag i skolan. vet inte än om jag ska klä upp mig som man ska. isånnafall blir det inget speciellt.

min helg har varit väldigt lugn, veckan som varit som skulle vara chill va inte alls så lugn tycker jag iallafall. så skönt att kunna vila upp sig.
Idag fick jag också en glad överraskning, jag stog på topplisan på blogg.se. inte högst upp precis men jag är glad ändå :)

image504

hahah , okej nu ska jag sova

image503

sega helger är så tråkigt

image499inlägget innan är några av bilderna jag har tagit idag. amatör så det skriker om det men man kan inte vara bäst på allting. klockan börjar bli 2 och ska snart sova tror jag. kanske går ner till mamma och martina och kollar vad dom ser för film, typ hela min familj är nattugglor som är uppe halva nätterna. kanske där jag fått de ifrån ?
idag har jag annars inte gjort så mycket, va lite sugen att gå ut på dagen men blir så seg på helgerna av någon anledning så jag ville sen bara stanna inne och chilla. va nån film på 3an som va lite sick, ganska lik saw tyckte jag på vissa delar. kommer fakriskt inte ihåg vad den hette..

måste bara få in att jag blir så jävla irriterad på folk som gör en fejjk pea och hackar ner på folk. någon som leker turre och håller på just nu, asså har dom inget liv eller?
menmen , alla är vi olika^ aja , sov så gott alla som redan sover och ska sova


amatöörbilder


julstämning


 bara eftersom jag inte är hemma på julafton känner jag för lite julstämning. så sitter här och lyssnar på
youtube efter jullåtar. Wham - Last Christmas kanske inte är den låt med mest julstämning. tycker den är bra helt enkelt så lägger upp den


lördag lördag lördag

eftersom jag somnade väldigt sent inatt, typ vid 5 då jag somnade på en gång när jag la mig. så vaknade jag vid 2 och är fortfarande trött. skumt hur trött man är egentligen på helgerna, det mesta går ju åt att sova när man vill ha kul istället. iförsig så vet jag inte heller hur många timmar man ska sova per natt, har hört allt från 8-10. har ingen aning. vanligtvis sover jag 6-7-8 timmar på vardagarna. är det normalt, lite eller mycket ? har ingen aning. igår fick jag ett nytt intresse, eller något jag gillat länge, men igår lärde jag mig pappas stora kamera. så jag har gått runt i huset och tagit kort. ville ut med det regnar, vågar nästan inte riskera att den förstörs.
 
idag är det två veckor tills vi åker till thailand. vet inte längre om jag vill. när jag tänker på hur lång tid vi är borta vill jag näsan inte, kommer sakna saker här hemma..


en riktig bloggardag

klockan börjar bli rätt så mycket. det är just såhär jag vänder på dygnen på helgerna, är uppe alldeles för länge så på söndagarna kan jag inte somna. får skylla mig själv. idag , eller igår blev det många inlägg var på riktigt blogghumör! ni måste säga till vad ni tycker om bloggen, vad som är bra och dåligt osv. för jag tänkte nämligen säga åt er, på senaste tiden har mina läsare varit runt 100 per dag , vilket är rekord för mig (A) men väldigt dåligt med kommenter, kom igen det blir så mycket roligare att blogga med kommentarer :)

har förresten försökt hitta klipp från finalen idag på idol på youtube, men finns bara massa filmade med mobilen mot teven, inte så värst bra kvalite. får lov att vänta. men nu ska jag verkligen sova för att inte sova bort hela dagen. imorgon om jag hinner ska jag fixa lite med designen igen, så kika gärna in . puss på er

image485

04.19

image484



rött - nya pricken över i:et

image482


luxury christmas

image477image478
image480
image481image479

♥ Leg shine från Michael Kors , gör benen glansigt snygga . 200kr sephora.com
♥ Mascara från Helena Rubinstein i het förpackning. 275 kr
♥ Glammigt hårdvårdskit från ghd, 1999kr asos.com
♥ Lösögonfransar. 85kr asos.com
♥ Gulligt läppglans från Bling fusion. 519kr eleven.se 


bilder

image467


vann rätt person idol ?

