grey's anatomy vs. gå ut ?

nu precis börjar ett av mina favioritprogram. ikväll möter izzie hennes dotter, inget man kan missa alltså ! nu måste jag rusa till teven. skulle till mikkis & sandra men det får vänta lite , (a)


ny header

så nu är nya headern uppe. nu är bara problemet hur den ska hamna i mitten. fick ett tips att ta bort ett ord i stilmallen så det gjorde jag men tydligen så funkade det inte ... någon som har någon aning hur man kan göra ?


godmorgon, undefär såhär kommer min dag se ut

så nu vaknade jag för typ en halvtimme sen. vaknade inte av emils samtal , utan att min telefon pep av alla samtal & sms jag fått. nu ligger jag här & snackar med emil i telefonen. vi, eller rättare sagt han ska bestämma vad vi ska hitta på idag haha. så jag ska alltså vara med emil idag. har ingen aning vad vi ska hitta på än men det ordnar sif det också haha :)


godnatt, eller ska man säga godmorgon?

image321så nu tänkte jag gå & lägga mig, eller rättare sagt stänga av datan & sova eftersom jag redan ligger i sängen :) konstigt nog är jag inte trött & har inte varit det på hela natten hittils. så jag har som sagt fixat med designen på bloggen. har funderat lite på om det är nån ide att ens sova nu , eftersom jag vet att jag kommer vakna jättesent. iförsej så skulle emil ringa & väcka mig men jag vaknar inte av nånting haha . men nu ska jag isllafall borsta tänderna igen & försöka sova . godnatt , eller godmorgon hihi . förresten så tycker jag att den här bilden på ash olsen är grym på nått sätt

ny design, bra / dålig ?

nu jag har fixat med designen på bloggen. har ändrat till en ljusare bakrund, ändrat färgen på texterna. har skaffat en klocka, som jag tänkte byta ut sen när jag orkar eftersom jag hittat en ny sida men inte riktigt orkat just nu.. jag har också gjort visningsbilden större. när jag orkar & får tid över ska jag även göra en ny header som passar in på nya designen, så får se hur det blir ! men vad tycker ni läsare, är designen bättre / sämre ? något man kan ändra på för att få den perfekta helheten, kommentera precis vad ni tycker !

sicken rolig kväll ..

dagen började som sagt med att plugga lite teori inför lördagen när jag & linnea ska på mopedskolan. efter jag har duschat, sminkat mig, plattat håret & allt det där. sen kommer mikkis & sandra. dom äcklar sig lite med min hund, dvs mikkis leker att hans ben är en dildo & så fortsätter det lite så haha .. sen går vi ut. vi hade fått frågan om vi ville komma på fest, så visst vi drog dit. men det gick tydligen inte bra, eftersom en massa kommentarer kom upp. bland annat det uttjatande ordet fjortisar, av några som tydlingen inte har en jävla aning om vad en fjortis är. eftersom jag inte vet att jag är en fjortis så tar jag inte åt mig, men såklart blir man irriterad på att man blir bjuden dit men när man väl kommmer dit verkar man ju så välkommen .. aja , linnea , mikkis, sandra & jag drog. först gick vi runt & tog lite flummbilder & sendrog vi till centrum. där kom kvällens andra fjortiskommentar av sthlms största madrass. så nu sitter jag här hemma & snackade nyss med bragge & nu calle i telefon. han säger att han hade rosa stygn på rumpisen förut, how interesting right ? ..

http://www.gratisgodis.se/?r=30659

medans jag ändå håller på ..

image317när vi köpre nya datan trodde jag det skulle bli hur skönt som helst med att kunna ha datan vart man vill utan sladdar & skit. men tele2 mobila internet vill inte funka när jag vill, man måste typ hålla på i 20minuter för att den ska funka.. det suger helt enkelt. är det någon mer som har mobilt bredband som har samma åsikter ?


bättre sent än aldrig

i helgen ska jag gå mopedkurs. ja jag fyller år i april & är väldigt sent ute men har varit lite fram & tillbaka med om jag ville ha moppe eller inte. men ska jag ialf ha det.. så idag fick jag hem alla häften man ska läsa innan helgen.

image316

skolfotona

idag kom dom efterlängtande skolfotona! ensamfotot va inte mycket att hurra för så den lägger jag inte ut. första bilderna är min klass, vi hade om någon inte visste 80tals tema. den andra klassen är min paralellklass som hade östermalmtema.


godnatt



denhär videon låg jag & asgarvade till medans jag tog bort sminket nyss. haha fan va lättroad man är egentligen !

tack gud för bärbara datorer !

åhh vad skönt det är efter en hel dags lekande att bara lägga sig i sängen utan att behöva röra mig för att ha internet. kan erkänna att jag är beroende av internet faktiskt. men egentligen vem är inte ? asså på nått vis är väl typ alla det, fast jag är det på alla sätt som går kanske men ändå (a) nackdelen med att ha datan i sängen är att jag kommer somna inom kort. av nån konstig anledning somnar dom flesta i min säng när man lägger sig i den haha.. ikväll bestämde jag mig för att stanna inne, vädret lockar mig inte precis att gå ut. har faktiskt stannat inne hela höstlovet hittils. så det ska det bli ändrig på, har vilat mig nog nu.

lek dag

nu sitter jag hemma hos kusinen. hon & hennes pappa är iväg nånstans & kommer tillbaka om ca en timme så jag passar på att blogga lite. idag blev jag väckt ganska dramatiskt av min kära kusin vid 7.då skulle vi tydligen leka. så vi lekte lite & sen åt frukost. vi har lekt allt som möjligen går kan jag tro^ till lunch åt vi kyckling & makaroner& kollade på mumintrollet. haha . vi fixade oss & gick ut i parken,i regnet! dt hade ju inte jag precis räknat med så jag hade ju verkligen bra kläder med mig för regn .. när vi kom in igen åt vi mellis & sen åkte dom. jag ska nog ta nått att äta nu & sen när min moster kommer hem ska vi fixa middan. det blir säkert nått gott , sen får jag skjus hem. vad har ni gjort idag ? :)

image301
cepe bild på mig, men hur förväntar man sig se ut efter en dag med en 6åring (a)

barnvakt

inatt & imorgon ska jag passa min urgulliga kusin. kommer vara i bromma så får se om jag hinner blogga något. annars blir det imorgon kväll eller på tisdag.

image294image295

inget guld

ikväll vann pb mot djugårn med 1-0. göteborg fick guldet & kallmar silver. vi fick alltså brons.. vi hade ju fan så gott som guldet men aja ..

image298image297image299image296

IQ badboll, ställ tillbaka klockan!

