lite update ..

.. vad som händer. datorn är inte tillbaka än så har inte blivit så mycket datorsittande på sistonde. istället har jag passat på att vara lite duktig att plugga. vilket jag egentligen borde göra nu, men ska strax.
nu är det sommar, eller vad säger ni? solen steker och blå himmel, vindarna är tillochmed varma. det är sommar! idag har vi självklart varit inne och dansat hela dagen men lets dance jonathan. va sjukt tråkigt med bland annat vals, meningen att vi ska träna inför balen. men fick sovmorgon till 10 och sluta tidigare kl 2, så det jämnade ut sig.

ikväll när jag pluggat klart ska jag till min älskling. vi hörs om ett tag !


varför skriver jag inte?

om någon har märkt det så har jag inte skrivit på ett tag , anledningen är att min data har krashat, eller vet faktskt inte vad det är men pappa ska lämna in den. förvisso så har vi datorer så det räcker och blir över till min familj men orkar inte sitta vid någon av dom, skönare med en i sängen liksom. bara så ni vet varför jag inte uppdaterar :)


filmkväll, någon?

jag har nog världens bästa pappa ! iallafall för tillfället, höhö. det är så att han fixar massor filmer, tex the eye, 27 dresses, jumper, juno, wedding crashers och massor gammla godingar. så det blir nog min underhållning ikväll :)


hela helgen samlad

fredag
på kvällen, då allt händer. jag möter jens, dogge, tommy och bragge i centrum för att sen åka vidare till balingsnäs och gå till mörtsjön med brudarna. vägen dit blir väldigt plågsam, killarna klagar, liite dålig kondis där va ;)
om ni undrar varför vi är i skogen vid en sjö, har jag inget svar på det direkt, men vi skulle iallafall fira mig. det va riktigt kallt, hände en del saker och hemvägen var hemsk ! men vid sammanfattningen hade jag kul. så tack för den kvällen !
den natten sov jens och även dogge hos mig.

lördag
jens väcker mig 8 (?) och sen dogge, stackars oss, hah. vi är hemma hos mig ett tag sen till stan med tommy och sebbe. snurrade runt där lite och åkte hem igen. hjälpte mami att baka och bakade själv chokladmuffins tills idag. meningen att det skulle bli en utgång men regnet, humöret och brist på energi gjorde det lite omöjligt. så stannade hemma med syster och kollade film och svullade oss lite.

söndag
idag kom släkten, eller rättare sagt dom som kunde. min farbror med familj och faster med sambo, låter som en engagerad släkt  ellerhur. menmen, fick pressentkort på åhlens och pengar som aldrig sitter fel. känns lite som min mage kommer explodera, har ätit för säkert en vecka. eftersom jag inte äter så mycket vanligtvis så blir det som en hel veckas måltider. när mamma bakar blir det alltid gott, och mycket!

det va min helg än så länge, ska se vad jag hittar på ikväll ! /m

ha en bra kväll !

jag åkte till centrum för att handla smink men blev lite fler basic grejjer. solbrillor, leggins, 2 mascaror, foundation och puder. solglajjorna var ett nöd-köp eftersom mina ögon rann som bara den, pollentider nu.
nu ska jag städa klart rummet, fixa mig och åka ner till centrum med emelie för att inhandla det sista inför kvällens händelser och möta jens och hans kompisar. hoppas på en sjukt rolig kväll.

förresten, måste bara berätta om hur mycket jag hatar mini svenne fjortisar som leker turrar. idag när jag va i hagsätra kommer det fram en sån och ba "du är fett het, kan jag få ditt nummer?" jag ba nej ? så gick han. sen kommer hns kompisar en efter en och frågar. typ 11 åringar som trodde jag va 19. haha, ska jag bli smickrad eller bara äcklad.

vi ses i dimman , /m


kvällsplanerna

jag har börjar fundera på att byta blogg, eller rättare sagt enbart byta namnet så kommer inte byta från blogg.se. mikis.blogg.se har jag haft hur länge som helst, tror det va i 6an som jag skaffade den fast började skriva för kanske 1, 5 år sen. men det återstår att se hur det blir.