Maries röst är grymt bra. Men Amanda kör sin stil och helt utan att vara som någon annan. Marie kan vara vem som helst i mängden. Som ni märker tyvker jag inte rätt person vann. Men jag tror inte det va sista gången vi såg Amanda precis, hon har 'det' som folk gillar. Marie vann med 1,3% . Tycker ni rätt person vann?

Just nu sitter min syrra och hennes kompis och typ gråter, hahah, dom tar verkligen Maries vinst på allvar, alltså så hatar dom henne. stackarna XD

Ikväll har det blivit många inlägg om Idol men så blire när det är final höhö. på pauserna har jag haft lite kul med pappas kamera, älskar att ta kort. även fast jag inte är proffs precis så är det väldigt kul. skulle kunna leva på det om jag va bra nog (a) lägger in bilderna i ett nytt inlägg när alla har laddas in.


vinnarlåten - flipp / flopp ?

nu äre för svårt! har hört vinnarlåten av amanda och marie sjunga. marie va mer glammigt medans amanda gör sin grejj. det är svårt men tycker nog amanda ska vinna ändå .. ni som hörde låten , flipp / flopp ?

vi stödjer barncancerfonden

i min klass säljer vi ljus som stödjer barncancerfonden. förut sålde vi för bröstcancer. funkar jättebra att sälja, alla vill ha. dom här ljusen lyser blått-rött-rosa-lila osv. jättefina , kosytar 100 kr. ett tips för kanske din klass om ni vill få in pengar till klassen och samtidigt göra en bra sak. har redan sålt mina två , ska få fler på måndag.

image476

svårt val

nu har dom sjungit två låtar var. första låten marie sjöng blev jag så rörd, älskar hennes röst verkligen. men ändå så känns det som amanda äger scenen! för det gör hon verkligen. när hon står på scenen gör hon som hon vill och det blir roligare att se tycker jag. så nja .. blire kanske amanda som blir favoriten? vet inte än , ska lyssna på vinnarlåten först.
en sak är säker, att jag kommer ladda upp låtarna sen efter, så vill ni lyssna igen är det bara att titta in senare :)
image461

dear santa ..

älskar låten


I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true...
All I want for Christmas
Is you...

fredagsmys med syster

väldigt snart börjar Idol finalen. Jag vet inte vem jag tycker ska vinna, Marie har enligt mig bäst röst medans Amanda är solklart grymmast. har inte följt idol så bra heller, ska lyssna exra noga och sen bestämma mig.
vem ska vinna ?

image460


dress to success

på måndag har vi nåbeldagen i skolan. extra god mat, uppträdanden och prisutdelning hela dagen. traditionen är att klä upp sig då, men vet inte om jg ska. vill faktiskt tycker sånt är kul men ska kolla vad andra gör först. tänker inte gå så själv precis. isånnafall ska jag ha en klänning, men har ingen jag vill använda. så har kollat runt lite och hittade en rätt så söt på modcloth. vet inte om den skickar till sverige eller finns någon affär. någon som vet ?

image456

vad händer ikväll då ?

vi skulle ju ha disco för 4 - 6or , vet inte varför det inte blir av men antar att det va för några som skulle komma. tror och hoppas att vi kommer köra nästa vecka eller nått med fler klasser, går lite rykten om det. annars har vi ju massa saker som vi köpt i onödan. jag, callmar och emelie tyckte vi kunde ha hela klassen istället men antar att alla inte vill. så .. vad ska jag hitta på ikväll ? tycker vädret är för tråkigt för att vara ute och va lite skojj , vet att syrran kommer stanna hemma och kolla på idol finalen. kansek gör det jag med annars blire ut.