jag hatar när man ska ställa om klockan. tiden blir så konstig då. inatt när klockan skulle vara 4, va den bara 3. helt förvirrande för en med IQ badboll som jag, när den egentligen är hur enkelt som helst ju. aja .. idag vet jag inte vad jag ska göra, känns som hela dan är borta eftersom jag vaknade 20 över 2. så får se vad som händer


Who's your daddy?

tänkte precis gå & lägga mig men då såg jag att Who's your daddy började på trean. haha då kan man ju inte lägga sig & sova. så trött är jag ändå inte. alla jag tänkt ringa nu har trean att tacka ;D


i'm bored, come and play with me!

jag är pigg ! jag är inte på humör för att sova. eller kan man vara på humör för att sova? jag kan ialf inte för jag vill göra nånting. är bara sp uttråkad & antingen så sover dom man ringer eller så är dom fulla. yeey, jag är den ända som är vaken utan att vara packad, känns ju bra.. men vad ska man göra klockan 2 på natten om man inte vill sova? det finns inte så mycket att göra än att blogga om ingenting & chatta med nån jag inte vet vem det är från glims msn (?) haha, visst låter det kul.

header hjälp



denhär headern har jag försökt ladda upp i en halvtimme nu. den funkar när man förhandsvisar men när man sen sparar & ska kolla syns den bara ibland & då ligger den på kanten. någon söt läsare som vet hur man får den mer centrerad ?

semesterlängtan

mindre än två månader kvar så ligger jag på en nästan helt privat strand.
solen schteeker & jag hoppar i det klarblåa vattnet. thiland here i come!



psyket nästa!

haha ja hur sjukt det än låter så känns det som jag är beroende av tandborstning. jag borstar tänderna efter allt, hela tiden ! jag missbrukar tandborstning helt enkelt. inte nog med det , det känns som mina tänder flyttar sig jättemycket bara jag äter godis. jag börjar fan bli knäpp tror jag, helt jävla nojjig. snälla , skicka mig till psyket ^


bara massa problem

idag går ingenting som jag vill känns det som. jag har fått nått via msn som skickar runt virus. jag vet inte ens hur jag fick det för jag accepterade inte det han skickade det är jag 100% säker på. så den skickar runt viruset till alla på min kontaktlista så jävla jobbigt för måste stänga av datan för det funkar inte att bara stänga av msn. sen har vi den nya datan. vi har mobilt internet på den tror jag, & det bara jobbar sig så det funkar lite när den vill. det sista problemet för idag förhoppningsvis är att jag får inte åka till danderyd. eller jag får men måste vara hemma vid 10 för dom vill inte att jag åker hem därfirån via stan själv inatt. så jag får väl stanna i närheten, not . jag ska iväg till varje pris idag !

let the game begin

det börjar kännas som när jag hade sovtävlingar förut. sitter i fotöljen med filt, kudde & fötterna på bordet. kommer ihåg när jag hade sovtävling med alex. vi båda satt i camen för att se om någon somnade & den som förlora skulle .. hm det kommer jag inte ihåg men det va något man inte ville det kommer jag ihåg. det blev oavgjort, vi båda va uppe tills det blev morgon & båda va fast beslutna att inte somna. jag har för mig att jag har haft en sovtävling med glim också. då förlora jag & somnade i camen, eller la mig ner på databordet så man såg inte mig. men snacka om pinamt ändå haha (a)´men jag va nära att vinna faktiskt (a)
sovtävlingar är kul, prova du med! en cam är ganska viktigt om man inte snackar i telefon. man bestämmer vad den som somnar först ska göra & sen köra igång.


tråk kväll

har nyss bytt om till något lite skönare att ha på mig. strumpbyxor, lång skjorta & strumpor/sockor. ikväll har jag bara haft allmänt tråkigt. har haft en del att göra & fått många erbjudanden att göra saken men jag har inte orkat gå utanför dörren helst inte upp ifrån stolen jag sitter på. så jag får väl skylla mig själv. jag har som sagt installerat nya datorn eller pappa installera & jag fixade lite på slutet som alltid. sen har jag också kollat runt på många bloggar, tycker sånt är kul & se vad andra skriver om. har kännt mig poppis ikväll eftersom min mobil har gått varm. alla vill prata med lilla mej. haah not, dom vill bara få ut mig för dom är underbara vänner som bryr sig.
shit , nu somnade jag i stolen här, borde kanske börja tänka på att röra mig uppåt & sova. skulle vara så skönt. sov så gott alla läsare, godnatt


ser man skillnaden (a) ?

här är före - under - efter bilder . första bilden ser man min gluggjag var tvungen att gå med i typ två veckor , sexigt huh ? i början såg jag inte skillnaden faktiskt , men sen när jag såg bilden från före ser man ju


behöver hjälp

jag tänkte göra en header som jag hoppas blir snygg. men jag vill kunna rotera bilder så att dom är lite snea om någon kanske förstår? någon som vet hur man kan göra det & vilket program , blir jätteglad för svar ! :)

ny dator

image280

idag kom pappa hem med den nya datorn. det är en acer extensa 5220. vet inte om den är bra men det tror jag annars skulle min datanörd till pappa köpt den. just nu sitter jag vid den här datorn & bloggar medans jag kör uppdateringar på den nya. det går rätt så segt eftersom pappa installerar massa saker samtidigt.
jag vet inte ens hur många datorer vi har hemma just nu, kan inte ens räkna dom men kan gissa på 7-8 stycken på 5 personer. lite onödigt kan det verka men jag klagar inte haha



höstlov !

äntligen är det efterlängtade lovet här ! har inte bestämt exakt vad jag ska göra men att det ska bli lyckat är något jag förutsätter haha. jag ska ha sovmorgon ! ska förståss till tandläkarn & slipa sista gången & ta bort stygnen men annars blir det fritt från tråkigheter hoppas jag. på halloween ska jag typ på middag hos min kusin men ska försöka slinkra mig undan, man ska ju festa då ajjt ? vad ska alla göra på höstlovet ?


skolkatalog?

hur lång tid kan det ta för en skolkatalog att hoppa in i min brevlåda så jag kan få se hur hemsk jag blev? alla skolor utom våran har fått sina typ.. våran rektor sa att den skulle komma i onsdags men inte såg jag någon .. >.<


tre av tre avklarat !

så idag var jag på mitt sista läkarbesök på länge hoppas jag. tredje gången denhär veckan.. idag gjorde jag bara vanligt EKG men skulle göra lite 'övningar' under tiden så dom kunde se hur min hjärtrytm & blodtryck ändrades. fattar inte varför jag var där men har säkert något med att jag svimmar ganska lätt. ikväll vet jag inte vad som händer .. ska ut kan jag tro :)

tredje & sista läkarbesöket

kom nyss hem ifrån skolan. gick tidigare för jag ska med bussen till sjukhuset. tänkte hinna byta till mjukisar också eftersom jag ska tydligen göra några övningar under EKGet .. nu måste jagr rusa , uppdaterar senare

braggs@

just nu sitter jag & mutar bragge att hanska visa sig i cam, i utbyte vill han att jag skriver bra om han i min blogg. han är typ världens sötaste,naat ! haha han vill inte visa sig i cam så jag borde inte publicera inlägget, men nu har jag redan skrivit så onödigt att inte publicera det. VISA DIG I CAM NU BRAGGE !