kom förresten precis hem från en riktig flummig dag i skolan. dagens bästa var nog jag och max som leker stureplan, höhö. så vi roar oss i balingsnäs. som jag alltid nämner så är fredagar i skolan såå onödiga. men kul kommer det bli ikväll. det hoppas jag iallafall. detaljer kan jag dock inte säga. men planeringen ser ut ungefär såhär:
snart ska jag iväg och köpa nytt smink , efter det ska jag till jens ett tag för att sen åka iväg igen med eller utan dom vet jag inte, fixa lite grejjer. ikväll ska vi ut, typ fira mig lite. eller undefär såhär lät konversationen. jag: "är det här mitt firar----?" sandra: "det kan vi ju avgöra sen om det vart kul eller inte" ,haha. så om det blev så eller inte vet den som lever imorgon.

kanske hinner skriva lite sen, annars hörs vi imorgn . /m

blodapelsin & passionfrukt

här är till dom som fortfarande inte tror på att jag äter. visst finns det ingen garanti att jag ätit upp det, men ni får väl helt enkelt tro på vad jag säger. för er som inte har en aning om vad det pratas om är det så att jag hade en liten period utan matlust, och nej det menas inte med att jag bantar eller har någon sjukdom! anyway , det som betyder nånting är att jag nu äter, dagens frukost blev blodapelsin och passion yoghurt med müsli. mums !
 



godmorgon , äntligen fredag

vad gör jag uppe nu , klockan är halv 6? det har jag faktiskt inget svar på. jag hade inte ens nån väckarklocka eftersom mobilen ligger nånstans förutom mitt rum. närjag tänker efter nu är det nog huvudvärken som fortfarande är lite kvar,över ögonen sitter den nu, rätt så irriterande.
om jag ska leka metrolog ser det ut att bli sol med lite moln. som ni märker har jag ganska tråkigt och vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller, vädret var det första jag kom på.

idag iallafall är det ju äntligen fredag, den här veckan har gått sjukt snabbt. fredagar är väldigt onödiga för mig, har ingen lektion där jag riktigt lär mig nånting. eller jo, NO, men det är ju en. annars är det bara klassråd, elevens val och livskunskap där vi näst intill inte gör nånting. mamma ville att jag skulle stanna hemma idag för att vila men ska för en gångs skull vara lite aktiv på klassrådet och ta upp lite saker gällande våran bal och klassresa. det har kommit förslag om bodaborg till klassen. alla klagar men har ändå inga andra förslag så det ser ut att bli det förslaget (?) någon som har varit där?


schizo väder



någon som ser skillnad på bilderna? man kan ju nästan tro att det är minst ett halvår mellan bilderna, men som man ser på datumet är det bara en dag. den första med snö är igår och sen andra utan snö idag. något straff mot mig bara för jag verkligen inte ville ha snö när jag fyller år, eller vadå. haha , tycker det är lite komiskt.

nu ska jag sova, som om jag inte fått nog av det, men strunt samma. godnatt !


migrän

imorse kunde jag knappt öppna ögonen, hade en sån huvudvärk. hade inte ens ork att ta upp mobilen och smsa linnea och emelie att dom inte behövde komma till mig eftersom jag inte skulle gå idag. mamma har sagt det förut men nu börjar jag också tro jag fått hennes migrän. symtomen som illamående, kan varken höra ljud eller se ljus säger hon stämmer in på det. har inga piller starka nog mot det så har knaprat i mig 8 alvedon idag. så just nu kännns hela jag borta nästan.

att ha ont i huvet betyder att man sover hela tiden, vilket jag gjort. jag vaknar för nån timma sen och har 10 sms som frågar vart jag är och varför jag inte svarar av olika personer. den ända som visste jag inte skulle gå idag va en av lärarna som pappa ringde.