kort dag blev lång

som sagt så hade vi bara en seriös lektion idag. började med tre slappisar ; klassråd, mentorstid och elevens val. där gör man egentligen ingenting, fast idag gjorde vi omprov i matte på elevens val. det gick bra, lite för bra eftersom hon hade skrivit ut alla formler så det va hur lätt som helst. jag som har pluggat på dom sen tisdags och tryckt in dom i huvet, allt i onödan höhö. dagens riktiga lektion va NO , där skulle vi bara svara på en enkät (stavning?) från en av praktikanterna som Janne har, om mobbning. därför fick vi sluta tidigare och hade en halvtimma kvar till lunch. egentligen slutade vi efter den lektionen men dom som skulle gjuta deras betonghus va tvugna att stanna. så jag sprang hem och hämtade mitt hus och sen till skolan igen. när vi va klara väntade vi på callmar som va sist och hade lite problem med sitt hus, så jag och emelie tog på oss labb-rockar, plastglasögon, stetoskop (vet inte vad det heter, men sån läkare har och lyssnar på hjärta och lungor) och massa labbprylar och gick runt i skolan. visst vi kanske skämde ut oss men och, vi slutar snart så vad spelar det för roll. om jag får tag på nån bild på oss lägger jag in den. vi stannade faktiskt i 3 timmar efter vi slutat , shit vad det låter mycket det känns som typ en timma när man va där.

uppdatering:
image483

dagens bilder

hata mig inte tjejer hah , vissa bilder är lite flumm men så är min dagar, fyllda med flumm , skojj och skratt. ni lyser upp min dag. har faktiskt slumpvist valt ut bilderna från mix bilddagbok. där finns resten av dagens bilder. skratta och njut haha .


guten nacht

haha kan inte stava, överskriften va nog helt fel stavat, men suger på tyska.. måste erkänna att jag inte varit på sånt stort blogghumör den här veckan . varit en del i skolan och så. om det ens blivit nått inlägg så har det blivit slarvigt och kortfattat. till nästa vecka kommer det bli bättre i promise. nu måste jag sova, ska upp och gå från 8 till 11 tycker det är sp onödigt. har ändå bara en seriös lektion ändå. menmen godnatt på er små pussgurkor hih

blunda , lyssna och njut



Amanda Jenssen. Idol 2007. -Hallelujah.
älskar låten , älskar henne . så jävla fint , får tårar i ögonen :')


svårt att inte älska

julgodis, julklappar, mysig stämning , och allt som tillhör julen kommer jag faktiskt sakna. det har jag gått och tänkt på hela dagen och kan inte släppa. visst så kommer jag förhoppningsvis fåre bra på andra sidan jordklotet men ändå. julen ska vara vit och mys , inte 35plus och ligga på stranden. men jag klagar inte (a) kommer hem som en pepparkaka, så lite juligt kanske man får höhö , not . vart man än går finns det julpynt i och på husen, jag blir alltid på så glatt humör av någon anledning. julen är min favorithelg helt klart, som ni kanske märker hihi . det dåliga är att mamma inte tycker vi ska ha julpynt iår eftersom vi kommer vara borta så länge , dom tycker det är onödigt. men nej det är det ju inte , vi är ju hemma än så länge juuu. så jag har gjort lite. vad tycker ni om julen och vad är det bästa med den ?  


6 december - grattis pappsen

44 bast men inte en dag äldre än 25 , right höhö <3


jag hatar småbarn!

iallafapromise ll dom i min skola. fyfan, har så ont i huvudet. när vi skulle till bilden kommer det 4 eller 5 småkillar som går i kanske 2an eller 3an. dom börjar dra i emelie, alla hoppar på henne. lindas och min reaktion är såklart asgarv vem skulle inte haha. när jag ska hjälpa henne går alla på mig istället och brottar ner mig på golvet. sen dunkar dom ner mitt huvud i stengolvet några gånger (!?) sen tafsar dom överrallt på alla oss typ. asså shit , småbarn är så jävla irriterande! alla säger "men säg till dom da" , vad tror alla vi gjorde ? höhö , skulle stl dom om jag kunde men skulle inte se så bra ut maybe..  efter det hade vi idrott , innebandy. inte direkt min sport och hade ont i huvet så orkade inte ens kämpa.