image292


 


http://www.gratisgodis.se/?r=30659

pricken över i:et idag är fan ett paket fyllt med godis. idag fick jag mitt godis jag beställt ifrån gratisgodis.se. det kostar ingenting, om man inte vill, & man får godis ! finns det något bättre , för vem vill inte ha gratis godis ? just idag också när jag äntligen kan äta godis utan att det fastnar & inte går bort ifrån tandställningen ! lucky day !

image273


många fikapauser

när jag var klar hos tandläkarn första gången mötte jag mamma i stan & vi fikade. sen kollade vi på skor i timmar. jag fick ett par ifrån skopunkten av mamma för hon ville jag skulle kasta mina leopardmönstrade. visst , jag ville ha nya skor så jag kastade dom. fast egentligen var jag ute efter ett par stövlar men hittar inga jg vill ha. antingen får jag korta ben i dom, fför hög klack, för stor klack & alla möjliga problem. jag vet hur jag vill dom ska se ut så får väl leta vidare. sen åkte vi hem & jag borstade tänderna. dom blödde som fan, tandläkaren typ missade flera gånger med slipmaskinen på tandköttet gör asont. sen bar det iväg till stan igen med syrran som sällskap. hos tandläkarn får jag typ som en plastsak formade efter min atänder som jag ska ha på nätterna. sen går vi också & fikar. vi sitetr & pratar ett bra tag & tar en latte på vägen hem. nu måste jag snart
duscha, eller försöka med stygnen på magen jag inte får duscha på ..
<3 / muuckis


tandställning borta !

idag vaknade jag vid 7 för att fixa mej & sånt. jag tog bussen & sen pendeln till stan. när jag kommer in i väntrumet hos tandläkarn var jag fett nervös, vet inte varför. har ju varit där hundra gånger innan. när jag satt mig i stolen & åker neråt försvinner det helt. hon börjar med att knipsa av tråden med en tång, sen dom sakerna som sitter fast på tänderna med nån annan tång. trodde hon skulle knipsa mig i kinden som dom gjort förut med en sax^ sen ska hon slipa. aj fan vad det va obehagligt, det ilade & lät så äckligt. men resultatet blev rätt så bra tycker jag. helt klart värt all smärta, även fast man inte tycker det för tillsället när det gör som ondast.
nästa vecka ska jag tillbaka för att slipa dom rakare. lägger upp bilder med resultatet. senare tänkte jag lägga upp bilder på före - under & efter , låter bra ?

image266


sovförsök nr 1

nu har jag precis sagt hejdå till bragge. han var den ända som va inne för tilfället med min också tillfälliga humor. så nu ska jag borsta tänderna & oroa mig lite för imorgon. jag hatar att gå till min tandläkare. han är så hårdhänt när han ska undersöka tänderna & spänna tandställningen. hur ska det bli när han ska ta bort den !? hoppas det blir tjejjen som hjälper honom som tar bort den, hon satte på den & är mycket bättre. nej nu måste jag fixa mej för att komma upp imorgon eller ska försöka somna också, har verkligen problem med det. får kanske pröva tipset jag fick igår av 'E' . wish me luck ! ni kan ju alltid tänka på mig när jag ligger där & plågas !

bragge säger: www.muuckisplayground.com

micaela säger:

är jag oschtekig ?

bragge säger:

hahaha

bragge säger:

nej du är tjooockt schteek

micaela säger:

ellerhuuur

bragge säger:

men inte som mig riktigt men

micaela säger:

okej , du kan få vara 1% mer

micaela säger:

men inte mer

bragge säger:

det blir bra (:

bragge säger:

för då jag TJOOOOOOOCKT SCHTEEEEEK

micaela säger:

hahahahah

micaela säger:

yeah right

bragge säger:

det är ballt

micaela säger:

lika ballt som en kamel på styltor

bragge säger:

åhfan, då är det ballt

micaela säger:

jag skulle inte direkt tycka det va ballt om jag såg en kamel på styltor, då skulle jag tro jag drömmde & att drömma är inte ballt vettu

micaela säger:

man måste tänka outside the box


studiedag , naat för mej

imorgon har vi studiedag, yes lixom. ute ikväll, sova länge imorgon & göra vad jag vill. men nejnej jag ska upp 7 för att vara hos tandläkaren i stan halv 9! sen ska jag tillbaka dit kl halv 5 , men vet inte varför. JAG SKA TA BORT TANDSTÄLLNINGEN ! haha om någon kanske har missat det (a) fast ändå känns det lite sorligt , eftersom den har blivit lite av min image eller vad man säger. den är en del av mig. dom flestas reaktion när jag sa att jag skulle ta bort den va "men nej du är ju söt i den varför ska du ta bort den" jaha är jag inte det utan eller hahah. ska man ta den som en komplimang eller inte. har ingen aning men tar det som en bra sak eftersom många tycker inte man passar i tandställning^ för skojjs skull lägger jag upp bilder före - under - efter bilder imorgon så man förhoppningsvis ser skillnaden ! kan säga att jag såg ingen skillnad på mina tänder förrän jag fick gipsmodul av mina tänder innan. shit vad dom såg ut :o förresten har alla studiedag imorgon ?

lika som bär ?

alla säger hela tiden att jag & min lillasyster är så lika, tycker inte vi dåra. är vi verkligen så lika ?


SISTA DAGEN MED TANDSTÄLLNING !!

det finns nog ingenting bättre än att veta att imorgon kommer mina tänder inte längre vara metallfärgade , utan vita! eller aa någulunda ialf. min tandläkare ska typ slipa dom så dom kommer ju bli lite vitare men annars har mammsen lovat tandblekning :) jag har fortfarande en fråga , det känns som man måste göra nånting speciellt dan innan mantar bort den . har någon nått förslag ?  :) lägger in en sexig bild med tandställningen