imorgon ska jag gå, huvudvärk är ju inget man direkt behöver vara hemma dagen efter för, om man inte har det fortfarande såklart. men så kommer dte nog inte vara.

ska kolla klart dirty sexy money nu, ciao


helt slut

att en födelsedag kan vara så stressig visste jag inte. nej men jag har haft jättekul idag, men gud så stressigt. stressa för att hinna till skolan - stressa i skolan med prov och klänning - stressa till tumba , för att vara med jens ett tag - stressa som en galning till buss och tåg, hann precis med båda - stressa hem - äta snabbt - ut igen - och här sitter jag nu.
men jag har haft en lyckad dag, det som räknas, right . vad jag har fått idag är moppen, övningkörningssaker, money och money. och det av familjen, mer blir det i helgen när släkten och sånt kommer.

nu har jag väldigt stor lust att bara krypa nder täcket och sova, mår inte heller så värst bra. om det är alla bullar, jordgubbar och sånt eller att jag börjar bli sjuk. antaligen det första, mammas hembakat is the shit!

sov så gott /m


vad vare jag sa



ser det här trevligt ut? inte någonstans enligt mig, men det jag fick se när jag drar upp persiennerna. vad vare jag sa? precis, att det skulle vara snö på min födelsedag, vilken tur att jag är så synsk.
jag hatar snö !

9e april

är man blåst eller är man blåst, jag kan inte klockan. vaknar för ett tag sen , alltid för tidigt så ingen hinner in och väcka mig, aldrig vanligtvis men alltid när jag fyller år en nån konstig anledning. tror att klockan är halv 8 så skuttar upp, sätter på datan och märker att klockan är bara halv 7. jag som kände mig så bortglömd haha, skulle inte upp förrens om en timma minst.
då behöver jag inte stessa nånstans. skönt eftersom jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig.

lägger upp en bild från igår, alla moppar, eller dom flesta, är enbart 9orna. för att vara min lilla skola är det många moppar, fick inte ens plats så stårr en bit ut och två står längre bort tillochmed. totalt kaos på MC parkeringen när 9orna ska iväg och simma.



ha en jättebra dag ! /m

grattis mig själv

today is my bithday ! haha , va bara så tvungen att skriva grattis till mig själv här, haha. godnatt nu, blir väl väckt tidigt imorgon av falsk sång. ha en bra dag !


mvg i simmning

sitter här mot min vilja egentligen, men pratar med jens så det går. om ca 20minuter, eller 26 minuter för att  vara exakt är jag då 16år. 00.06 är tiden.

idag iallafall, hade vi simmning med klassen, gick väl sodär men fick mitt mvg, snacka om att jag gick ut heltrött men nöjd. fick även punka på moppen så pappa och jag prövande öka trycket i däcken men gick inte på bakhjulet, punka alltså. ska lämna in den när pappa har tid. senare drog jag till tumba för att träffa jens, och då självklart hans grabbar också. mysigt som alltid.
pluggat lite matte också, prov imorgon , yeey.

ska fixa mig, /m


sön-mån

hann inte blogga igår, eller kunde rättare sagt inte eftersom mitt internet var helt knas. hur som helst så hann jag till andra halvleken igår, huddinge - tumba. huddinge ledde stort men tumba kom igen lite efter ett tag, till slut vann självklart huddinge så jag kunde stolt huddingebo gå utanför dörrarna och vara grymt mallig eftersom alla sa tumba skulle vinna. efter matchen drog vi till tommy och dom lana typ. nog om igår, hade iallafall inget internet.

idag då , vi hade musikprov, gick sodär. måndagar går alltid så snabbt eftersom vi har så få lektioner, men dock längre. på hemkunskapen gjorde vi olika pajjer, min grupp äppel . guud så god den va, första gången jag åt på några dagar också. mums!
efter skolan skulle jag till jens men har tappat busskortet och hittar inte med moppen så blev inte så idag.