juste , vi hade en svenskalektion, där vi skulle göra "alla barnen" verser. jag söög verkligen på sånna. kom på en i sista sek när vi skulle skriva upp dom. ägnad åt min älskade tvilling. alla barnen knulla utom calle för han hade ingen balle . den sög ju också , men ögonblicket jag kom på den va lite skojj. först sitter jag helt tyst och helt plötsligt halvskriker ut den, precis när min lärare står bakom . tror han blev lite besviken på min fantasi menmen , man får väl vara lite barn ibland (a)


dagens köp


1. Proffs Hårspray - funkar bra på mitt tunna hår
2. Dream Matte Mousse - favoriten
3. Intense XXL - min nya favorit ,
4. Oil Control Compact  powder - prisvärd


stressig dag

verkligen en stressdag , stressar ut med hunden för tror jag börjar 8 , men började tydigen kvart över med luciaträning. jag är så jävla trött på alla luciasånger och träningar som går ut över viktiga lektioner. tycker också nästan synd om 4orna som vi ska gå luciatåget med, det är typ dom som står för sången medans vi bara sitter där bak och snackar. men vi har inte precis anmält oss frivilligt att gå de.. efter träningen hade vi typ inga roliga lektioner. efter lunch hade vi hantverk. jag hade typ 3bitar kvar att sicksacka, så irriterande,nästan vecka måste jag sy igen. hoppas verkligen den blir bra sen, annars allt arbete förjäves , orkar inte då.

muuckis goes evil ?

You Are The Godfather Ice Cream
Someone crosses you, and they'll end up with a scoop of this in their bed
What Flavor Ben and Jerry's Ice Cream Are You?

mår inte bra - kort inlägg

idag orkade jag inte gå till skolan, hade världens mensverk. kanske lite för mycket information där haha. men har haft ont i magen , huvet och känns som jag ska trilla omkull varje gång jag stått upp.
idag fick pappa mejl från min mattelärare, där det stog att jag fick omprov i geometriprovet jag gjorde igår. jag orkar verkligen inte, kan inte säga att jag hade råpluggat direkt och va på topphumör, but i tried. kan inte heller säga att våran extramattelärare som är meningen att hjälpa hjälper heller. hon är mest äcklig och ger en svaren. jag vill ha jullov ! fick också ett mejl ifrån min engelskalärare, fick VG på min bokrecension. gud jag suger verkligen på grammatik!
ikväll kommer ugly betty och DH , dont miss it , det kommer inte jag.

dålig uppdatering

beror på stress i skolan. Den här veckan ser rätt chill ut tror jag, hoppas jag ! orkar inte med mer stress fan. Nu har jag precis blivit klar med mitt betongarbete i teknik , skickade en timma försent menmen sånt är livet. Blev riktigt nöjd med min framsiga , höhö det ända jag blev nöjd med typ. vet inte vad jag skrev på själva arbetet, orkade inte läsa alla 4 sidor så det får gå som det går, hoppas hon blir nöjd. kan berätta om dagen imorgon, klockan börjar bli lite sent och jag är inte världens morgonmänniska direkt. godnatt

bara något

pluggandet går skit, kan inte koncentrera mig helt. så det får gå som det går. en sak är säker, nästa termin måste jag köra järnet för att höjja. ska kolla på charlies änglar på 3an nu. så sjukt rolig .