FN dagen

idag försov jag mig, vaknade 20 över 7 & jag började 8. jag sminkade mig snabbt & klädde på mig sen var det bara att gå in till emelie. fick ett sms av linnea att hon inte skulle gå med oss. första lektionen är det engelska men våran engelska lärare har fått problem med bilen så våran svenska/so lärare ska säga vad vi ska göra på engelska, lät förjävligt hahah! på rasten gick jag till skolsyster för att byta kompress till stygnen på magen. det va första gången jag såg hur det såg ut, tycker det såg lite roligt ut . lixom blåa trådar sticker ut från huden. efter lunchen skulle jag med andra klassen till riksdan men jag missade bussen, eller aa missade .. kan säga att jag hade hellre dubbelpass i hantverk (syslöjd) . jag syr min balklänning som många andra gör. mitt i skulle vi va storsamling. det är något vi har i våran skola varje månad då hela skolan samlas vid scenen & det är typ framträdanden & sånt .. ganska tråkigt . temat var FN , eftersom det är FN dagen idag. folk som sjöng så dåligt som möjligt & nått tråkigt bildspel som man inte fattade nått av var några av punkterna. sen hade vi hantverk igen. jag ligger nog sist eftersom jag missade förra veckan. missar man en gång ligger man stort efter.


godnatt

image259

nu ska jag krypa ner i sängen med min nalle & försöka sova. men det brukar inte gå. om någon har något bra tipps på hur man lättare kan somna, nått knep eller något skriv gärna det i kommentarer :)

smidiga jag

läkaren sa idag att jag helst inte skulle duscha på några dagar. självklart trodde jag det va ett dåligt skämt så börja smågarva lite. men han va fullt seriös. han menade att jag inte skulle duscha på flera dagar , usch ! så nyss när jag försökte mig på att duscha skulle smidiga jag undvika få för mycket vatten på magen. my ass att det gick bra. jag vred mig på dom konstigaste sätten kan jag tro. nej jag ser verkligen inte fram emot att duscha med den här skiten igen asså. ska ta bort stygnen om tio dagar, så kommer få uppleva dethär några gånger till. weey ..

gråt inte över killar, tänk på mascaran

någon som vet om den här mascaran från Eyeko är bra ? tycker tuben va så söt & har hört bra om den. men tidningar & reklam är ofta överdrivna. någon som har använt som kan säga något om den :)

Eyeko's Mascara - Svart

samtal från usa

nyss ringde min syster som åkte till usa igen för några veckor sen. hon skulle prata med mamma & pappa men dom är inte hemma så vi pratade. kors i taket asså ! vi brukar inte prata så värst ofta med det va kul att höra hur det va där & så. vet inte när hon kommer hem, förmodligen blir det till januari annars stannar hon nog där minst 1-2 år.
måste bara påpeka att det kliar som fan nu efter på magen. det betyder tydligen att det läker så det är ju bra. men dey är så irriterande !

image256

min dag annars

jag började kl 8.50 & hade no. jag skulle ha tyska prov men den var efter lunch & då skulle jag gå. egentligen skulle jag med klassen till riksdan men eftersom jag hade läkartid kl 2 så fick jag ta ledigt efter lunch. när jag kom hem tog jag en lång prommenad med hunden nere vid sjön i balingsnäs. va ute i nästan två timmar (!) fast det va ju fint väder & det va skönt att rensa tankarna lite. sen var jag som sagt hos läkaren. ikväll måste jag plugga för imorgon måste jag göra tyska provet, imorrn kan jag inte undvika det. den är det ju desperate housweifes , får man ju inte missa ! ska också försöka duscha utan att komma åt där dom sytt. hur det nu ska gå hehe ..

två av tre avklarat

det andra läkarbesöket den här veckan. idag skulle jag ta bort en leverfläck på magen. emelie som också tagit bort en sa att det ända som känns är bedövningsprutan. calle försökte skrämma upp mig med att dom kommer söva ner mig & vakna med ett stor hål i magen. sen skulle dom hälla salt i & sy igen. asså killar har ju bara sån dålig fantasi hahah. när jag kommer dit ska jag lägga mig i ett rum som ser ut som ett oprerationsrum. sprutan sticktes lite när han spruta in bedövningen men annars kände jag ingenting. jag han knappt reagera förräns han hade klippt bort den. när jag kollar på magen blöder det som fan haha hon hämta nya bomullstussar hela tiden & såg jättestressad ut, stackarn. sen sydde han & sen åkte vi hem. hemskare än så vare inte

teknik lektion

sitter i datasalen i skolan & letar efter hus jag ska gjuta i betong. söker ett ganska rakt & utan krummilurer på huset. har hittat ett som jag tror jag kan göra. nu måste jag klippa & klistra i mjölkkartonger för att få fram formen & sen gjuta i den. innan lunch har jag tyska prov , som jag helt glömmt bort så får se hur jag ska komma undan den, finns alltid nått man kan komma med haha . efter lunch ska hela klassen till riksdan men jag ska till cepe läkarn igen för att ta bort en leverfläck på magen. uppdaterar mer ikväll , pussar


jag vet, jag ska sluta

" Älskar dig så otroligt mycke Mikis!<3
du lyser upp min dag och gör den ennu finare än den redan är :)
Och jag har alltid så jäval skojj när jag är med dig <33

du är den som tar upp mitt hjärta till max! <3
Saknar dig redan efter jag ser dig försvinna i kvällsmörkret och tänker: Fan kan jag inte bara få springa efter henne och aldrig gå ifrån <3
så svårt att förklara med ord hur mycket du betyder för mig älsklingen min <3<3

( Vi är grymma på att dansa du och ja älskling (;  hehe )

ÄLSKAR DIG!<33333333333333

 "

hittade det här inlägget i en personens blogg,  som jag inte ens behöver nämna tror jag ganska uppenbart .. jag vet jag ska sluta snacka om honom & sånt .. men efter dethär inlägger jg bara ville visa så blir det en ny början & verkligen försöka på riktigt att gå vidare.. det måste jag nu. som alltid har jag en liten ursäkt varför jag inte kan, men det är faktiskt inte så jävla lätt. tanken av att hon  är allt jag var för honom & hans familj och sånt. låter säkert aslarvigt, men det värmer ju när hans familj älskar en & att höra honom säga att han inte vill säga till sin mamma det är slut för hon skulle bli förkrossad. tänker på hur dom kommer se på henne nu. är jag konstig ?

djugårn - halmsta , 2-1

image255

många läkarbesök ^

mådag - läkaren, kolla bråk på råsunda, träffa stoffe
tisdag - läkaren / rikstagsbesök, DH
onsdag - dubbel hantverk, Greys anatomy
torsag - studiedag, ta bort tandställningen, vara med amanda i stan, till tandläkaren igen (?)
fredag - läkaren, ut ?

