sverige vs. danmark

3mål lika & 2minuter kvar på matchen,  dansken christian poulsen klipper till marus rosenberg i magen med en högerkrok. poulsen fick rött kort & domaren blåste straff. en vansinnig supporter ttar sig in på planen med avsikt att attackera domaren. domarn valde att bryta matchen för att prata med linjemännen. till slut tilldöms segern till sverige 3-0. så alltså pga en supporter som springer in & attakerar domaren förlorar danmark tre poäng & har nu nästan ingen chans i EM. mannen ska vara dansk medborgare men tydligen bo i sverige. han tillhörde danska klacken, men vilken supporter förstör för sitt lag, för sitt land?
jag är inte så jätteintresserad av sport & kan inte mycket, men jag trodde faktiskt att domaren skulle fortsätta matchens återstående tre minuter & låta sverige köra sn straff & kanske vinna på ett mer ärofyllt sätt. aja, sverige vann iallafall & ligger nu etta i sin grupp. weey
vad tycker du om matchen, kommentera gärna :)