image442

första advent

kom hem för ett tag sen. kalaset va rätt så dött, iallafall för oss yngre. gammlingarna och dom vuxna hade säkert kul höhö. jag agerade paparazi (stavning?) och tog kort på allt och alla. det av en kärring, sorry, tant som va ascool. hon va så jävla fräck i munnen hahah. det går inte att återskapa med tänk er en typ 90åring som ba "håll klaffen kärring och rör på röven" , "flytta på dig tjockis" . haha hon va fan grym. bästa ögonblicket va såklart när jag, madde, pappa och martina som kommer in sist , lite försent så alla va redan där. minen på alla som va där, speciellt mormor. naw , hon kände inte ens igen henne men blev hur glad som helst när hon väl kom ihåg. jobbigaste var nog morfars brosh som va där. dom är så lika varandra och morfar som dog för några år sen i cancer, saknar honom fortfarande så va lite jobbigt att sitta mittemot hans identiska bror.

nu måste jag fortsätta med mattepluggandet, får nog göra provet imorgon istället så... kommer gå åt pipan det vet jag men måste egentligen få VG för att behålla mitt betyg. mår inte så jättebra heller. ont som fan i huvet och magen. åt nyss en  ben&jerry, brownie , det ända jag fått i mig idag va inte så sugen på mat på kalaset ..

gårdagen

jag och emelie går hem till mix och där är redan alla. kan inte säga mycket om kvällen pga vissa personer läser bloggen. aja , kan tänka mig lägga in bilder istället om jag får några av mix. nog om det , snart ska jag iväg på mormors 70års kalas, skulle egentligen varit förra helgen men hon blev sjuk så det blir idag istället. tror min storasyster kommer innanför dörren snart, mina föräldrar är och hämtar henne just nu på arlanda. för dom som inte vet så bor hon i usa och är tvungen att komma hem för det blev problem med visum och sånt. ingen i släkten vet om att hon kommer hem typ , så det kommer bli suprise på kalaset. får faktiskt se om jag ens kommer gå, mår så jävla dåligt kan inte ens röra på mig utan att magen värker sönder. men vet att mormor blir ledsen annars , vi träffas inte så ofta så.. men nu måste jag verkligen börja fixa mig . pussar


saturday night fever

ikväll ska jag ha kul! och det kommer det ju självklart bli. ni får tyvär inte veta vad jag ska göra. sorry. kommer vara med brudsen och sen sova hos mix. allt annat är secret . vad ska ni göra ikväll ?

image440

vilka drömmar går i kras härnäst

nu har det hunnit bli den 1a december helt plötsligt, 21 dagar kvar tills jag åker (a) så tror jag ska försöka sova nu. har varit en ganska jobbig dag med mycket som hänt,helst ingenting jag går in på. men insåg mycket idag.. när saker och ting går åt helvete inser man vilka som verkligen finns där för en. ska bara prata klart med tvilling så ska jag gå och göra mig iordning. kan passa på att skriva att min storasyster från usa, kommer hem på söndag. sa hon idag när hon ringde, det va ett snabbt beslut men det va massa saker som strulade så hon kommer hem lagom till mormors 70års kalas på söndag. kommer bli kul för ingen vet att hon kommer så alla, speciellt mormor kommer bli så glada över att se henne. vet att hon har saknat martina mycket..
menmen , nu ska jag sova så det blir lördag, en dag med brudarna. kommer bli hur lyckat som helst. godnatt

image438

jag vill bara säga

förlåt, till mina vänner, som alltid funnits här för mig när jag tänkt på helt andra saker. kärleken förändrade mig.. ingenting i livet kan vara helt lätt och utan att tycka synd om mig själv så har inte allt varit det heller. men ett inlägg i sandras och mix blog, insåg jag att falska leenden och tomma skratt kan inte lura ens vänner. hur man än beter sig så vet dom hur man mår. på sista tiden har jag varit pain in the ass kan jag tänka mig, har inte gått en sekund efter skratt än att jag byter humör och ångesten kryper fram. det har gått ett tag nu och jag vet inte heller hur lång tid det kommer ta innan jag kommit över allting, men jag vill tacka er för ni har funnits där för mig. garanterande leenden som man möter. ni är anledningen att jag fortfarande kämpar. alla tårar ni fårr torka och tröstat mig och funnits här för mig gör er bara mer värda all kärlek.

image437