hemkunskap

efter läkarbesöket åkte jag till skolan igen för att vara med på hemkunskapen. vi skulle göra fajitas & brownies ! det kan man ju inte missa om man inte är typ dödssjuk. det gick bra men som vanligt ligger min grupp efter haha . amanda & emelie bråkar om nån vispgrädde & gurkor. jag & linnea är nog dom ända som inte lägger oss i, lika bäst så annars hade man väl fått nått i huvet. jag & laura gör fajitasen & emlie browniesarna. vi slutade alv 4 & började äta typ kvart över. vi är sånna tidsoptimister så vi är klara typ fem över halv. då hade vi massa disk också. våran hemkunskapslärare va tvungen att hinna med fyra bussen så hon lämnade oss kvar där för att fixa. när vi va klara skulle vi hänta våran rektor för att godkänna, suck . när han kom var det bara jag & linnea kvar & vi fick massa beröm XD

ett av tre avklarat

idag var jag hos läkarn för att göra nått lungtest .. jag tänkte att det är väl lätt & så. när jag kommer in i rummet ska jag sitta rakt på en stol & ta djupa andetag. sen ska jag andas in så mycket jag kan & blåsa ut i en apparat, aa det låter ju lätt eller hur ? men det ska komma ut som en "explosion" & sen fortsätta blåsa ut i 6sek (?) asså det va typ omöjligt. man va tvungen att få betyget A, det sämsta va F. först fick jag D, sen C sen A haha ! sen skulle jag få sånndära astamasak & vänta i en kvart sen göra samma sak. det blev exakt samma betyg där. D,C & A. vet inte ens vad undersökningen gick ut på men hoppas dey gick bra (a)

shit vad jag gör massa test idag

Who U Really Are

Created by keryontodd and taken 2102 times on Bzoink

NameMikaela
Your Mothers NameKicki
Your Age15
BirthplaceHuddinge
Favorite Colorpink
Your Real Name IsBitch
Your Real Parents AreLil Jon & Kanye West
You Think You Arepaid
In 10 Years You'll Bedead
Your Children Willbe gay



Create a Quizlet | Search Quizlets | Go to Bzoink


hahaha , jag <3 channing

Kompatibilitetsanalys för Mikaela och Channing Tatum
Detta är en perfekt kombination. Sjuan och trean ihop ger precis den rätta balansen av variation och stabilitet som ett förhållande behöver. Trean kan ibland känna sig medtagen av den energi som sjuan utstrålar och nästan känna sig litet på efterkälken. Men det är inte något som behöver väcka oro. Sjuan ser i trean precis den partner han/hon letat efter - en fast punkt i tillvaron och en riktig vän, inte bara en kärlekspartner. Trean har ofta ett intresse som han/hon brinner för, och extra bra är det om sjuan också börjar intressera sig för det.

Samstämmighet

dagens horoskop

 
  Personligt horoskop för idag: 2007-10-21  
Tur
Idag kan du få riktigt mycket tur om du inte låter dig distraheras av andras misslyckande. Du måste helt enkelt försöka få självförtroendet på topp.
Hälsa
Du verkar trivas med dig själv och känner dig fullt frisk. Men du är tyvärr inte särskilt benägen att motionera.
Ekonomi
En oväntad utgift kan få dig att känna dig ruinerad, men bara för stunden. Mycket snart är din ekonomi god igen.
Arbete
Din arbetsmoral är ovanligt hög idag. Det kan vara en belöning eller en kommande ledighet som hägrar.
Kärlek
Någon som du tidigare har varit intresserad av kan uppföra sig litet dåligt idag. Detta kan leda till att du vid slutet av dagen inte har samma känslor för personen.
Relationer
En av dina vänner kan av någon anledning vara litet sur på dig och söka nya bekantskaper. Kanske håller ni på att glida ifrån varandra.

hemmakväll

ikväll har har lovat att vara hemma. jag ångrade det när det var filmkväll hos amanda med brudsen , men nu var det kanske bra eftersom efter jag åt lite chips mådde jag verkligen jättedåligt . tänk hur jag mått efter ben & jerrys , godis & cola haha. kanske finns det någon som vakar över mig (a)


grattis i efterskott zac

image252
kände inte igen honom först, zac efron & hans flickvän på zacs 20års dag en 18e oktober. 
bara jag som tycker dom ser lite slitna ut, haha
vilken zac efron föredrar du?
1mörkbrunt hår , lite slitna zac 2kort svart håriga zac 3pojkaktiga zac


omformaterad dator

har precis vaknat & håller på att installera & uppdatera datorn.. igen . pappa har varit tvungen att omformatera den igen eftersom internet har inte funkat ett tag nu. nu äntligen funkar det , antagligen har det varit nått som blivit nerladdat så inget nerladdningsprogram nu säger jag bara ! idag hoppas jag att komma iväg till danderyd om calle inte dissar mig för sin tjej haha .


its friday baby !

äntligen är det helg . den här veckan har bestått av nästan enbart plugg. efter skolan var jag & emelie hemma hos mikkis. dom flummade mest runt med axe spray & allt möjligt som har den värsta lukten . själv parade jag ihop empsan med alec , nån av calles kompisar i danderyd. men hon va mer intresserad av att lukta axe med mikkis.  när hennes pappa kom hem kuta vi ut allt vad vi hade , vet dok inte varför men det gjorde vi . dom stank axe & emelie hade en fläck precis där man skulle tro hon pissat på sig ! vi drog ner till centrum när jag & mikkis köper cola & chips haha svullosar. i centrum blir emelie vårat lilla offer för en massa olika saker. i centrum möter vi många , dom flesta inga jag skulle välja att träffa frivilligt.. vi träffade också stoffe & kallad , eller vafan han hette . vi bästämmer lite smått att vi kanske kan träffas senare på kvällen. vi åker hem & äter sen åker jag & mikkis ner till dom i centrum . emelie hade nån bortförklaring så hon kom inte ;)
jag , mikkis , & christoffer x2 hade faktiskt kul, vi var i nån park & gjorde lite allt möjligt  bland annat sköt bollar på varandra , måste säga att jag visste inte jag hade så dåligt bollsinne hahah ! vi ringde massa folk & vi kollade när dom ramlade runt lite hur som helst . det va svinkallt men huvudsaken va att det va roligt . nu ska jag sova  är dödstrött , godnatt

we are the rätt pris fjortisar

var med mikkis & emelie i centrum för att fira att provet är över , WOHOO  .
jag & mikkis köpte ben & jerrys & emelie sina kära popcorn ;)




jag vill ha torsdag !