uppdaterar senare , <3


sunday

att vakna av väckarklockan har aldrig varit min starka sida, igår ställde jag den på halv 9 så jag skulle hinna till tumba innan 1. men jag vakna 10 över 12 istället, lyckat. ska se huddinge där johan spelar mot tumba där bragge spelar. möter jens och dom där, eftersom jag nu kommer en timma försent. sen efter hem till nån av dom tror jag. det är min dag, måste rusa, ciao


sooova

bestämde mig för att gå till mix där emelie och så småningom sandra, makkan och rasmus befann sig. vi va inne ett tag men gick ut i kylan och lekte. bilder kommer, mina mobilbilder blev helt klas så väntar på mix bilder. pga kylan och att hunden skulle ut gick jag hem en och en halvtimma för tidigt hem än vad jag skulle, men tanken av att ag kunde stått där nu och en kvart till hade inte varit skönt.

kan knappt hålla ögonen öppna så ska faktiskt avrunda. imorgon måste jag även upp tidigt för att skjusa madelene till fotbollsmatch eller något sånt. avslutar med en bild på moppen.



godnatt

pics

ett smakprov på gårdagen, jag hade ialf kul :)


-

jag är trött ! sovt typ 4 tills nu . när jag kommer hem uppdaterar jag lite mer , ciaao

nationella proven , engelska

gomorgon !

blå himmel, solen skiner och 20 + är vad det är här i stockholm idag. nooot. dimma är vad man ser utanför mitt fönster, finns de något tråkigare? hoppas vädret bättrar på sig eftersom jag äntligen ska köra hem moppen idag. ska kortfatta mig eftersonm jag ska gå strax, idag har vi enbart nationella proven sen slutar vi. lycka till alla som har nationella idag !

/m


stilen tog mina vänner ,

idag när jag kommer till skolan möter jag personerna på dom tre första bilderna klädda såhär. varför fick jag inget riktigt svar på, men såhär skulle dom gå klädda idag. haha. snygga, eller vad säger ni? dom två sista brudarna apade bara efter the real stuff.

vad tycker ni, vem har den bästa G stilen ? 1. Sandra 2. Mix 3. Laura


trötter

Yeey , äntligen en kväll jag förhoppningsvis kommer somna inna 12 slaget, anledningen är engelska nationella proven, x2 , imorgon. självfallet har jag rustat upp med godis och dricka, ett måste vid sånnhär tillfällen. är inte nervös alls faktiskt, om jag blir det kommer det nog imogon. fick förresten jättebra på utvecklingssamtalet, kändes som hon ville coacha mig nu, förut va det bara att klaga på det hon tyckte va dåligt. anyway så sa hon att på nationella övningarna så fick jag väldigt bra resultat så har ingen anledning att vara orolig för imorgon, det hjälpte min nervositet kan jag säga.

just nu är jag inte så värst trött eftersom jag sovit i ca 4-5 timmar nu på eftermiddagen och kvällen. det borde jag inte göra, blir så pigg när jag borde sova. men jag kunde knappt hålla ögonen öppna. så när jag vaknade, vid 10 typ, skjussade snälla pappa mig och handlade godis tills imorgon.

hinner jag inte skriva imorgon bitti, vilket är ganska troligt inte hinner - måste komma i tid kl 8, en utmaning i sig. om jag inte hinner säger jag lycka till alla som har nationella imorgon! 

natti /m


mer sömn åt folket

började för 8 minuter sen, men försov mig och vaknade 10 i. hade det varit för ett halvår sen hade jag sprungit till skolan för att hinna, nu när det kanske är som viktigast känner jag att jag har ingen lust att stressa för att komma till helvetet. för det är just så jag känner om skolan. speciellt matte som vi ändå har nu, den läraren har hjälpt mig en gång när jag behövt det, och det va igår. märks det att hon inte gillar mig? nej nu ska jag skutta iväg så jag hinner till 20 över kanske. har utvecklingssamtal idag också, great. wish me luck /m