då jag ska ta bort plågan i munnen haha ! längtar som fan . sen efter har mammsen lovat tandblekning så det kommer nog bli grymt bra :) självklart måste manju fira när den är borta , har många tankar i huvet , hur tycker ni jag ska fira att min tansställning ska bort ? (a)

vanlig torsdag

eller nästan ialf . vi hade so prov idag . det va faktiskt inte svårt , 9 frågor som va lätta att svara på om man hade pluggat. jag läste boken typ 2 gånger & skrev ner lite stödord. så jag tror jag kommer få minst g men hoppas såklart på vg . mvg är bara att fortsätta drömma om kan jag tro . ikväll ska jag , sandra, mikaela & emelie till centrum & köpa ben & jerrys för att fira att provet äntligen är över XD det är vi värda , enligt våran lärare så måste vi få g på provet för att få g i so (vi har blockbetyg) . till lunch fick vi tacos . emelie , linda , linnea & jag proppade en tallrik med nachos & en liten tallrik med salsa, guacamole & nån annan sås . haha vi är sånna tjockisar . annars har det varit typ som en helt vanlig torsdag

wienervals på schemat

idag på idrotten hade vi wienervals , alla 9or hade samtidigt . jag & min fru emelie dansade så vackert så . när vi skulle visa upp att vi klarade av det dansade jag & schnygga amanda . våran danslärare är jonathan från lets dance . jag tycker inte om honom , har aldrig gjort . han kommer till vår skola varje termin har jag för mig & har gjort det i typ 2 -3 år . han är för besserwisser tycker jag . dansa kan han men mer än så vet jag inte ..


dagens inköp

snabbt inköp eftersom det var kallt :)
svart jacka från cubus , 499


sverige vs nordirland

kollar på matchen , blev nyss 1-0 till  SVERIGE !


my life be like ..

" Om vi säger, att jag dumpar dig för en annan. Självklart mår du dåligt eftersom du fortfarande älskar mig. Du försöker få mig förstå hur du mår, inte för att få mig må dåligt men för att jag ska sluta ignorera problemen som inte bara du borde få ta del av. Du försöker komma över mig & gå vidare men det går bara inte. Du vill inte förlora mig men du inser att det har du redan. Du vill inte förlora vänskapen med mig för vänskapen som vi haft kunde du prata om allt med mig. Minsta lilla sak får dig att tänka tillbaka & du mår bara sämre när du väl tänker på minnen. Du vill bara få mig förstå att du vill inte må såhär längre, du vill bara gå vidare. du vill bara inte älska mig längre, men det är lättare sagt än gjort.. för ja , du älskar mig fortfarande. Du fick även veta för nån vecka sen att du försökt hoppa ifrån bron packad när jag dumpat dig, av en kompis som hittat dig stå där redo för att hoppa. det får dig tänka på livets mening. Om vi säger såhär .. välkommen till mitt liv. vad skulle du gjort ? "


good news !

idag var jag hos tandläkaren. han sa att han ville ta bort min tandställning idag (!) men jag ville inte missa vår sista so lektion innan det viktiga provet imorgon. så nästa vecka på torsag är det bara säga hejdå till denna plåga ! jag har bara haft den i typ en halvår , så jag är överlycklig !

hatar måndagar

måndagar är så jobbiga, efter helgens roligheter orkar man bara inte gå upp så tidigt. som vanligt hinner jag inte äta frukost så fick bli en macka ifrån cafeterian. när vi kommer till skolan är våran no lärare ledig, tack för infot ! jag kunde fått sova längre. eftersom hon va borta hade vi en vikarie. är så glad att jag slapp ha honom för han va äcklig ! haha lägger in en bild från sasmix.blogg.se på honom så alla får se denna skönhet !
imorgon har jag tyska prov , borde nog plugga nu men jag får verkligen inte in något i mitt huvud just nu. det jag stör mig så mycket på är att bara för jag är halvtysk så ska jag tydligen kunna allt det här (?)


sov sött

jag har haft en rolig helg, tiden går för snabbt när man har kul. nu har jag en mindre rolig vecka framför mig. bara att göra det bästa av situationen. nu ska jag sova så jag kanske kommer upp i tid imorgon. hoppas alla har haft en lyckad helg ! godnatt

image239

tröttis dag

idag vaknade jag vid 10 & hade sprängade huvudvärk. jag skulle på ledarutbildning men orkade inte. så jag somnar om & vaknar sen vid halv 1. sen dess har jag bara legat i sängen  & kollat på tv, varit vid datan & bara tagit det lugnt. ganska skönt att göra det efter allt i helgen. har haft väldigt kul & efter idag känner jag mig utvilad inför veckan vilket jag inte gjort på länge. i veckan har jag några prov att se fram emot, eller inte. vi har tyska & so. jag prioriterar so eftersom jag dissar tyskan helt efter massa saker.

I <3 SBN

som sagt så va jag på sbn ikväll. jag , laura, linnea, linn & linda plus alla andra som skullke dit , trängdes på bussen till kvarnen. när vi kommer fram var det iskallt & dom var försenade typ en halvtimma. vi stod där ute i en timma ! när vi äntligen kommer in får man välja på singel & upptaget band, tog såklart singel . sen byter vi om på toan. sbn hotpants & vitt linne med muuckis@. den här gången fick man inte gå med hotpants utan strumpbyxor, eller vissa fick med inte jag & linnea, vakterna sa till oss att ta på oss strumpbyxor. det va så jävla många med hotpants som kunde gå utan strumpbyxor utan natt bli tillsagda. laura kom på att det kan va för vi hade sbn
hotpants. alla sbn babes & sånt va tvugna att ha svarta strumpbyxor eller leggins. dom trodde kanske vi va dom .. ^
det började segt tycker jag med inte så ba musik. sista halvtimmen va lätt bäst! det va då jag lixom kom igpng &
det blev på nått sätt roligare :) under kvällen sprack mina av nån konstig anledning, jag slog till största äcklet
 någonsin, jag träffade david & erik, jag hade jätteroligt , jag & laura höll ihop hela kvällen <3. lägger in lite bilder
som togs när jag kom hem . kvällen blev väldigt lyckad, tack till laura som övertalade mig att följa med ialf. nu väntar jag på bilderna , hoppas dom kommer upp efter nån timme , som det gjorde på förra :)


ikväll befinner jag mig på ..