ghost

ska alldeles strax lägga ifrån mig datan, men först måste jag bara skriva om en sak osm hände nyss. jag står i badrummet och borstar tänderna, ska precis spotta så ser jag i ögonvrån att någon går utanför dörren. jag vet att vid den här tiden sover till största delen av min familj, isånnafall skulle det vara pappa som va uppe men han har inga vita kläder på sig. hon/han/det/den går bara förbi, jag kollar ut för att se vem det va och ingen va där. asså jag  har hört från min storasyster att hon har sett typ en liten flicka i vitt nattlinne gå i trappan, tänkt att det är ju bara ett skämt. visst så överdriver hon självklart men nu när jag såg något vitt gå där blir jag bara mer rädd.

efter min morfar dog har jag börjat trott på spöken, varför vet jag inte. tror jag i början ville ha en anledning att tro han fortfarande var kvar här. och det har nu hållt i sig. men nu är jag rejällt uppskrämd. måste ringa och faktiskt väcka någon om jag behöver, offret blir nog calle, om jag inte hinner somna före, känner att ögonen bara vill stängas.

tror ni på spöken? /m


klippt lugg

hände faktiskt ingenting speciellt ikväll , va med några och va mest sur för tillfället. när jag kommer hem har syster min klippt sig , en liten fin lugg som ska "dölja hennes stora panna" , yeah right säger jag om den saken, eftersomm den inte är så stor som hon tror. bilden nedan är då henne såklart.

nu ska jag sova , halv 1 igen, kanske märks att jag fortfarande är lite sur fortfarande, sorry för det men är inte bäst på att hantera mitt humör tyvär. sätter punkt här och säger godnatt .


sooooool

idag är jag på bra humör, väldigt trött men ack så glad jag är. trötthet har blivit en del av min livsstil så känns naturligt att vara det för mig, sorligt det låter. anledningarna kan vara att det äntligen soppar gatorna vilket för mig är ett tecken på att sommarn är påväg som jag saaknar, eller kanske att ett av proven på min födelsedag är uppskjutet, eller att moppen kommer på fredag, eller att jag fyller år om exakt en vecka? eller så är jag bara glad för ingenting, som hon på russinpaketet, haha.

mitt humör, och såklart musik, fick mig att överleva denna dag. onsdagar är alltid så jobbiga när vi har för långa lektioner, 80 minuter svenska tillexempel, föör långt. fick iallafall lite pli på hur min klänning kommer se ut nu, när äntligen läraren va där. bara suttit i tre lektioner i rad, fattar ingenting av min beskrivning. det va om dagen . ikväll ska jag iväg av en anledning - bråk. haha , kan berätta mer om det senare, om det blir kul iofs. ska hoppa in i duschen snabbt så jag blir klar, laater


natti natti

eftersom jag inte tänkt plugga ikväll sa jag till mig själv att somna innan 12, det är då man får bäst sömn tydligen. halv 1 är klockan och har inte ens tänkt på att göra mig iordning. fast kanske bäst att göra det, får se om jag kommer till skolan i formen av en mumie imorgon igen. godnatt <3


våår

idag har det varit en nära-sommar-upplevelse, eller snarare vår kanske man ska säga. verkligen såå skönt, har längtat i ett halvår minst! har varit ute mycket idag, både i skolan och efter med brudarna. är det sommarn som kommit till sverige? snälla låt det vara så.


1a april

ni som inte har blogg eller vetat om det så har blogg.se inte funkat att logga in på, därför ingen uppdatering. hade faktiskt behövt det lite i lördags när jag hade saker jag ville skriva om , men självklart glömt nu.

anyway, nu funkar det iallafall igen. idag är det första april, inte bara en dag där man luras. utan även Jens fyller 17, grattis baby :) och får inte glömma Lauras mamma som också fyller, grattis grattis :)
mitt första lureri blev 00.01 inatt, en för dålig sak för att nämna men vissa gick faktiskt på det haha. har ni lurat något ? hur gick det ?