image232

min fredag

ja då ska jag berätta om min kväll/natt igår. ska försöka göra en lång historia kort^ eftersom jag inte hade sällis till centrum där vi skulle träffa alla, pallade jag inte gå ner först. men erik ringde mig & tillslut övertalade han mig. jag vet inte varför men jag sprang hemifrån till centrum XD det är nånting jag aldrig kommer göra om för det va asläskigt i industriområdet , det lät som nån va bakom mig hela tiden. när jag kommer till centrum är typ alla där. sara, hanna, sara, emelie, david, erik, jonte, jeppe, tommy, max, nikita, jassan osv . för mig började det segt , eftersom securitas kom lite då & då. det va verkligen svinkallt, så vi drog in till parkeringshuset & satte oss där, men böev bortkörda efter e stund. vakterna kom säkert minst fyra gånger & vissa kunde ju verkligen inte hålla masken & snubblade runt. men ingen blev tagen ialf ^ när david skulle dra med tåget haka alla på till stationen. där inne stod vi ett tag. sen bestämmer vi typ att vi ska till tumba, eller erik & max fyra tjejer fick åka till hans kompis. när vi kommer till tumba möter vi några turkar som en kille tydligen hade bråkat med. dom följer efter oss & dom såg inte roliga ut. tack vare några hysteriska brudar hann dom aldrig fram till honom innan väktarna kom. en sak, jag hatar verkligen nattvandrare. dom är jobbiga! man kan göra vad som helst men dom får intr göra nånting åt de, dom försöker bara psyka en med massa snack. typ två eller tre nattvandrare följer med oss på bussen. max sjöng hela tiden på icas reklamlåt XD när vi skulle av ville inte ena sara gå av så hanna , som också skulle med till eriks kompis , va tvungen att gå på igen. så då vare bara sara, jag & erik. dom andra som va kvar på bussen visste ng inte ens vart dom skulle. vi möter några snygga killar & en tjej. vi går hem till nån, typ jens hette han. när vi kommer in kändes de som jag va i himelen , värme ! haha det va så jävla kallt ute, va en ends stor isklump. det första dom gör är att spela nått spel. kommer inte ihåg hur det gick till bara att om man förlorar måste man dricka några klunkar & man får inte pissa. när dom tröttnar på det har jag för mig att dm sätter på tvn & direkt slår på porrkanalen. killarna som va där va sköna, faktiskt så va dethär nog den roligaste kvällen på länge. även fast det inte låter roligt, men kan inte skriva allting här i bloggen tyvär. när klockan är lite för mycket, ringer sara en taxi & jag blir avsläppt i centrum. sen vare bara att gå hem, men va kanske bäst så... ^


jag har haft en rolig fredag, godnatt

kom nästan precis hem ifån min utekväll. mår inte så dpligt jag trodde jag skulle må. jag orkar inte skriva om allt roligt som faktiskt hände. ville bara skriva godnatt, uppdaterar om fredagsnatten imorgon, eller aa senare idag , pussar

just my luck !

min mobil är borta ! verkligen borta . sex personer har ringt den så jag kanske skulle höra vart den är, men har letat i hela huset . jag kaninte åka hemifrån utan den, så får leta vidare. missade bussen jag skulle ta med mikkis för en stund sen. vi skulle gå emot gatuvåldet i stan, hoppas jag hittar den så jag kan åka dit . den ligger säkert kvar i skogen nånstans >.<

iskallt+skog+matteprov= ingen bra blandning

för en stund sen kom jag hem ifrån sundby. vi gick i grupper, jag gick med martina, nikita, jasmin & fredrik. vi skulle börja på nr 8, så vi va tvungna att gå typ hela elspåret & sen runt igen för att ta dom första. provet va inte svårt & sammarbetsövningarna va roliga. men jag tycker de va dåligt upplaggt, för det va iskallt & vi va i skogen. då kan man inte koncentrera sig precis. det skulle gå mycket lättare om vi bara satt i klassrummet.
idag ska jag till stan med mikkis & sandra & gå emot gatuvåldet. sen ikväll ska jag ut med massor folk .


fredag

om typ en halvtimma ska jag gå till bussen, vi ska till sundby för att ha matteprov. men i det här vädret !? det regnar & blåser, usch jag vill inte gå ut.

image231

natti natti

nu ska jag verkligen tvinga mig själv att somnna. lägger in en godnattsaga för er som kanske inte heller kan sovaXD godnatt <3


kommentera!

ni är inte många men jag är inte heller ute efter att slå världsrekord i besökare. jag ska vara glad att jag har besökare över huvud taget :) jag vet inte vad alla tycker om det jag skriver, för jag skriver tills jag inte orkar mer & om allt jag känner för. det är kanske uttråkande? är det bra? vad kan jag förbättra & vad vill ni läsa om ? :) blir jätteglad för kommentarer .


kommer snön ?

nu har jag precis borstat tänderna & tagit bort sminket. konstigt nog är jag inte trött, även fast jag har sovit en halvtimma inatt. eftersom jag inte kan somna så kan jag väl passa på att skriva lite. idag har det tydligen typ snöat i stan & norra delen av stan. om det ärhelt sant vet jag inte, ni som vet kan väl skriva ! men calle ringde ialf mig idag & frågde mig om det snöade hos mig också för det gjorde det i danderyd hos honom. så är snön på väg nu? usch jag vill verkligen inte ha snö. det ända som egentligen är kul är att åka bräda men nu får jag inte göra det heller. varför ska läkare ta bort allt som är kul. ska bli så skönt att slippa kalla sverige i en hel fucking månad snart , ouff !
fan vad uttråkande det är att vara uppe, måste sova men kan inte. imorgon ska vi vara klockan 9 på sundby för matte & idrottsprovet. kommer nog gå bra för mig tror jag, har räknat på bra hela kvällen.


trött dag

idag har det varit en trött dag. av vissa orsaker så sov jag ca en halvtimme inatt. när jag vaknade hade jag dunkande huvudvärk men fick pallra mig till skolan eftersom mamma & pappa har åkt till tyskland tills på måndag så ingen kan sjukanmäla mig. det var inget speciellt som hände idag. jag & emelie rymde från tyskan & gick till snorbjörn, vår syo. jag har tänkt länge på juridik & sånt. så vi kom in på att jag kunde söka samhälle inriktat juridik. den inriktningen är det bara två skolor i stockholm som har, östra real & brännkyrka gymn. jag sa att östra real verkar mest lockande & till de behövs minst 10VG. jag hade 5 eller 6 st VG i 8an, så får lägga på ett kol för att komma in. så förmodligen så blir det mitt förstahandsval. "om du vill gå med alla bratz , så ska du välja östra real" som snorbjörn sa^ mitt andra kommer bli nån skola i närheten, typ sjödal. på idrotten hade vi jujutsu med pekka. haha han är skön, eller för en gångs skull så är det max & co som gör lektionen rolig ;)
nu ska jag plugga inför matteprovet imorgon för som sagt, måste skrapa ihop minst några VGn

något inte många tänker på

En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar. Han tog fram en hundralapp och höll upp den så alla kunde se .Han frågade sedan :"Är det någon som vill ha den här hundralappen?"Alla räckte ju självklart upp handen för det va juh ganska mycket pengar . Mannen knölade ihop lappen och räckte sedan upp den igen :"Nån som vill ha den här ?" Alla räckte upp handen.Han la hundralappen på golvet och stampade på den så den blev smutsig : "Fortfarande någon som vill ha den här ?" Alla räckte upp handen .Då sa han:" Ja tycker att ni ska dra lärdom av de här. Även hur smutsig och ful någon är så har hon/han lika mycke värde" .

tionde oktober

kom hem för ca en timme sen. idag såg det inte så kallt ut när jag kollade ut genom föstret, så dagens outfit blev svarta strumpbyxor, svarta shorts, vit långärmad tröjja & en lång halsduk. när jag gick till emelie höll jag på att frysa ihjäl på den lilla sträckan, hon bor över gatan. första lektionen hade vi engelska, vi skulle läsa. jag läser en bok som heter typ digging to amerika, eller något sånt. på matten hade vi en genomgång inför provet på fredag. det kommer vara lite speciellt. vi ska vara på sundby & gå 4-5ornas orienteringspår i små grupper. på alla 11 kontroller kommer det vara två uppgifter; en samarbetsövning i idrott & en individuell i matte. kan funka tror jag. efter lunch hade vi hantverk (slöjd) . jag syr min balklänning. det är ganska många som gör det. min är champangefärgad i nått silkesliknande tyg. lägger in en bild på mönstret jag köpt. det kommer förmodligen bli den klänningen som är vit, men kommer inte ha nått mönster på överdelen eller dubbeltyg på kjoldelen. jag har inte bestämt mig helt vilken klänningsmodell jag ska ha. egentligen är skillnaden på modellerna inte mycket. det är axelbandens tjockek. på den svarta är dom ca 1-2cm, röda är tunnare på nedre delen & blir tjockare längre upp & den vita har ganska tjocka band men veckade. kommentera gärna vilken ni tycker :) ! nu ska jag fortsätta läsa gymnasietkatalogen haha. kanske låter lite nördigt men jag vill välja rätt program & skola .


miljödag eller vad man ska kalla det

idag va vi på abf hela dagen med klassen. vi & två andra klasser gick från halv 9 till 4, på teater, workshop, föreläsningar & tipsrunda. allt var för att vi skulle få en uppfattning om vad vi gör som påverkar miljön & vad vi kan göra för att stoppa klimatförändringarna. jag tyckte det va intressant & jag lärde mig massor faktiskt. vi hade över en timmes lunch så jag, mikkis, amanda & linnea gick till kebab torget. där va också olise & några killar. jag äter inte kebab, så tog en pommes tallrik XD nu ska jag plugga till engelska provet .

lördagen

jag mötte mikkis vid bussen & vi drog till sandra. där slog vi in saras presenter; dildo, kådisar & sexspel. sen gick vi till sara. när vi kom dit var det några som va där & sen kom det fler efter. vi åt tacos & förkrök. efter va jag mest på övervåningen med mikkis, laura & sandra som inte fick äta klart så hon smååt lite ;) jag skuttade runt lite bland olika folk . kände mig riktigt social ^ en person som verkligen är värd att nämna är 'våldtäktsmannen' ! haha , han gick runt & tog på min rumpa hela tiden & ba fin rumpa du har . sen sa han hela tiden 'kom igen, vill du strula med mig' . han va riktigt packad hela kvällen, men han va rolig . erik kunde inte stå still, så mikkis fick skrika på honom väldigt mycket. när alla va tvungna att dra ut åkte vissa till tumba, vissa till stuvsta på fester & vissa stannade i hudd. vi stannade bland fjortisklungorna i hudd. jag tror alla vi som va där hade lite olika åsikter om hur kul det var. jag tyckte det va kul ! sandra & mikkis hade nog lite andra åsikter, kolla in ! det va allt jag kunde berätta om lördagen


inget danderyd för mig IGEN

fan vad trött jag blir, dethär är säkert tredje gången i rad jag inte får åka till calle i danderyd för mina föräldrar. jag skulle gärna vilja veta varför ! så det blir väl att sitta här hemma med mammsen & kolla på idol. skulle ju kunna göra något annat men nu är min kväll förstörd känner jag. får ta igen det imorgon ! pussar


varför

jag vet fan inte ens vad jag ska skriva. nu om fyra timmar åker min storasyster till arlanda, för att åka till usa igen. jag vet inte hur jag ska känna inför det, för jag kan erkänna att jag inte va helt glad vid tanken när hon skulle komma hem. nu är det mer att jag vill inte att hon åker, vill inte säga hej då till henne. jag klarar inte av det. bara jag tänker tanken att krama henne & veta att det är sista gången man ser henne på länge gör ont i hjärtat & tårarna blir bara fler. känner mig så jävla mesig. det blir inte heller bättre av att när jag väl är ledsen så kommer allt som hänt på sistonde tillbaka i tankarna & det gör det bara ännu värre. vet inte om jag kommer blogga imorgon eller i helgen, kommer ha lite fullt upp. kommer verkligen inte orka sitta hemma så tankarna äter mig innifrån. så kommer göra så mycket jag kan för att hålla mig sysselsatt. nu ska jag gå & sova & försöka undvika ett farväl ..

orientering på sundby

idag vaknade jag ca 20 över 8 , jag vaknade inte av min väckarklocka. vid halv ringer alice & frågar om vi ska cykla eller gå till sundby. vi bestämde oss för att gå. men när vi kommer ner till bussatationen i balingsnäs står det några från klassen där så vi tar bussen istället. när vi kommer till sundby vid 10 kör vi nästan på en gång ut i skogen. jag hade en egen karta & stämpelkort men sprang lite med alice , emelie & dom som man hamna med på vägen. dumt av lärarna tycker jag att släppa iväg alla 8or & 9or samtidigt med samma karta, för det blir ju så att det är  nån som följer efter en & en som ska samma väg framför. så omöjligt att vara helt själv, som dom tyckte man skulle för att få högre betyg. det va 13 kontroller med ganska stora mellanrum. jag sprang på 58min & 10sek. så vi slutar alltså vid 11, aweesoome! vi tar bussen hem & jag somna nästan direkt när jag kom hem. nu måste jag städa mitt rum, detvar min dag

idag är det kanelbullens dag


inte uppdaterat på ett tag..

så ska kan skriva lite om min dag. när jag vaknar vid 7 tror jag att jag har försovit mig eftersom jag trodde jag började 8. kvart i 8 går jag till linnea. hon öppnar inte och börjar tänka att något är fel. jag hade sovmorgon ! jag började klockan 9, så jag går hem och sätter mig vid datan. i skolan hade jag min muntliga presentation i engelska, om cancerfonden. det gick sodär tycker jag men hoppas på ett vg ialf. vi hade också två läxor i tyska idag; glosor & vi skulle kunna en text utantill. jag vägrade att göra det sista för jag tycker hon särbehandlar mig för mycket bara för jag är halvtysk. hon tror jag kan mer än alla andra och har högre förväntningar. helt sjukt tycker jag eftersom jag nästan inte kunde ett enda ord innan vi började med b-språk i skolan, har sagt det till henne men hon fattar ju inte. på idrotten hade vi hockeybögen igen, förstår inte att alla tycker han är snygg jag tycker han är äcklig bara. vi hade orienterieng, rätt så tråkigt. efter skolan åker jag och mamma till stan för att köpa ett mönster till klänningen vi ska sy i skolan. det blev inte modellen jag tänkt från början, men tror att med rätt färger & tyg så kommer den också bli bra !